Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 27
alessia80 spune:
MAMILILI- la mine va veni SULTANA, cred ca ai citit despre ea! ARMAND va incepe de maine un program de 6 luni in care de 2 ori/sapt va face baie/ inota in cada si apoi masaj 1 ora! Ne povestea ca tocmai terminase programul cu o fetita de6 luni care a ajuns la 7 kg!![]()
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND
poze
MamiLili spune:
Alessia, ce atitudine are Taz fata de bebelus? Cum l-a primit?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
Lyana spune:
Alessia80 chiar acum am urmarit un reportaj cu Sultana care face activitati acvatice cu copii si care are o metoda proprie. Am vazut ca exista si un bazin unde se pot duce mamici cu bebei. La tine vine acasa? Presupun ca "lectile" astea de inot costa o gramada de bani.
Daca nu te superi, ai putea sa imi dai un indiciu referitor la suma la care se ridica un astfel de curs? Dar la bazin?
34+
Teodora
MamiLili spune:
Alessia, ce noroc ca esti la Bucuresti! Stiu ca e acolo un loc in care sunt dusi bebelusii si copilasii si invata sa inoate. E un fel de piscina (parca Active Center ii zice, dar nu-s sigura). Se pare ca pana la varsta de 6 luni copiii au inca instinctele pe care le aveau in mediu acvatic, in burtica, de aceea e usor sa invete sa inoate, isi coordoneaza singuri respiratia, etc.
Lili
sapt 36 cu 
Lyana spune:
MamiLili uite am gasit ceva pe internet dar nu scrie nimic despre tarife. Cred ca despre asta vorbea Alessia.
http://www.miciicampioni.ro/servicii.php?serv=1
35+
Teodora
putzuruca spune:
MamiLili si eu sunt la fel de neexperimentata ca si tine dar ma gandesc ca nu-i poti face baita lui bebe in cada mare pt ca: trebuie sa stai f aplecata si nu ai o pozitie comoda, cadita trebuie dezinfectata dupa fiecare folosire, chiar daca o fol doar pentru bebe.
putzuruca
38+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
gabitzica spune:
quote:
Originally posted by alessia80
GABITZICA- bine ai venitSpune-mi, te rog, cum ai reusit sa te dai jos din pat in aceeasi zi? Eu am incercat, dar ma durea operatia in dreapta de nu ma puteam ridica nici in fund!
ALESSIA80 cu minuneaARMAND
poze
Alessia, am facut niste exercitii de respiratie inainte, mi-am umflat burta pana am simtit ca ma doare si m-am intors pe o parte si pe alta. Cand m-am ridicat, am lasat o dara de sange in urma mea
www.aradulonline.ro/tudor/index.php?folder=IOANA_TODEA" target="_blank">aiciputeti vedea poze cu fetita mea in prima zi de viata si cu mine cand am ajuns la spital.
www.stoc-studio.ro/tudor
acd2you spune:
[quote]Originally posted by MamiLili
Fetelor, oricat de stupid ar parea, eu tot intreb: lui bebe nu i se poate face baie in cada mare? Numai in cadita mica, speciala?
draga Lili, asta am intrebat si eu doctorita la primul copil, si m-a sfatuit sa nu ii fac baie in cada mare din urmatoarele motive:
- cada este prea mare, il face sa se simta nesigur, plus ca exista pericoul mare de inec: bebe se poate rasuci usor, il poti scapa in apa, este mai greu sa stai aplecat peste cada,sa tii si de copil, (sau poate ii iei scaunel din ala special?) si sa te intinzi si dupa sapun, prosop, etc... mie mi-a spus sa nu incerc cu dusul cat e prea mic, ca se sperie, si Andrei al meu chiar a fost speriat de jetul de dus pana la aproape 3 ani. acuma spune ca il gadila, dar inainte plangea si sarea din cada( cand a crescut mai mare, desigur)
- ecoul din baie (cred ca toti avem asa ceva acasa, nu?) il poate speria pe copil, si prinde frica de baie.
eu l-am spalat in cadita, desi mi-era f. greu cu caratul apei, etc.
Dana 36 sapt.
MamiLili spune:
Lyana, merci pentru link!
Gabitzica, ce bine arati si ce relaxata erai! Sa-ti traiasca puiul!
Lili
sapt 36 cu 

Spune-mi, te rog, cum ai reusit sa te dai jos din pat in aceeasi zi? Eu am incercat, dar ma durea operatia in dreapta de nu ma puteam ridica nici in fund!