Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Inni daca doar din ce am redat in scris te-a apucat emotia sa ma fi vazut pe mine acolo...ca m-am dus ca o floare la control normal...si ma trezesc cu bomba ca cica naaassssccccc!!!!!!!! Cine euuuuuuu? Initial am crezut ca nu vb cu mine ...ca sa vezi ce dusa sunt...Si asta pt ca nu am avut nimic pana acum nici contractii nici dop, nimiiic. Inca mai umblu pe afar la cumparaturi...eu credeam ca mai am la timp....eheeeee

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

INNI- al meu a facut colici in spital de la doar 2 mese de lapte praf

ITZY- tu esti pe invers Nu-ti vine sa nasti, ai...

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

pufymicvezi k nu e mic bebe al tau 3200 gr e super. Sau tu vroiai sa bati vre-un record, vroiai sa-l faci de 5 kg

acd2you Mie nu mi se pare oribil mirosul de la Garmastan sau poate am nasul infundat de la sarcina am dat si pe mana si am gustat nu e foarte rau, deci cred k bebe o sa accepte tzitzi dak e laptic mult si bun acolo

GETY Chiar nu pot sa mai stau o saptamana mica mica DPN-ul calculat initial nu e bun, deci eu sapt asta fac 40 de saptamani si cred-ma ca fiecare micut care trece e un chin, ma doare spatele si intre picioare intr-un hal...Asa k daca bebe nu face bine sa iasa pana vineri sambata ma duc la spital.

MamiLili Uite aici http://123-baby-names.com/ poate gasesti un nume sa-ti placa pt bebeul tau

itzy-bitzyeu cred k dr. e zapacit, ce stie el... auzi sa nasti tu... Pai cand tu abia te acomodezi cu burta el deja vrea sa ti-o dea jos
Eu pe 22 septembrie fac 40 de saptamani si ma duc pe 23 sa-mi declanseze nastere dak nu nasc pana atunci k nu mai pot sa astept pana o dori "domnisorul" sa-si paraseasca garsoniera

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

mamilili nu stiu daca este totusi chiar asa, ca prin inducere sa mearga mai repede...el mi-a spus ca e la fel, si ca depinde de organism...

Kinetoterapeuta cu care faceam gym pt gravi mi-a spus ca dimpotriva dureaza mai mult pt ca se incepe de la zero practic cu contractiile, pe cand asa...vii de acasa cu dilatatie 1-2 ...acum cum mi-o fi norocul ce sa zic...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Tasia hai ca m-ai facut sa rad...eu chiar ma obisnuisem sa stii...cum sa nasc eu?
alessia cred ca sunt pe invers ca pe voi va aud ca vreti sa nasteti cat mai repede iar eu as mai staaaa!!!!!!

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Fetelor mie mi s-a rupt apa la 15:18 .Fug la maternitate.

Roxana + Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca

Mergi la inceput

Roxanae nastere usoara si travaliu cat mai scurt!!!!!!!!!

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Roxanae, nastere usoara!

Tasia, multumesc ptr link.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Roxanae nastere usoara si refacere rapida

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ROXANAE, NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INNI, azi am vorbit cu pediatra si mi-a spus acelasi lucru, pe care ti l-a spus ALESSIA, chiar si o singura masa de lapte praf agraveaza colicile si regurgitatul si varsaturile, etc. Probabil mananca mai repede si atunci e normal sa regurgiteze mai mult.

DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form

Mergi la inceput