Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 17

elyanne spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
Eu am serbat ieri de Halloween si de aia nu am mai avut timp de net..a fost tare dragut,Robert o mica girafa...am poze la semnatura ultimul album cine vrea sa vada!

S-a mai nascut o stea

daniela_daneza spune:
Neatza si de la mine!
Mirela , tare multi dovleci erau ! Faina " girafa" V-ati distrat cred! Va pup !
Charlie, cred si eu ca te-ai uitat la meci, la cat somn ai bagat inainte .....
Va pupacesc si va urez o zi calda!
Cica diseara ninge in Bucuresti !?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

patriciaR spune:
Buna fetelor,
Eu sunt cam amortita de cateva zile tare greu ma misc...nu stiu ori e oboseala ori poatea vremea care .
Am sarbatorit si noi Haloween....tare frumos nu ma asteptam sa ma simt asa bine.
Am fost cu gaza imbrcata in buburuza si cu inca o prietena cu baieteii ei costumati ..in centrul orasului la colindat prin magazine cu trick or treat...eu si Anastasia cu privitul mai mult ca pitica mea nu mananca bomboane si nici nu am vrut sa am eu motive de mincat dulciuri...dar baieteii prietenei au adunat ceva in saculet.
Frumos...mi-a placut m-am simtit ca la noi de ajunul craciunului cand sunt multi copii cu colinda...
Apoi seara am primit acasa copii...., chiar ma lasat lumina aprinsa la usa afara mult timp ca am vrut sa primesc multi copii sa scap de bomboanele care le-am pregatit...ca altfel ne infingeam noi adultii in ele si nu e bine.
Mirela am vazut fotografii cu girafa ta pe nume Robert...ce simpatic...Frumos costum Bravooo!
Apropo si ne cerem scuze de intarziere La multi ani pentru cei 2 anisor dragutule Robert!
Sa cresti mare si destept
Multi ani impreuna va dorim si voua Mirela!
parca am inteles ca si voi a-ti sarbatorit ceva anisori de la casatorie.
Eliana si printesei tale La multi ani!Sa va aduca numai bucurii alaturi de bebelusii din burtica!
Maruta am vazut poze cu Maria ta frumusica.
Si tu arati minunat.
Toate cele bune la toate fetele!
Revenim

crig72 spune:
va salut si eu .. si sper ca nu v-ati suparat ca trec cam rar pe aici.
Maruta eu nu am putut sa vad pozele cu micuta ta.
Mirela sunt superbe pozele de Halloween dar si cele de la ziua lui Robert.
Eliana pupici de la noi pentru scumpica ta.
Azi Mariuca a inceput sa planga ca vrea si ea o sora..pentru ca era foarte obosita abia am potolit-o.Pana la urma a adormit.Uf..ce greu mi-a fost..
am si eu cateva poze pentru voi (nu mai stiu daca vi le-am aratat sau nu..sunt cam ametita..nu de...hihi
http://family.webshots.com/photo/2440807060065090328mNOzuC

Maruta spune:
dani -sincere condoleante si sper din tot sufletul sa fie doar o alarma falsa in legatura cu verisoara ta ... ii tinem pumnii
hai sa vedem ... n-am timp sa va iau pe rand ... asa ca va salut "la gramada" si va multumesc ...
ma tot uit la pozele voastre ... ce fain mirela ... super de halloween ... mai si baietul ala'i asa de mare ... ptiu sa nu fie cu deochi ... sa va traiasca toate mandreturile
dati-mi pm si va trimit parola la webshots
noi avem mucusori si ne-am cumparat batistuta sugarului ... pe care o conectam la aspirator si in felul asta scapam de muculeti ... partial ... mai foloseste cineva aceasta batistuta ?
am sa va zapacesc cu intrebarile ... ca mie nu-mi place sa ma duc la alte subiecte ... mie imi place aici acasa

Emilly spune:
Mirela frumoase poze!mai, am avut asa o senzatie de frig cind te-am vazut in mineca scurta, brrr!
crig72 pai ce mai asteptati?faceti o surioasa pentru micuta Mariuca, spor la treaba!
Maruta nu stiu cum e batista bebelusului dar parca am mai auzit vorbindu-se de ea.Si sper ca nu despre aspiraturul obisnuit e vorba.
Noi rezolvam problema mucisorilor cu pompita de nas.
In rest cum ii merge Mariei? tu cum mai esti? stiu ca esti sexy, dar cum te simti?cum stai cu dormitul noaptea?
Si noi suntem racite, nu mai scapam de nas infundat si muci galbeni, mai nou.Am fost iara la farmacie, iara am dat o gramada de bani pe medicamente, macar de i-ar trece. Eu mai am un pic si incep de adevaratelea serviciu.Saptamina ce vine intru in piine si normal ca am emotii mariii!!! offf, voi face eu fata cumva, sper!

patriciaR spune:
Marutanoi nu am folosit batista sugarului, dar am citit despre altii care o foloseau..., noi avem o pompita obisnuita de nas..pe care am folosit-o de cand era un ghemotoc si acum din cand in cand o mai folosim.
Chiar imi amintesc ca la inceput imi era frica sa-i bag pompita in nas...si cand am scos primul mucalete mare cat toate zilele si uscat am zis...Doamne dar cum putea respira copilul meu cu asa ceva in nasuc...
Dar sa stii ca ei fac mereu...de la praful din aer...si pentru ca nu stiu sa-si sufle nasucul o sa colectezi mereu.
Acum fata mea nu mai sta sa folosesc pompita.
De asemena stiu ca atunci cand folosesti mereu pompa se va forma mereu...mucoasa nazala tre sa se refaca...eu am incercat sa o folosesc doar cand nu se mai putea....la baita cu putin noroc mai ies din mucisori.
Dana Condeleante si de la noi!...Sanatate verisoarei tale...offf cand sunt probleme parca nu-ti mai arde de nimic.
Fruntea sus o sa fie bine!
Crig trebuie sa-i faci fetei o surioara sau un fratior...cum asa...mai ales daca cere.

patriciaR spune:
Emilly iubita am postat in acelasi moment.
Sanatate puiutei tale.
Fug la ea ca o aud vorbind in camera ei...cica dormea dar se pare ca s-a trezit.., ma duc sa o imbrac si sa o scot un pic la aer...chiar daca la noi e o vreme de dormit.
Pup la toti pestisorii.

CRISMIR spune:
Fetelor va pe toate ,multam de aprecieri!
La noi sunt 28-30 de grade C,e nasol..azi a plouat,a fost groaznic de urat si ne-am plictisit in casa de moarte...abia astept sa vina si pe aici vremea "racoroasa"
...macar sa fie 20 de grade si tot e ceva si sa nu mai avem umiditatea asta ridicata,ca asta ne omoara
CRISTINA am vazut-o pe Mariuca,super dulce...frumoase poze!
la toti pestisorii si multa sanatate va doresc,pe maine!
Sa aveti un weekend placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

daniela_daneza spune:
Buna la toata gasca!
Multumesc !Pt. sustinere!
Cristina, ca de obicei , Mariuca " the best " Multi pupici pt. cea mai scumpa fetita !Si daca ea vrea o surioara , eu zic sa treceti la treaba
....
Emyli, bafta si lasa emotiile deoparte .Ai sa te descurci la marele fix.Pupici gazei !Multa sanatate!
Mirela, pupici si toate cele bune!
Lori, ce sa iti urez ! Sa nu mai aiba mucisori Maria si poti sa ne bombardezi ca nu ne suparam...fetele pot sa iti raspunda...eu o sa va intreb cand va fi ....pupici multi!
Patriciaacomodare faina si numai bine!
Charlie , te astept la cafea!
La noi ninge!
Va pupacesc si o zi faina!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"