Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bravo tie , Charlie!Distreaza-te ! Acum sa iti trimit niste zeama de varza!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

hai ca va zic cateva pe fuga ... de la niste prieteni

"batista sugarului" este un furtunas care se conecteaza la aspitaror si fata nu plange deloc cand aspiram .... hai ca ma bate barbati'miu

va mai scriu maine

pupici

Mergi la inceput

Salutare !

Ce fac pestisorii de aur / Sper ca bine!

Eu sunt ok, sunt la servici si sunt singura si ma bucur .....Ieri mi-am luat o pereche de blujeans 3/4 si un fular portocaliu....ca mai luasem si sambata 2 !Gata m-am aranjat pe iarna asta ......

Va pup si va astept pe aici!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Ma Dany da ciubote ? Unde sunt ciubotele ca dupe alea te-ai dus ! Tu iti iei fulare.. si nu unu 3 ! Da ia zi, is misto ?

Nothing new in paradise... am reluat mersul la sala ! Is tare curioasa cat ma tine...

Da restul lumi ce mai face ? !

Va pupicez !

- hedith ca fata asta ma omoara : helau donsoara blugi 3/4 iti trebe matale ? o sa-ti inghete tate alea mei ? !!! tre sa-ti iei si tzitzinei ma...roz !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hop si eu pe aici... am tras chiulu... n-am mai scris nimic...
N-am noutati... asta-i motivul... Astept ecografia de pe 14... mai am o saptamana... abia astept
Am un mic santier prin casa... ca schimbam geamurile... joi trebe sa vina... si pana atunci trebe data jos o bucata de zid... sa vezi distractie... cat praf o sa fie Si pe urma, pana joi cand vin oamenii cu geamurile nici ca fac ceva prin casa...
Abia astept sa termina odata cu partea asta... si pana in ianuarie pauza... ca atunci ne apucam de renovari generale... Dar atunci fug la mama cu mandra...

Mergi la inceput

Neatza !

Charlito , nu-i bai....nu ingheata nika, ca am ciubote lungi ....altele decat alea care vreau sa le cumpar ....Fularele sunt meseriase : 1 portocaliu , cu niste chestii prin el, altul verde cu niste banuti si unul maro cu trandafiri roz....hi-hi...spor la sala .....( in secret am clarificat putin niste chestii ...stii tu )...

Noutati nu am nici eu ....

Ely, spor la treaba!

Va pupacesc !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Na poftim : fuler cu trandafiri roz ii trebe la fata asta ! Lasa ma cucona, ca-ti fac eu rost de niste tzitzinei roz, asa sa se asorteze !

Eliana spor la treaba, asteptam vesti !

Nothing new....

Va pup.

P.S. Dany macar te-ai lamurit daca tot ai clarificat lucrurile sau tot la fel de confuzata esti ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Charlito imi aduce mosul ?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

hai ca am mai venit si eu pe aici ... mai am cel mai cuminte fetita din lume ... si tot sunt zombie ... cred ca daca mai si plangea ... nu stiu ce sa va zic

pitica e OK ... e o scumpa si incepem sa ne iubim ...
dimineata la 3 ... dupa ce mancam ... hotomana nu mai vrea la ea in patut ... asa ca o iau langa mine si ne ingesuim una intr-alta ... nasuc in nasuc ... si adoarme cu zambetul pe buze ... si ea si eu

si cum va spuneam ... eu sunt rea de somn ... si numai faptul ca n-am mai dormit 8 ore in continuu ... cred ca ma zapaceste

va pupic si va citesc cu drag

Mergi la inceput

LORI , sa o tina tot asa .Ma bucu ca e cumintica .Imi imaginez ce tandreturi sunt akolo la voi!

Te pup si mersi de raspuns !

Dany

Mergi la inceput