Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 28
acd2you spune:
mersi putzuruca.eu nu am nici o reactie pe sani, doar ca mi se lipesc sanii de tricou dupa ce ma dau. ce naspa... mai astept sa vedem ce o mai fi. am citi la alte mamici ca cineva spunea ca din cauza garmastanului ii aluneca bebeului sanul din gura si nu putea sa suga, pana a invatat-o o asistenta din spital sa se spele inainte de alaptare, chiar daca nu e obligatoriu. in schimb, alta mamica spunea ca a folosit unguent de galbenele cu catina de la 7 luni(gravida) si pana a facut bebeul 2 luni. aia nu mai aluneca? mare dilema. om trai si om vedea.
Dana 36 sapt.
alinamoro spune:
Ioana, felicitari,
sa va traiasca micutul Nicolas-Mihai!
Sibylle, unde ai gasit mesajul de la Ioana?
Am vazut ca ai dat quote.
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
inni spune:
Ignatica...ca sa ai mai mult lapte..pune-l pe bb mai mult la san. E cel mai indicat "semnal" de alarma pt. sani ca sa produca mai mult...un bebe care vrea sa suga mai des. Si tr sa mananci bine.
Noi avem urmatoarea problema :...Ami a inceput sa regurgiteze mai mult ca pana acum. Nici nu mai stiu cum sa o tin, cum sa fac...adoarme si se trezeste din cauza ca regurgiteaza...si apoi o luam iar de la capat...adica tinut in brate..eventual iar alaptat...si uite asa se prelungeste ora de culcare. Uneori cantitatea eliminata e mai mare..alteori mai mica.
Voi patiti asa ?
II dau doar o sg masa de lapte praf (Humana)..seara..in rest doar san.
Cum rezolvati ?
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Stiu ca s-a mai discutat...dar pe mine nu ma interesa atunci...recomandati-mi si mie va rog, pe cineva..o menajera..pt. curatenie...as prefera deocamdata 1 data/2 saptamani...sau se discuta...depinde..ca nu mai fac fatza. Nu reusesc sa mai fac nimic si pana fac se murdareste in alta parte.
Am 4 camere si locuiesc in zona Nerva Traian...
Poze
itzy-bitzy spune:

Am venit de la dr....m-a controlat pe masa...si cica sa vin DUMINICA pe 24 sept sa imi provoace nasterea pt ca este de garda. Cand am auzit am sarit ca arsa...
- cuuuum? 
- Pai ce nu mai vrei sa nasti?
- Pai eu as mai sta...am termen 25-26 sept

Si apoi mie nu mi-a venit mobila inca 
L-am capiat ce sa mai...i-am pus la intrebari...atat i-a trebuit sa ma intarate cu asta...ca eu as mai sta muuult si bine. L-am sunat pe sotul meu, o colega de serviciu, pe kinetoterapeuta, pe mama, soacra, am vb si cu nasa mea...toata lumea cica sa ma duc si sa nasc decat sa ma apuce asa subit ...e mai bine ca este si de garda...MI-a spus ca daca nu vreau ma mai lasa dar nu mai mult de 30 sept...deci pe 2 mi-ar provoca oricum
M-au convins pana la urma...voi ce ziceti este mai bine asa sau sa stau pana se declanseaza de la sine? Asta daca nu ma apuca pana duminica cumva...Parca nici nu constientizez...bine macar ca am o sapt sa ma acomodez cu ideea...
ca eu plutesc in continuare....
Pufymic felicitari!!!!!!!

Sa va traiasca bebelinul si sa va bucurati de el. Refacere rapida si muuult laptic. te asteptam cu vesti.
Mie nu mi s-a parut ca miroase garmastanul insa si eu am patit de vreo 2 ori sa ma dau cu el si sa ma scarpin toata noaptea la sani...apoi s-a exfoliat pielea asa...cum ziceai si tu Putzuruca
Va pup si astept parerile voastre...
Itzy-Bitzy
39+ cu
Ana-Maria
POZE
alessia80 spune:
MAMILILI & LYANA- programul la bazinul ei incepe de la 6 luni. Pana la 6 luni vine acasa si-i face baita si masaj!
Va spun cat ma costa k vine maine!
INNI- incearca sa-i dai exclusiv san! Si eu am patit asa in primele zile, si acum mai patesc cand nu ragaie si mananca mult! Dar nu e cantitate f mare!
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND
poze
inni spune:
Itzy..hai ca citind mesajul tau m-a apucat pe mine emotia...de parca eu as fi fost la doctor. Eu iti doresc sa ai nastere usoara si fara prea mari si multe dureri si Ana-Maria sa vina pe lume sanatoasa si cu pofta maaare de mancare.
Un lucru e bun : ca e medicul de garda si il ai la dispozitie tot timpul. Asta conteaza foarte mult.
Cred ca....in locul tau...m-as duce sa mi se provoace nasterea..oricum sunt sanse sa se declanseze natural pana duminica...abia a inceput saptamana
Poze
inni spune:
quote:
Originally posted by alessia80
INNI- incearca sa-i dai exclusiv san! Si eu am patit asa in primele zile, si acum mai patesc cand nu ragaie si mananca mult! Dar nu e cantitate f mare!
Crezi tu ca de la doar o singura masa de lapte praf...i se trage ?
Nici nu stiu ce sa mai cred.
Poze
MamiLili spune:
Itzy, chiar s-a discutat mai devreme ca nasterea indusa dureaza mai putin, ceea ce e un avantaj, zic eu. Plus de asta, e mai confortabil ptr psihicul tau sa stii ca dr e de garda, deci mereu prin preajma, decat sa stai si cu stressul daca vine sau nu vine la nastere, in cazul in care e liber in ziua in care ti s-ar declansa nasterea. Plus ca fiind de garda si stiind ca te are pe tine pregatita ptr nastere, isi anunta echipa ca sa fie toti acolo, adica anestezist, neonatolog, moase, etc.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu