Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

multumim frumos ...

salisa ... scumpica "cartoafa" ta ... cred ca e foarte haioasa

elly - am citit povetsea nasterii Elenei ... mi-a placut ca la final ai zis:

quote:
Si daca tot ne-am descurcat pana acum destul de bine, zicem noi, vrem ca peste vreo 2 ani sa ii facem Elenei o „fratioara“… sau poate doi…

mey ... ai stiut tu ceva

noi va pupacim si merg repede la gandacel ... ca ma striga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

PATRICIA , AI FOST TARE HAIOASA CUM AI POVESTIT! Cred ca e scumpica foc Anastasia !

Lori , imi place ca iti faci timp si mai treci pe aici! Pupici !

Restul pestisorilor? Pe unde innoata ?

Charlito, baga o geana si pe aici! Multi pupici!

Va imbratrisez si va urez o zi minunata !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Când lucrurile par să o ia razna si nu-ti mai ajung 24 ore în zi să te gândesti la borcanul de maioneză si cele 2 căni de cafea...

Un profesor de filosofie stătea în fata clasei având pe catedră câteva lucruri.
Când ora a început, fără să spună un cuvânt, a luat un borcan mare de maioneză gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a întrebat pe studenti dacă borcanul este plin si acestia au convenit că era.
Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor.
Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a întrebat din nou pe studenti dacă borcanul era plin iar acestia au fost de acord că era.
Profesorul a luat după aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat în borcan,. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. I-a întrebat din nou pe studenti cum stătea treaba iar acestia au răspuns în cor "pliiin"!
Profesorul a scos de sub catedră două cesti cu cafea pe care le-a turnat în borcan umplându-l de această dată definitiv. Studentii au râs "Acum" a spus profesorul după ce hohotele s-au domolit, "as dori să întelegeti că acest borcan reprezintă viat a voastră. Mingile de golf reprezintă lucrurile importante pentru voi, familia, copiii, sănătatea, prietenii si pasiunile voastre, si că dacă totul ar fi pierdut în afară de acestea, viata voastră ar fi tot plină."
"Pietricelele sunt celelalte lucruri care contează pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor mărunte"
"Dacă veti începe cu nisipul," a continuat el "nu veti mai avea unde să puneti mingile de golf si pietricelele"
"La fel si în viată, dacă îti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodată timp pentru lucrurile importante pentru tine."
"Acordă atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joacă-te cu copiii, fă-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia în oras la cină, joacă golf, vei avea suficient timp altă dată să faci curat sau să repari cine stie ce dispozitiv . Ai, în primul rând grijă de mingile de golf, ele contează cu adevărat. Stabileste-ti prioritătile, restul e doar nisip."

Unul dintre studenti a ridicat mâna interesându-se ce reprezentau cele două căni de cafea. Profesorul a zâmbit "Mă bucur că întrebi asta,ele vor doar să arate că, oricât de plină ar părea viata ta, e loc întotdeauna pentru două căni de cafea, împreună cu un prieten."

Dany

Mergi la inceput

suuper dani ... cat adevar ... ce pacat ca doar intelegem si nu punem si in aplicare ... eu incerc din toata inima

am timp sa intru si pe aici pt ca imi las pitica cand doarme cu mama, matusi-mea sau Seby ... deci imi fac timp si pt mine

imi pare rau ca nu am masina la dispozitie ca sa pot merge prin parcuri mai mari decat Moghioros

vine vine viiiiine iarna
se asterne-n toooaaata tara ....

mey vin sarbatorile ... doamne parca as fi un copchil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MARUTA esti mortala cu "iarna"...si stai linistita ca nu esti singurul copil,si eu sunt la fel de entuziasmata de sarbatori...abia astept sa vina luna decembrie,ca la inceputul lunii aici se impodobesc brazii....deja in Mall si peste tot in magazine sunt impodobite de Craciun...hehehe...e cam repede dar iti da asa o placere deosebita ,mie cel putin...un dor de romanica si de ai mei si de prieteni,si de zapada...

DANY super tare!

Am ceva poze mai noi cu impodobirile si trenulete din Mall,sa vedeti unde ma bate fiu'meu toata ziua la cap sa-l duc...adevarul e ca si eu m-as da in ele

Va pe toate si sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Buna dimineata,

Si eu sunt pestisor, pe 10 martie iar fata mea este capricorn, pe 15 ianuarie. Ma inscrieti si pe mine in clubul vostru?

Mergi la inceput

Bine ai venit Grodear !Sper sa te simti bine aici in acvariu!Sa iti traiasca fetita !

Fetelor , eu inca nu simt aroma sarbatorilor, desi si aici au inceput sa impodobeasca si am vazut deja prin magazine decoartiuni!Dar imi revin eu !

Azi nu am o zi prea grozava !

Va pupacesc si o saptamana faina!

Dany

Mergi la inceput

buna grodear ... bine ai venit ... cati anisori are micuta ta ?

mire - nu stiu cum l-ai luat tu pe "Iobet" al tau de acolo ... ca pe mine sigur nu ma mai luai ... stateam acolo pana starngeau aia toate jucariile ...

abia astept sa dau o fuga la munte, cand o da zapada aia mare rau, sa ma dau cu saniuta ... si-o iau si pe Maria ... asa o fuguta

dani - imi pare rau ca ziua ta e naspa ... as vrea sa-ti imprumut din veselia mea ... daca merge Seby in we la tara poate ne intalnim undeva ... ce zici ? 2 fete cucuiete ?

pupici la ingerasi

Mergi la inceput

mesaj catre un pestisor mai istet ...

"mey care stii sa faci capitolul 24 ?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Grodear bun venit!
Elyanne ce veste minunata pentru voi!!.sanatate si numai bine!ma bucur mult pentru voi!
am reusit sa pun si eu niste poze

http://family.webshots.com/photo/2036238600065090328bGGgmG
maruta tot am asteptat parola dar imprastiata cum sunt am uitat sa-ti trimit adresa de mail pe privat.eram convinsa ca am trimis dar cred ca m-am luat cu altceva si am uitat.de ce vrei cap 24?
Dany un pupic poate iti mai trece din suparare.
pupici pentru toate !

Mergi la inceput