Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Inni daca poti sun-o pe Floricika ...ref la menajera parca ea a luat pe cineva ...cand se discuta aici

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Hei - Roxana - nastere usoara si sa va intoarceti sanatosi acasa!

Itzy- oricum e momentul sa nasti. Eu cand am nascut porima data am eliminat dopul miercurea si m-am dus vinerea la control iar medicul m-a chemat a doua zi sa-mi induca nasterea. Cand am ajuns la spital eram dilatata de 2 cm dar eu nu am avut nici un simptom.Mi-a pus perfuzia si doar pe la ora 1 au inceput durerile.La 5:45 am nascut.De pe la ora 3:30-4 mi-a pus o perfuzie cu glucoza pt ca ameteam ca eu de miercuri nu mai mancasem si nu dormisem defel timp in care contractiile aproape ca nu le-am simtit. Am avut mare noroc cu dr. care a fost in permanenta langa mine - tocmai pt ca a fost de garda si sa ocupat mult de mine. Asa ca tinem pumnii pt. duminica si incepem galeria de pe acum

MamaLili- poti sa stai tu cu bb in apa in vana mare dar nu e foarte igienic cand e asa micut.

Acd2you- daca crezi ca ai reactii pe piele de la garmastan mai bine nu folosi si cumpara alta crema. Poate ca depinde de organismul fiecaruia. Eu nu am avut nimic si nu mi s-a parut ca miroase.

Lexi - oare esti la spital?si mi-o iei inainte..........

40+

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Roxanae curaj mult si nastere usoara.

Crisnemes, Inni multumesc de raspuns. Bebe David sta mult la san, papa cam la 2 ore si jumatate si suge mult timp in jur de o ora. Apoi adoarme, iar eu trebuie sa fac noua portie de laptic intr-o ora jumate si nu prea imi iese in timpul zilei. Noaptea papa la 3-4 ore si sunt sanii plini. Pediatra mi-a spus ca sa nu il las sa manance mia mult de 20 de minute, dar mie imi e mila sa ii iau sanul din gura. El mananca frumo si incet ca o domnisoara, nu e haplea.
Nu stiu ce sa mai fac.

Ignatica

Mergi la inceput

Ignatica, daca doarme sa nu-l lasi la san.Lasa-l sa pape cat vrea. Nu-ti fa probleme ca ai lapte suficient. Daca vrea sa pape si noaptea da-i pt ca laptele de noapte e mai gras.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

MamaLili nu cred ca e prea igienic sa faca bebe baie in cada parintilor, e bine sa aiba cadita lui.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Crisnemes, Inni, Mamilili, Tasia, Alessia mersi ....de asa incurajari am nevoie... Pai ar fi suuperrrr sa fie tot asa, intr-o ora doua sa fiu gata

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Roxanae, nastere usoara, facem galerie!

Itzy, subscriu si eu, e mai bine daca e medicul de garda ca e tot timpul acolo.
Eu ma gandeam ca daca nu era de garda cand am nascut eu nasteam cu moasa ca el nu ajungea asa repede, eu am nascut in mai putin de 5 minute dupa ce m-a urcat pe masa.

Ignatica, ce fain ca David mananca asa frumos, a mea suge de se ineaca, nici nu respira pana trage de cateva ori.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, care aveti bebei, va rog ajutati-ma cu un sfat. sunt disperata! cand am schimbat-o pe alexia acum 10min, am gasit pe pampers in dreptul buricului si pe bluzita sange! nu i-a cazut inca buricul, i-am dat de vreo 2 zile cu spirt si la baitza (doar iei i-am facut) am pus pe buric un pansament cu leucoplast si nu s-a udat deloc! e normal oare sa curga sange cand e gata sa cada? sau e semn ca se infecteaza? va rog, sunt disperata! maine ma duc cu ea la dr daca ziceti si voi ca e nasol!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

bb ralukutza si la noi a curs un pic de sange in dreptul buricului, s-a murdarit un pic Pempersul, se mai intampla si nu e nimic grav.

Ignatica

Mergi la inceput

Ralu nu-ti fa probleme , se pare ca cat de curand o sa cada buricutul. Pune spirt si daca nu sangereaza tare poti lasa asa simplu un pansament doar ca sa o protejezi dar sa nu ramana umed .Nu pune si leocoplast.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput