Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 12

Nally spune:
Buna pestisori!
Nu am mai intrat mult timp pe DC... dar acum nu am putut sa stau si sa nu va anunt ca ...
Maruta noastra scumpa de astazi ora 11,30 a devenit fericita mamica a unei printese pe nume Maria
o dolfanica de 3,200 kg!!!
Marutule multa sanatate refacere usoara si rapida! Sa va traiasca mica printesa si sa va aduca numai bucurii!! A fost si este un copil mult asteptat de voi si ii doresc din tot sufletul numai noroc si fericire in viata!!!
Edit: mamica si bebelina se simt bine!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Emilly spune:
Multumim Nelly pentru veste Maruta draga, tot binele din lume ti-l doresc tie si comoarei tale!!
Maria sa fii sanatoasa, papacioasa si voioasa!!!!

daniela_daneza spune:
Bine ai venit pe lume , MARIA ! Loredana , sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii ! Refacere rapida si un bebe cuminte si mancacios!
Nally, multumim pt. vestea cea mare ! Dar tu ce mai faci ? Cam rar pe la noi! Ce face Sebastian ?
Cristina , ma bucur pt . printesa Mariuca ...si mlta sanatate incontinuare!
Elyanna , sarcina usoara !
Va pup pe toate si numai bine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

daniela_daneza spune:
Fetele , sa treceti in lista la Maruta pe Maria !
Dany

CRISMIR spune:
Wauuuuuuu,ce veste minunata!
Ma bucur enorm pt voi MARUTA,sa va traiasca minunea si sa fie mereu sanatoasa! si multe
...mi-au dat lacrimile cand am citit,stiind ce mult v-ati dorit acest bebe si prin cate ai trecut
!
ELIANA,wauuuuuuu,daca sunt fetite si cele doua,i-a pus Dumnezeu mana in cap lui tati...o sa aiba 4 fete in casa
..abia astept vestea sigura!
Cat despre cadou,offffffff,nu mai stiu...acum o luna stiam ce sa-i iau acum am zis ca asteptam dupa party,ca vine multa lumea si cam toti m-au intrebat ce sa-i ia....am cam epuizat cadourile...hehehe...a,i-am luat deja un fotoliu cu Elmo,dupa care e inebunit,rade si tremura cand te asezi pe el...toata ziua sta pe el
si niste carioci si un caietel special pe care "deseneaza"
fara sa mazgaleasca in alte parti,ca nu scriu acestea decat pe aceasta hartie
...om vedea ce-i mai luam...e buna ideea ta cu laptopul,am vazut si aici...insa mie toata lumea mi-a zis ca dupa 3 ani ii pasioneaza mai mult...acum nu stiu!!!...fiecare cum vrea
!
NALY si multam de veste!...ce mai faceti voi,Sebi cum mai e?
la toti pestisorii si multa sanatate!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

elyanne spune:
Bine ai venit Maria! Sa fii norocoasa, sanatoasa, iar pt. mamica... refacere rapida... Te asteptam repede-repede la noi!
Naly multumim pt. veste... poate mai ne spui ceva si despre tine...
Dani multumesc mult Si o trec imediat pe Mariuca in listuta...
Mirela... buna ideea cu ... carioca si caietul special... ca cedez nervos... a scris peste tot... (mai putin pereti): haine, perne, papuci, castroane...

S-a mai nascut o stea

daniela_daneza spune:
Neatza pestisori !
Va urez o spatmana usoara ! Si calduroasa , desi slabe sanse avand in vedere cum e afara ......dar e toamna nu ?
Nu am noutati asa ca revin !
Pupici maximi !
Dany

CRISMIR spune:
Moammmmma,pagina 4
Eu nu am noutati,doar am intrat pe fuga sa vad ce faceti, e sotul acasa si ne uitam la filme.
Va pe toate,pe maine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

daniela_daneza spune:
MIRELA , nu mai da , ca doare rau ! Dar eu am scris .....
Eu am o stare mai melancolica , o fi vremea de vina , dar nu numai ....Cu siguranta imi revin..mai sunt si perioade de astea ...
Charlie , matalutza unde esti ? Te astept la cafea cam de multisor ...Vino ......vb cantecului" vino, ori te du, spune da or* nu .....tra.la.la ...." ....
In wk-end voi pleca la Bacau , e ziua cumnatului, implineste 50 ani si merg ac sa conduc...ca mi-e un dor sa fac asta , iar aici nu am avut ce sa conduc...
Va pup !
Dany

daniela_daneza spune:
Beyyyyyyyy....v-am cautat de am ametit ..e posibil ...de data asta cred ca scot eu biciul .....
Ce faceti ? Unde ati disparut ...am ajuns sa vb singura pe aici
Hai adunarea ..
Va pupicesc si va astept !
Dany