Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
inni spune:
Sandra...nu stiu nici eu mai multe...doar atat. ca nu e motiv de ingrijorare. Mi-a zis medicul la vremea respectiva despre ce artera e vorba...dar am uitat cum se num. Eram fericita ca nu e inima bebelui
cum credeam eu.
Noapte buna..ma duc sa ma culc. Nu mai bufnitez.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
tasia spune:
inni dak mai esti online, pot sa aiu un algocalmin? ma chinuie o durere ingrozitoare de 12 ore si nu mai stiu ce sa fac
Am baut ceai, am mancat miere. Pe prospect la algocalmin zice k in trim 3 nu-i voie ![]()
38 + 
pozele noastre
bebe
tasia spune:
inni vad k ai plecat
Ma duc in pat, nu mie somn dar nu mai pot sta la calculator de dureri de cap 
Sandra noapte buna 
38 + 
pozele noastre
bebe
microbu spune:
Tasia, eu am intrebat dr demuuult despre dureri de cap si algocalmin. Eu am avut in lunile 4-6 dureri groaznice de cap
.
Mi-a spus sa iau paracetamol (i-am spus ca nu are efect DELOC) si atunci a zis ca pot lua cel mult 1 algocalmin (pastile) si mai rar, doar in cazuri extreme.
Am luat max 2 pastile toata sarcina si nu s-a intamplat nimic.
Sandra
37+
inca un pic
microbu spune:
Tasia, sper ca ai citit postarea mea despe algocalmin, ca sa te poti culca "pastilata"
, noapte buna si fara dureri de cap!
Sandra
37+
inca un pic
Chuny spune:
Felicitari Ioana !!
Originally posted by pufymic
Pufymic a nascut un baietel de 3,200kg,prin cezariana,duminica 17 septembrie,ora 22,30,Nicolas Mihai;sunt bine si Ioana si BB
Revenim
Ioana
(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Sibylle
36 +
Pozele mele [b] Poze noi
CRISMIR spune:
FELICITARI IOANA(PUFYMIC)!

...sa va traiasca minunea si sa te refaci cat mai repede

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
eloise spune:
Neatza!
Iar m-am trezit pe intuneric...
O sa editez listutza, sa mai adaug bebelusii nascuti ieri.
ELI
,
CATA
si
PUFYMIC
felicitari pentru bebelusii vostri, multa sanatate si refacere usoara!!!
Inni ai dreptate, din pricina forumului devenim (devin adica) nerabdatoare; toata lumea naste si eu mai am atat de mult (aiurea, mult, la o adica bebe poate veni in fiecare zi, dar eu sper sa mai astepte pana implinesc 37s, si de atunci chiar ca devine f posibil)
Ralnied o sa-i transmit Andreei negresit. Mama mea lucreaza in suceava, iar eu am decis sa nasc in iasi, la sv ajung rar si de obicei numai in weekend, adesea stau max 24h... asa ca am preferat iasul.
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Sandra da' cum vezi tu ca sunt membri online? de exemplu cine de pe lista noastra e online la ora x....
ma duc in pat... mi-e sooomn....
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe