Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Eli, Cata , Pufy- felicitari - sa va traiasca copilasii si sa va refaceti cat mai repede.

Mirabelac - sa fie intr-un ceas bun si sa nasti usor.

Lexi? Unde esti ?

Eu sunt super ok. Bb misca dar in rest nu am nici un simtom.

40+

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cici- daca nu ai nascut inca - multa bafta si un bb sanatos si mancacios.

Serenita si la tine sa decurga totul ok.

Va asteptam cu vesti!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, ti-am transmis mesaj pe PM. Sa vedem cu ce asistente ne intalnim, poate reusim sa intram intr-una din rezervele alea.
Stop! Ceva nu-i in regula cu chestia "7 copii din 10" pierduti. Asta nu se poate! Va rog nu va panicati! Acolo daca decedeaza 1 sau 2 vin controale peste controale, apare in presa si la TV. Trebuie sa fie altceva.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Sandra, ti-am spus ca sangele apa nu se face? Cum sa pleci tu si cu bebitza de acasa. Eu cred ca a fost din cauza hormonilor. Cum o luam noi "razna" uneori in timpul sarcinii, asa si ei.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Eloise, la noi in Iasi vin paciente sa nasca din toata Moldova. Cel putin din Vaslui, Botosani si alte orase invecinate, "ploua cu gravidutze", iti spun eu.
Sa stiti ca spitalul este dotat uniform, nu este diferenta intre cl. a I-a si a II-a, adica o clinica sa aiba mai multe, iar alta mai putine dotari. Si eu sunt la cl. I, pentru ca de ea apartine dr. mea.
Poate s-ar face mult mai mult in maternitatea asta, dar nu ajung banii. Pana in Iasi se mai "pierd pe drum". Pentru ca totul costa...enorm....

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by microbu

Dragutzelor care mai bufnitati, spuneti-mi ce alte miscari ritmate mai face BB in burtik, in afara de sughit? A mea a sughitat mai devreme (se simtea sub buric, unde este capsorul) si acum face niste miscari la fel de ritmate dar sus in dreapta (nu sughita sigur!), parca imi respira burtik fff repede...nush cum sa explic mai bine.
Ce o fi?
La mine, cateodata, parca "tremura" putin. Nici eu nu stiu cum sa explic. Dar acum ca a crescut mai mare, cand se deplaseaza spre partea dreapta, parca nici nu mai respir bine. imi ia piuitul.
Dar si asa, as vrea sa mai stea vreo 2 saptamani.

Sandra 37+ inca un pic

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Pufymic felicitari pentru bb si recuperare rapida.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

FELICITARI NOILOR BEBELUSI SI PROASPETELOR MAMICI! tuturor
PUFY,
hai bebicii peste termen! mamicile voastre va asteapta!!

ce frumos e cand apar bebelusi... eu imi aduc aminte ce sentiment extraordinar am avut cand am sarbatorit primul craciun in 3, eu, sotul si Andrei... primul pom de craciun al baiatului... dar devin sentimentala... si abia a venit toamna.

ca sa nu uit, voiam si eu sa va intreb ceva. cine a mai folosit sau foloseste Garmastan: pe cutie scrie ca nu are miros, dar eu m-am dat de 3 ori pana acum si are un miros putin intepator, e normal? mie prima oara mi s-a parut ca mirosea a ceapa, dar a doua oara am simtit un miros pe care nu-l pot compara cu nimic. nu e parfumata, in nici un caz, termen de garantie are pana in 2008, atunci asta o fi un miros specific, sau am eu nasul prea sensibil? voua cum vi s-a parut? eu ca eu, dar ma gandeam la bebelus daca i-o place.

Dana 36 sapt.

Mergi la inceput

Tasia, eu zic sa mai stai o saptamanica mica, mica...

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

PUFY, ELI, CATA, FELICITARI!!!! SA VA TRAIASCA BEBEII, SA FITI SANATOSI CU TOTII, SA AVETI PARTE NUMAI SI NUMAI DE BUCURII SI DE IMPLINIRI ALATURI DE PRUNCII VOSTRI!

Eu sunt zombi, ca si Vio de altfel, Bubu are colici si ne innebuneste. De fapt, mananca, si apoi urla timp de 2-3 ore, desi ii dau picaturile alea de colici. Nici nu stiu daca e de la colici. A cazut si planul meu cu alaptarea numai la san, ca nu mai rezist, e practic fizic imposibil sa stau atata treaza. Azi mergem la pediatru si sa vedem ce ne zice, poate gresesc eu cu ceva, nu stiu.si mi-e asa mila de el ca se chinuie!!! dar nici nu vreau sa-l invat numai in brate, ce sa mai discut, e o amestecatura de motive ce nu ne permit sa dormim.

DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form

Mergi la inceput