Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 18

Charlie spune:
Ce mare a crescut Mariuca incredibil.. eu am vazut ultima tura de fotografii cele pe post de Grace Kelly.. E minunata ! Multa sanatate si putere fetelor !!!
Mirela la noi sunt 2 grade si e rost de primi fulgi zilele astea.. eu mi-as dorii sa am parte de 30.. dar ce-i drept habar nu am cum e aia umiditate mare .
Ce mult imi doresc sa vad si eu un halloween adevarat la mamicuta lui acasa la US..
Fetelor vine iarna.. voi cum suportati ideea ?
Va pupicesc pe toate si pe ai mici !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

CRISMIR spune:
DANY si eu la tine si mai vreau poze!!!
CHARLIE ,da da ,pai asta e ,nu stie nimeni cum e la umiditatea asta si sa vezi 12 luni doar soare si caldura,
...toti cand aud ca e cald zic,wauuuuuu,si noi vrem
...hai la USA la anul de Halloween si ai sa vezi pe viu cum e!!!
...e frumos dar sincer cred ca e mai frumos in nordul americii,ma refer la statele din nord...aici in sud nu e cine stie ce...probabil tot din cauza caldurii
,dar si a nr mare de batrani!!!
SALISA si bravo,repede v-ati acomodat
!...a venit frigul la voi?..sau zapada?
EMILLY ce ai facut cu job-ul,cum e???...iti tin pumnii! toti pestisorii,pe maine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

daniela_daneza spune:
Salutare pestisori!
Azi am lenevit ceva mai mult ...apoi am fost la cumparaturi, sa imi iau niste cizme , fara toc, dar am innebunit cand am vazut preturile .....4.500.000 lei, or fi ele piele dar ......sau la 3.000.000 lei ....mai caut ....in schimb mi-am luat 2 fulare faine, o geaca de blugi la super reducere si un pulover , asa mai sexos ....
Mirela , am sa trimit poze cand mai fac.
Acum merg sa fac un pic de smotru si ceva de mancare , niste snitele si cam atat....
Va pup si wk-end fain !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Charlie spune:
Adika despre ce poze e vorba ? Dany ? Mirela ? Asa mai pe sustache ?
Dany sa-ti porti hainute cu placere, bafta la cautat cizmulite in continuare..
Mirela da tot nu pricep ce inseamna umiditate mare... Da-mi exemple asa concrete.. adika nu pricep cum se manifesta..
Jo plek in oras.. e sambata seara.. pai ?
Voi ce faceti sambata seara ? asa in general ?
Pupici !
------------------------

crig72 spune:
hello pestisorii mei!
am citit sfaturile voastre dar ce sa fac daca nu se mai poate....astazi ii spunea unei fetite la sedinta de dans eu nu am nici o surioara eu am multe prietene..hihi..sper sa se obisnuiasca cu ideea.
multumim de urari si ma bucur ca v-au placut pozele Mariucai.Pupici multi si pentru voi.Asa e Charlie a crescut si e o rasfatata. Eu sunt un pic mai pretentioasa ca tine as vrea un Christmas in state.Anul trecut am vazut niste poze superbe la cineva de pe forum dar nu mai stiu la cine.
Dany cand am fost in Bucuresti am fost la un magazin cu marfa super facuta pentru italieni si la preturi acceptabile.magazinul e pe langa piata sudului.Aveau si cizme super(pe gustul meu)Trebuie sa ajung si eu musai in Bucuresti dar inca nu stiu cand.o sa vin cu trenul
.Am multe de rezolvat intr-o singura zi...uf
maruta noi n-am folosit batistuta ci o pompita.Si acum mai apelez la ea.oricand te ajutam cu sfaturi daca ai ceva de intrebat.Sper sa fiu si pe faza.iti trimit acusi pe pm adresa mea de mail.
Emilly succes la job!
revin ca ma striga mariuca.abia acum s-a trezit.lene mare si la noi..hihi

daniela_daneza spune:
trezirea ......
CRISTINA, MULTUMESC DE PONT.Chiar acuma ma imbrac si plek intr-akolo...de fapt aveam de ieri in plan asa ceva .....dar e asa frig afara .....dar daca nu merg azi nu mai am timp decat wk-endul urmator...sper sa gasesc ceva....Pupici !
Charlie , nu plange, iti trimit si tie ! Da adresa de email ....Pe unde ai fost aseara?
Va pup pe toate si o duminica faina!
Dany

crig72 spune:
Succes Dany!sa pui o pereche deoparte si pentru mine
Charlie sambata ma bucur ca petrecem mai mult timp toti trei.Seara in schimb cam rar reusim sa iesim undeva.
Noi deocamdata am vazut zapada doar la tv ..cred ca mai avem de asteptat pana va fi si in ct.
acum fug cu Mariuca la dansuri.revin (daca am timp ca ieri n-am mai reusit)
pupici si o duminica placuta!

daniela_daneza spune:
Cristina, nu am gasit magazinul de care spuneai.Am gasit o singura pereche care mi-a plakut, vreau sa fie fara toc si mai inalte pe picior si maro.Erau ok si ca pret dar am vazut ca sunt facute la o fabrica langa mine si vreau sa intreb akolo, poate le iau mai ieftin....
Distractie plakuta la dansuri!
Dany

Charlie spune:
Holla Muchachas ! Da ce construiti ? Eu am cam huliganit-o aseara prin tate crasmele ce le-am gasit deschise.. uhh, am ajuns pe la 6 dimineata acasa !
Dany bafta la cumparat ciubote ! Dificila alegere, stiu !
Cristina si Mariuca spor la dansuri ! Asa mi-as dorii si eu daca as gasi undeva la mine in oras pentru adulti ! Nu prea sunt dsin pacate !
Va zpupacesc !
------------------------