Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Tandretzuri de tandretzuri mai Dany... Sa ramana tot asa cumintzica gaza ta Maruta.. si sa adormiti amandoua numai cu zambetu pe buze ! Si sa dormiti nu asa, oricum...

Ai scris mosului Dany ?

Bei da pe unde umbla fetele ?

Va zpupacesc !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI de SF.MIHAI si GAVRIL!

Mei fetelor eu is aici in zona,cam plictisita,cu dureri de cap,cred ca din cauza unei usoare raceli,offf,toata lumea e bolnava pe aici,gripe,chestii...dar v-am citit si m-am amuzat copios,am chiar ras de voi doua DANY si CHARLIE...sunteti minunate!

Chiar mai DANY ,3 fulare ti-ai luat?!!!...ce fain ca vine iarna la voi cu zapada!!!!

La noi sunt cam 22 de grade seara ca ziua ajung la 28-30 si ploua de ma dispera aproape zilnic!!!

CHARLIE si eu m-am apucat de sala...fac de 2-3 ori pe saptamana...sper ca pana de Craciun sa slabesc alea 4-5 kg care le-am pus in ultimele 4 luni...am redus si gatitul si prajiturile,gata pana de sarbatori nimic...pai ce mai fetelor ca nu ma mai incapeau blugii,nici un pantalon din Ro cu care am venit nu mai e bun...nu se mai putea asa...

ELIANA la burtica si la piticuta!..spor la treaba dar nu te forta prea tare!!!!

MARUTA esti minunata cum povestesti tu de voi doua... si sa fiti mereu asa de apropiate!

Pestisori dragi eu va si va doresc tot binele din lume,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza si de la mine!

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Deci asa Mirelaam ajuns de rasul tau ?Nu-i bai! Glumesc desigur! Iar in ceea ce priveste nr. fularelor de asigur ca nu sunt de ajuns niciodata .....iar in ceea ce priveste iarna cu zapada sper sa vina, dar tare mi-e teama ca va veni prin feb/martie!Imi pare rau ca nu esti in cea mai buna forma.Multa sanatate si ai grija de tine! Succes la sala !

Tu si Charlito o sa fiti niste minunate sirenutze! Pup!

P.s. I-am scris !

Va pupacesc pe toate si o zi faina!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!

Eu cu santierul meu... nu ma fortez in nici un fel... ca nici nu fac nimic... doar trebe sa nu fac efort ... doar trebe sa stau cu ochii pe Meme sa nu deschida usile spre bucataria care e afectata de demorlare...

Maruta si eu sunt rea de somn... noroc cu Meme care a fost cuminte la capitolul asta si de pe la 3 luni a dormit 6 ore legate... si pe urma a trecut la 8-9... Poate are grija de tine Mariuca si face la fel...

si mai intru cand o sa pot... cred ca dupa ce termin santierul... De citit citec, mai greu cu scrisul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Helau pestisori !

Cred si io ca i-ai scris Dany ! Cand te vazu-i cu 3 (trei) fulare si nadragi trei sferturi ti-o venit mintea la cap. Cum sa nu rada Mirela de noi.. Mirela draga : Let me explain you ( sa nu zici ca-s rea) : merge Dany a noasta sa-si cumpere tzipeici de iarna ca la noi mai is 0 grade si ninge, de inteles de altfel si vine cu 3 fulare si blugi pescaresti ! No ce mai zici ? (Bine ce-i drept faini blugi !) Nimic, ii faci rost de tzitzinei !

Mirela spor la sala, o sa te ajute sa-ti revi putin si sa-ti recapeti tonusul ! Vei vedea. Incet si cu rabdare insa se simte ! Multi pupici lui Robert !

Eliana bafta cu santierul si toate alea.. te asteptam cu vesti ! Pupici puiutei si gemenilor !

I kiss you. Ma duc la somn ca maine am program sexy !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Scumpi ,Charlitoi-am scris yo mosului, dar nu i-am cerut tzitzinei roz!Altceva am cerut! Si sper sa ma ajute !

Cum a fost la dans ? Scuze pt aseara -cazuse netul , plus ca au venit si niste clienti ....care m-au tinut o gramada peste program...dar asta e....azi sunt cam ciufu, am visat cam aiurea .....sper sa fie ok ziua ....

Va pupacesc pe toate , spor la trebi, pupici puiutilor nazdravani !

O zi buna !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

seara buna!
Maruta e minunat asa-i?va pupam si noi!!Poate ca asa sunt Mariucile cuminti foc .Si la noi la fel era. somn si laptic
Mirela si cum e cu prajiturile?hihi...rezisti?ce fac cei de langa tine fara bunataturile tale?Super ca ai timp de sala.
Dany deci n-ai gasit magazinul? Eu nu cunosc zona . o singura data am fost.Sa porti sanatoasa fularele si blugii!
M-ati distrat cu tzitzineii.
va pup si pe curand!

Mergi la inceput

Cristina, de fapt nici nu l-am cautat.Am fsot doar in magazin, in BIG.Mi-a promis un fost coleg ac imi aduce niste ciocate sa le vad sau daca nu o sa merg la fabrica direct .....e aproape de mine , dar uit sa sun de vreo 3 zile...gasesc eu pana la urma...nu sunt desculta ....

Pupici Mariucai mari , dar si celei mici!

O seara faina!

Dany

Mergi la inceput

Am uitat sa iti multumesc , Cristina!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANY si CHARLIE...sunteti scumpe tare!

CRISTINA pai imi fac timp mama draga ca nu mai tine...il scol pe al meu sot de la 9-10 dimineata sa stea cu copilul vreo 2 ore...ca nu se mai poate mei,ma lasa nervii daca nu si fug in lume...las ca doar nu moare si el sa stea doua zile pe saptaman de dimineata cu el(ca sa intelegi de ce e un efort pt el,al meu lucreaza de la 2 la pranz pana la 2 noaptea,deci el doarme cam pana la 12 de obicei)... la voi si numai bine va doresc!

Fug ca nu prea am chef de scris si ,azi am a vut si o zi nasoala

toti pestisorii,un weekend placut va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput