Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 15

elyanne spune:
si va multumesc mult de tot pt. urari
N-am nici o noutate... suntem bine... Astept sa vina odata 14 nov. sa merg la eco. morofologica... sa vad ce fac puiutii din burtik...
Asta seara ies un pic din casa, la ziua unui prieten...
Ieri am prins curaj si am scos mandra afara (nu prea aveam voie), nevoita de imprejurari... am schimbat caloriferele si era santier in casa noastra... iar Meme era gramada in scule si piese... Si nu avea cine s-o scoata in afara de mine... asa ca am preferat sa mergem pana in parcul de langa bloc, decat sa ragusesc certandu-ne...

S-a mai nascut o stea

daniela_daneza spune:
Buna ziua , pestisori !
Mirela , multumesc ! Pai si la noi e o vreme tare aiurea , prea cald pt. aceasta perioada , nu mai stii cum sa te imbraci, dimineata si seara mai rece la pranz cald de mori .....Pupici !
Elyanne, petrecere frumoasa diseara si sarcina usoara !Pup !
Restul innotataorelor pe unde umblati ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Anca Oltean spune:
Draga Maruta!
Ma bucur foarte mult pentru voi!
Felicitari ! sa va traiasca si sa va bucurati de micuta Mariuca!
E o frumusete de copil.
In unele poze-mi seamana si cu Oana Maria -mea.
Imi inchipui ce clipe frumoase traiti.
Va imbratisam cu drag.
Salutari si pupici tuturor pestisorilor.

elyanne spune:
In sfarsit am reusit sa vad pozele cu Maria si Maruta... doua frumoase! si multe
Maria, sa cresti mare si sa ai mult noroc in viata! Iar mami sa ne tii la curent!
Pana la urma cred ca de la mine era buba... am sters cookies-urile si history si a mers... Chiar ma ofticam ca nu vad si io frumusetea de fetita... pe care toate o vedeati.

S-a mai nascut o stea

Maruta spune:
sunteti niste dragute si va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase
voi stiti ca sunt cam aeriana ... asa ca daca sar pe cineva sa nu se supere ...
azi a fost a 3-a zi in care mandretea mea a iesit afara si prima zi cand a mers la restaurant ... am mers la pizza hut ... si fata mea a fost tare cuminte
am ras ieri ... a trebuit sa merg pana la serviciu ... si Seby a scos singur fata afara ... cand ajunge acasa imi spune " nu's bune caciulitele noastre" ... "o sa faca otita ... ii trebuie caciulita care se prinde sub gat"
sa cad pe spate ... hai lasa'ma, da de unde stii tu chestiile astea ?
"pai de pe aleea cu mamici si bebei" .... si zic, mai era vreun barbat pe acolo ??!! desigur ... ca nu !
cand am ramas gravida aveam 73 kg ... cand m-am dus sa nasc aveam 74 kg ... cand am venit de la spital aveam 65 kg ... superrrr ... sau ca sa-l citezpe-almeusot "te-ai facut sexoasa"
pupici la baietei si fetite frumoase ... in special Elenei de ziua ei ... si micutilor din burtica
va pupic sisomn usor

daniela_daneza spune:
Ai vazut Lori , ca sarcina te-a facut sexoasa ! Super! Somn usor si tie ! Voua!Pupici!
Dany

Charlie spune:
Bine v-am gasit pestisoare iubite! Sa ma iertati ca am chiulit atata timp si v-am neglijat !
Nu am nici o scuza decat ca am avut o perioada nenorocita si plina de kkt ! Promit ca nu se mai intampla !
Dar ce vad ? Maruta are o fetitza draguta si dulcica foc ! Felicitari !
Va pup fetelor ! Daca ma primiti inapoi in balta se face ca I am back !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

CRISMIR spune:
CHARLIE bine ai revenit,cum sa nu te primim,esti bine venita scumpa...si zine si noua ce peripetii ai avut,hai nu fii secretoasa
DANY si sanatate iti doresc...te simti mai bine?...ai vazut pozele cu piticul meu la 2 ani?
MARUTA la voi doua ca am reusit sa vad pozele...noroc cu mesajul de pe e-mail
..frumoase foc si fetita e minunata,seamana cu tati mai mult?!
...ce fain ca ai slabit supa sarcina,asta e
tare!!!
Pestisori dragi eu maine absentez cred,ca facem 7 ani de casatorie si sper sa mergem undeva cu sotul
Va pe toate si sa auzim de bine,pe marti!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

elyanne spune:
La multi ani, Mirela! Sa fiti fericiti toata viata impreuna! Distractie placuta!
V-am vazut pozele de la ziua lui Robert. F. frumos totul... si cate jucarele...
Eu sunt cam plictisita azi... de la vreme cred... Nu prea imi vine sa fac nimic... Sper sa-mi revin.

S-a mai nascut o stea

daniela_daneza spune:
Multi ani fericiti , Mirela !Sa ajungeti la nunta de platina ! Am vazut pozele , super!
Eu nu am vesti bune , mi-a murit un unchi , iar cea mai nasoala veste e ca o verisoara de 28 ani e suspecta de cancer ! Dar i-am ridicat cat de cat moralul rugand-o sa mai consulte si alte pareri medicale.Ea este la IASI .Poate ajunge la Tg-mures ! Sau la Bucuresti !
Va pup si numai bine!
Charlie , bine ai revenit!
Pupici!
Dany