Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 21

daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Ce fac cei mai frumosi pestisori ? Eu sunt bine, cEea ce vA doresc si voua.....asa incepeau candva scrisorile ...acum in era calc .....am trecut la prescurtarai " cf "...etc...
Hai ca am deviat ....E vineri ....
Noutati nu am .
VA PUPACESC!
Wk-end exact cum vi-l doriti!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Charlie spune:
Salut Baltutza !
Eu am intrat sa va spun ca dispar cateva zile ! Maine dimineata am taiat-o spre Germania ! Maerg sa imi aduc o masinutza !
Sper sa nu se mai intample ceva ca si mor ! Mi-am si luat belet de avion de data asta !..
Va zpubic !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

gabgabriela spune:
Charlie,bafta ! Sa te intorci cu bine ! Ti-ai luat bilet de avion doar de dus ? Ca banuiesc ca te va intoarceti cu masina . Si cu ce companie ? E cumva pana la Budapesta?Merci de raspuns!
Daniela_daneza , ne obisnuisem cu horoscopul tau ptr noi . Nu ai mai avut timp ?
va salut pe toate celelalte! Nu am alte noutati!
Gabriela

Charlie spune:
Draga Gabriela cum pana la Budapesta ?
Eu zbor de la Budapesta la Dormund - cu Easy Jet ! Biletele le-am luat dus-intors ca altfel nu ma imbarca nimeni ! Da e cam aiurea dar asa e. Musai belet de calatorie dus-intors daca nu ai rezidenta sau ceva tip de visa. DEH...sa nu ramanem la negru pe acolo !
Ma duc si eu la somn.. va pup !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

daniela_daneza spune:
Salutare pestisori !
Charlie , drum bun! Bafta ! Sa te reintorci cu bine si cu masinutza!
Gabriela, nu am mai postat horoscopul pt. ca nu era intotdeauna pe plak.....
Nu stiu daca mai scriu azi.....poate spre sf. programului ....ca acasa s-a stricat calculatorul
Wk-end plakut!
Dany

Maruta spune:
va pupic ... tot zombie .. daca pun capu jos ... la revedere
mey puiu meu mi-a zambit cu gurita pana la urechi ... si se uita in ochii mei si ma studiaza ... si tzipa ... trage cate un planset gen tipat ca sa ma certe ... dupa care se uita la mine "oare a inteles mamica ca mi-e ... FOAME RAU DE TOT ???"
in rest va pupacim ... si vreau sa institui o noua regula .... povestiti-mi si mie fratilor ce va fac mogaldetile ... unde e cazul ... si cum stati cu amoru' ... stiiiiim unde e cazu!
maaama ely ... ai ajuns la jumatate de drum ... 20 de sapt ... sunteti mari
a nascut nevasta unui prieten o fetita de 5400 gr si 56 cm ... nu va inchipuiti cum arata bebele ala ... sumo
pupici

gabgabriela spune:
Charlie, Scuze eu sunt pe invers(sens dus-intors), dar o prietena de aici a plecat in Romania cu avionul si si-a luat doar dusul pana la Budapesta . A venit apoi cu niste prieteni inapoi , in masina . Si gandeam ca ai facut la fel . Nu stiam ca nu se poate
Maruta, dar mogaldeata mea se pune ? Eu cred ca nu , ea e deja in grupa mica !Tu vrei vesti despre bebelasi !Cred ca esti rupta ca si mie la fel imi era ! Eu am nevoie de ore bune de somn pe noapte!!De somn si nu de alte cele (atunci cu bebe acasa )!!
Va pup pe toate si puii vostrii !

daniela_daneza spune:
Salutare !
Ce fac pestisorii ! Sper ca bine !
Lori, mersi de informatii ! Pupici Mariei!iar tie un mare buchet
...p.s BINE
Gabriela ,si eu stiam la fel ca nu prea poti sa iei doar bilet dus, trebuie sa faci niste dovezi .....ca te reintorci ....tampenii, sau risti sa nu te primeasca akolo, sa te puna retur la avion...Pupici fetitelor tale !
Restul baltii ?
Diseara merg la petrecere, de fapt la restaurant .Este ziua unei prietene , potentiale fine ....abia astept!
Va pup si o zi buna , o saptamana usoara!
Dany

elyanne spune:
Greu va gaseste omu'
Ati fugit pana pe pag. 4
Am venit la raport, cum am promis...
Gata... in sfarsit am facut ecografia morfologica...
In primul rand, bb-ii sunt foarte bine, dezvoltati normal, fix de 21 de sapt. dupa masuratori, unul are 373 g si celalalt 407 g ... iar supriza... si bucuria lu tati... ambii amandoi sunt... BAIETI
Sarcina este pana la urma monocoriala (adica o sg. placenta) si biamniotica (adica fiecare bb are saculetul lui)
Singura problema... colul destul de scurt: 2,9 cm. Dar nu e atat de grav... important e sa stau cuminte in pat si sa nu fac efort, ca sa nu se mai scurteze mai mult.
Poze incepand de aici (cateva) ... http://family.webshots.com/photo/2076474610057231030iEyFqZ si cam atat pt. acum... am ceva de lucru, destul de urgent... Am vrut sa va dau raportu...

S-a mai nascut o stea

CRISMIR spune:
Wauuuuuuuu,ELIANA ce fain ca sunt baieti...adica eu m-as bucura,tu ce zici?
....dar cel mai important e ca sunteti toti sanatosi si totul e bine
...ai grija de tine si stai in patut!!!...te
dulce si ,offfff,abia astept sa nasti...hihihi...parca mie dor si mie de un bebe...cred ca am luat-o razna
...ce faine sunt si pozele!!!
Fetelor ,eu nu am nouatati...plictiseala mare...astept reducerile de sarbatori sa fac ceva shopinguri
CHARLIE bafta la drum si sa vii sanatoasa cu masinuta!
DANY la tine,zi cum a fost cheful?
MARUTA si cat mai mult somn iti doresc,stiu ca eu eram distrusa dupa ceva somn
...mai zine de puiuta...eu de al meu ce sa zic...ca incepe sa zica tot mai multe..."mami,iobet vea cane"(adica Robert vrea carne)
...sau"date la o pate"...sau daca il auziti cum numara in engleza pana la 5,e scump foc,dar in Ro nu vrea mai,offfff,si eu cu sotul ne tot chinuim,el nimic
...si noi nu l-am invatat decat romaneste...a prins din parc de la copii si de la desene engleza...suntem in faza de "NU"...ma distruge ca nu sta sa-l imbrac,zici ca-l taie cineva,face niste crize
...sper sa treaca repede perioada asta...daca nu-i convine ceva incearca sa dea cu palma in mine,ca nu-l las sa faca ce vrea el...va dati seama ce cupil nazdravan am
...si cand ma gandesc ce cuminte era pana la un 1 si ceva,ehehe...
No ,va pe toate si bafta in tot ceea ce faceti!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001