Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

ROXANAE NASTERE USOARA !!!

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ralucutza, la noi a curs sange dupa ce i-a cazut buricul(vreo 4-5 zile), nu i-a curs foarte mult, dar o faceam cu apa oxigenata, se curata bine si cand o schimbam data viitoare iar era sange inchegat.
Pune apa oxigenata (toarna acolo direct) si apoi tamponezi cu alcool, mai poti pune si Baneocin pudra.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

SUBIECT NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, va multumesc din suflet! am zis ca fac infarct! mi-au dat lacrimile instantaneu, cand am vazut! am crezut ca innebunesc! nici nu stiti cat de mult m-ati linistit! am mai dat cu spirt, sper sa-i cada! dar daca curge sange, ii mai fac baie? sau astept sa i se opreasca sangerarea? doamne, cat m-ati linistit! va multumesc!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by tasia

GETY Chiar nu pot sa mai stau o saptamana mica mica DPN-ul calculat initial nu e bun, deci eu sapt asta fac 40 de saptamani si cred-ma ca fiecare micut care trece e un chin, ma doare spatele si intre picioare intr-un hal...Asa k daca bebe nu face bine sa iasa pana vineri sambata ma duc la spital.

38 +
pozele noastre
bebe

Tasia, eu m-am luat dupa nr. de saptamani afisat la semnatura ta: 38 si 3 zile/. Si asa am socotit ca pana pe la 39 mai este putin.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput