Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 14

patriciaR spune:
Felicit si eu mamica fericita.
Maruta Sa-ti traiasca minunea mica si scumpa, iar tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic.
Eliana sarcina usoara in continuare.
Pup toate fetele si copii dragalasii imi cer scuze ca nu pot sa va iau pe rand, is pe fuga,
dar promit sa revin cu povesti de la mutare...
Gata, ne-am mutat ne-am instalat... si usor, usor incepem sa ne simtim mai bine ca-n Danemarca.
Ufff, ca tare greu ii cand ai bebelusi si te mai si muti..., saracuta Anastasia mea ce-am mai chinuit-o...
dupa ne-am trambalat cu toatele m-am dus la doctor pentru prima vizita, unde a primit 4 doze de vaccin...ca nu prea intelegeau ei ce vaccin facuse inainte in Copenhaga...
Am butonat cupilul de 4 ori, cate 2 in fiecare picior...asa ca sa nu se mai poata misca...uff saracuta ce s-a mai chinuit o zi..
Gata plec.
Va pup si va doresc numai bine la toate.
Promit ca revin cu mai multe detalii.

Maruta spune:
salisa - vai cat e de scumpica Anastasia ... si dolofanica ... in stilul in care mananca si fata mea ... repede va ajungem din urma
azi a fost dna dr pediatru pe la noi si e fff multumita de asta mica ... azi am iesit afara la plimbare ... si-am zdruncinat-o pe Maria ... de-am zis ca zboara din carut ... deh cam fraiera ma'sa
imi pare asa de rau ca nu pot pune poze de pe yahoo ... chiar nu inteleg de ce ... hai ca le-am pus pe webshots
acum ne-a vazut tati pt prima oara
in poza asta m-a terminat ... uitati-va cum se uita spre mine
cu Nally
nu-i dau drumul lui tati
dorm asa de bine
un pitic mic mic
galbioara
abia am venit pe lume
in cosul de papusi
si o sa mai punem

daniela_daneza spune:
Lori, cat e de frumoasa!MI-AU DAT LACRIMILE ! Sa creasca mare si repede !Mai asteptam poze cand ai timp!
Salisa , ma bucur ca v-ati mutat , in casa nous , sa fie intr-un ceas bun si te mai asteptam ! Pupici Anastasiei!
Pupici la toate pestoaicele!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Emilly spune:
Mai Maruta ce fetita ai!!!...e o dulcica mica si mamica e tare sexy nu stiu ce ti-ai facut dar arati tare bine, tu ai slabit in timpul sarcinii in loc sa te ingrasi si-ti sta tare bine.
Sa va traiasca gaza mica!
Tu cum te mai simti?
Salisa nasol cu mutatul cu gaza dupa tine, si noi am experimentat-o pe cind avea gaza noastra 5 luni si a fost cumplit de greu dar a trecut...
cam multe vaccinuri i-au facut de odata.E ok acum Anastasia?o mai dor piciorusel?saracuta de ea...ce mila mi-e de astia mici Doamne...
pupicei dragi pestisori!

elyanne spune:
Eu de ce nu pot sa le vad
Imi da eroare... "An error has occurred. Sorry, this is a private album. Please ask the owner to invite you."
Eu n-am mai scris de mult... n-am nici o noutate... Cresc ... ma latesc ... Ma dor toate cele... nu mai e ca prima data, cand a fost floare la ureche... Dar tot ce imi doresc e sa fie bb-ii bine... sa-i duc pana aproape de termen... sper pana la inceputul lui martie... Ca suport eu durerile...
Noi ne-am sarbatorit mandara, in we... agitatie mare... Si pt. noi, si pentru ea...
Emilly intr-adevar trece repede-repede timpul... inca un pic si ajung la 20 de sapt. Acum deja sunt la jumatate... ca la sarcina gemelara termenul este undeva intre 34-37 sapt.
Salisa

S-a mai nascut o stea

Emilly spune:
La multi ani cu intirziere!!! pentru Elena
sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa o bucuri pe mami tau!

CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ELENA!
ELIANA sa-ti traiasca puiuta pe langa ceilalti 2 care urmeaza..imi cer mii de scuze de intarziere dar nu mi-a functionat netul asta nenorocit
MARUTA nici eu nu pot vedea pozele,imi zice la fel ca si Elianei,
Fetelor eu am poze de la petrecerea puiul meu drag,jos in link...a iesit super tare party-ul...s-au distrat copilasii de milioane,iar eu sunt mandra ca mi-a iesit bine tortul si toate prajiturile care le-am facut
SALISA bafta la aranjat prin casa,nasol cu mutatul asta si voua si piticutei!
Feteelor va pe toate si de maine sper sa intru in normal cu prezenta
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

daniela_daneza spune:
Neatza!
Elyanne, LA MULTI ANI , ELENEI !SA VA TRAIASCA , SA CREASCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII ALATURI DE BEBEI CARE VOR SOSI !
LORI , si eu am observat ac ai slabit si esti sexy, si iti sta bine si satena ! Ce mai , o pestoaica faina , aca toate de altfel!
Nu am noutati, doar ca mi-a mai trecut raceala, dar inca tusesc ca un turc!
VA PUP SI O ZI MINUNATA !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

CRISMIR spune:
DANY sanatate,sa treaca repede raceala...si aici e epidemie,din cauza vremii..cand e foarte cald cand e rece
Da ce facem pe pag 4???
Weekend placut pestisori dragi!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001