Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Bunaa!

Am fost ieri la Maruta sa vad fetele ... insa nu am putu vedea decat mamica... pe printesa mica nu ...din cauze independente de noi... dar o las pe mamica sa va povesteasca ce si cum o fost pentru ea in spital... in orice caz nu s-a simtit foarte bine, in mare cauza datorita personalului de pe acolo... groaznic dupa parerea mea umila cat am putut constata pana am ajuns la ea in salon!!

In orice caz Maruta e o mamica foarte fericita din cate am vazut si simtit, iar Sebi, sotul si fericitul tatic, e in al noulea cer! Insa ma vazut poze pe aparat si e o frumuseteeeee!!!!

De noi ce sa va mai spun... eu sunt cu munca... o zi da una nu... un we da unul nu... in rest cu casa si cupilu... am facut saptamana aceasta curatenie generala in casa .. si abia azi am terminat....Sebi e un copil foarte cuminte si ascultator.. vorbeste toate cele de ma mir si eu de unde mai scoate unele perle... si ma gandesc ca suntem abia la inceput cu ele... Puteti vedea poze cu el de la mare in semnatura...

Mi-e dor de zilele in care stateam la taifasuri aici ...

Pupilai la toti pestisorii!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

sunt atat de fericita ... cum as putea multumi vreodata pentru acest dar nepretuit ??

ne-am "nascut" duminica - 15.10.2006 - la ora 11:30 ... de atunci toti trei traim o poveste frumoasa ...

azi am ajuns acasa pe la 14:30 ... si de atunci nu-mi vine sa cred cat de frumos e ... am facut masaj, si baita ... nu conteaza ca ziceai ca suntem in Stan si Bran ... ideea e ca a facut baita ... si acum doarme ca un "cocon" ... urmeaza ca acum la 12 s-o schimbam in pijamalute si sa luam masa

promit ca revin cu poze si picanterii

va pupic si va multumesc din suflet

UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
"Mariuca mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MARUTA la voi toti 3,sa traiti fericiti 1000 de ani!...vrem poze!!!

DANY drum bun si distractie faina!...si noi duminica il serbam pe Robert!

Eu sunt tot pe fuga cu aranjamentele si cumparaturile...abia astept ziua asta,sunt mai rau ca un copil

NALY voua si felicitari pt puiul ascultator si cuminte!...frumoase poze!

toti pestisorii ,pe maine seara!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Roooooooobert!

Maruta bine ai venit acasa! Asa e la inceput... ca-n Stan si Bran... vreo sapt. Dupa care va obisnuiti.
Abia astept sa vad Mariuca in poze Sunt convinsa ca e o frumoasa.

Nally multumim mult pt. vesti despre voi si despre Maruta!
V-am vazut pozele... mama ce baiat mare are mama... De cand nu l-am mai vazut... A trecut un an cred...

si sa aveti o zi frumoasa!

Eliana (17 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Maruta sa iti traiasca gaza mica!sa fie sanatoasa, sa pape bine si sa nu aibe colici deloc, deloc!
A propos, ce papa gaza mica?am inteles ca san nu ai voie sa ii dai...tu cum te simti?

La multi ani Robert!!!sa fii sanatos, voinic ca de frumos nu-i problema ca esti leit mami Mirela, sa va traiasca minunea si sa-i faceti un fratior sau o surioara
sa ne povestesti cum ati petrecut.pupicei sarbatoritului

Eliana ai deja 17 saptamini!!!offf ce mai trece timpul, imediat nasti si tu...sarcina usoara in continuare!

Nally ma bucur sa aud despre voi.Nici eu nu stau grozav cu timpul liber, dar tot mai bag un ochi pe forum.Mai astept vesti de la voi.

Daniela sa ia petrecere frumoasa!

seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ELIANA,EMILLY si DANY,va multumesc fetelor ca nu ati uitat de noi...va doresc si voua tot binele din lume!

Noi suntem tot o alergatura,azi am facut cumparaturi,maine incep cu prajiturile,am eu un fix,de data asta vreau sa fac prajiturile, sa nu le cumpar,inclusiv tortul,sper sa-mi si iasa

Am sa pun poze dupa duminica,pana atunci va dulce pe toate si sper sa mai am timp sa intru pe aici sa va salut,o sa-mi lipsiti!!!!

Weekend placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Am ramas in urma rau cu cititul cu postatul nu mai spun.. dar citind azi despre voi m-au bucurat nespus vestile bune.
Un pupic si o imbratisare mare pentru tine Maruta mami de Mariuca .Sa fie sanatoasa si sa se bucure mereu de dragostea celor din jur!
Mirela sa aveti petrecere frumoasa!La multi ani Robert!Mmmm deja ma gandesc la prajiturile tale bune.Cred ca fotoliul cu Elmo e o nebunie!!
Mariuca in sfarsit a terminat cu raceala care ne-a cam creat probleme si la gradi abia peste o saptamana va merge ca de luni e vacanta.
Dany cand ne-am intors din Italia am stat 2 zile in Bucuresti si sa stii ca m-am gandit la tine.Poate data viitoare reusim sa ne vedem macar la un ceai.
va pup pe toate si pe curand!
Azi la Constanta a fost o zi superba ..chiar ma saturasem de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Salutare pestisori !

Lori , sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti pana la adnaci batraneti ! Pupici !

Mirela , inca odata LA MULTI ANI , PT. ROBERT!Abia astept poze si detalii!

Cristina , sanatate Mariucai!Si poate ca ne vedem data viitoare !

Va pup si revin mai tarziu!

O saptamana usoara si calda!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetele ... mai ma inebuneste internetu' asta

nally de la gaza ... ii e dor de tine

mai tot incerc sa pun niste poze si nu reusesc deloc

sa mai incerc ... nu reusesc ... da-ti adrese de email ... ca linkul pe care-l pun ... pur si simplu nu se vede

va multumuesc din suflet

UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
"Mariuca mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Lori , ti-am dat PM. Ce face fata ta ? Creste? Schimba si tu la semnatura , pune data nasterii!

Pupici !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput