Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by acd2you

FELICITARI NOILOR BEBELUSI SI PROASPETELOR MAMICI! tuturor
PUFY,
hai bebicii peste termen! mamicile voastre va asteapta!!

ce frumos e cand apar bebelusi... eu imi aduc aminte ce sentiment extraordinar am avut cand am sarbatorit primul craciun in 3, eu, sotul si Andrei... primul pom de craciun al baiatului... dar devin sentimentala... si abia a venit toamna.

ca sa nu uit, voiam si eu sa va intreb ceva. cine a mai folosit sau foloseste Garmastan: pe cutie scrie ca nu are miros, dar eu m-am dat de 3 ori pana acum si are un miros putin intepator, e normal? mie prima oara mi s-a parut ca mirosea a ceapa, dar a doua oara am simtit un miros pe care nu-l pot compara cu nimic. nu e parfumata, in nici un caz, termen de garantie are pana in 2008, atunci asta o fi un miros specific, sau am eu nasul prea sensibil? voua cum vi s-a parut? eu ca eu, dar ma gandeam la bebelus daca i-o place.

Dana 36 sapt.

eu am fol garmastan dar nu mi-a mirosit a nimic! si eu am un miros f fin de fel!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

PUFY- SA_TI TRAIASCA INGERASUL SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

ELOISE- sa ne spui ce ai aflat despre cazurile horror din salonul MEXXEI, chiar sunt curioasa! E ceva putred la mijloc, de coincidenta nu prea poate fi vorba!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by adameasca

'neatza!

Pufy, felicitari!!! Refacere rapida!

Lyana, la ce lapte praf de la Nestle te uitai? Nu cumva la ala care se da peste 1 an??? Ca eu altul nu mai stiu de la Nestle... Eu am trecut-o pe asta mica pe Bebelac, tot d-asta i-am dat si lui Luk si i-a mers foarte bine.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

lapte praf de la nestle, este nan-ul, pe care i-l dau eu alexiei, si exista pe categorii de varsta. eu ii dau nan1 acum, dupa aia va fi nan2....si tot asa. exista chiar si pt prematuri, deci nici vb de peste 1 an doar. cat despre dependenta...ma abtin!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

GABITZICA- bine ai venit Spune-mi, te rog, cum ai reusit sa te dai jos din pat in aceeasi zi? Eu am incercat, dar ma durea operatia in dreapta de nu ma puteam ridica nici in fund!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Acd2you, am folosit si eu garmastan si am avut aceiasi senzatie ca si tine. Mi s-a parut ca miroase a ceapa, dar mirosul mult atenuat bineinteles.

putzuruca 38+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Mesaj pt fetele care folosesc lapte praf!: De disperata ce sunt am sunat neonatologul de la Giulesti si l-am intrebat, ce lapte praf sa-i dau daca am prbl. Mi-a raspuns NAN1, e foarte recomandat pt pitici si le merge f bine!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

Raluca, Putzuruca, mercic de raspunsuri. macar stiu ca nu mi se nazare mie. este posibil oare ca unele loturile de produse sa difere? cine stie. macar stiu ca nu e un miros care sa apara dupa ce ma dau pe sani (ma gandeam ca unele produse reactioneaza diferit pe pielea fiecaruia, sau poate sapunul pe care il foloseam), ca mirosul persista din tub. ma gandesc sa intreb la farmacie (la alta, of course)daca exista posibilitatea ca tuburile sa fi stat in conditii necorespunzatoare peste vara, la caldura mare, sau au fost transportate in conditii improprii de racoare.
daca pe prospect scrie ca garmastanul nu are miros, mi-e sa nu patesc ceva de la el. putzuruca, tu l-ai folosit asa?

Dana 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Acd2you, prima data cand l-am folosit am facut un soi de reactie alergica. Am dat seara cu el pe sani si dimineata la dush ma mancau mameloanele, iar cand am iesit din dush si m-am sters cu prosopul, am observat ca pielea se descuama in locul unde dadusem cu crema. Nu l-am mai folosit o saptamana, apoi am dat din nou si n-am mai avut probleme.

putzuruca 38+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, oricat de stupid ar parea, eu tot intreb: lui bebe nu i se poate face baie in cada mare? Numai in cadita mica, speciala?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Fetele, mai stiti ceva de NOT? Eu i-am dat sms dar nu mi-a raspuns!

poze

Mergi la inceput