Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
putzuruca spune:
Vad ca e mai multa animatie noaptea decat ziua pe aici.
Pufy, iti doresc refacere rapida si bebe sanatos.
Ma bucur ca bebe de Mexxa este bine dar e jalnic ce am auzit despre locul ala in care a nascut. Este incredibil.
Sandra si mie imi place numele bebitei tale. Ma bucur ca s-au mai linistit apele la voi.
Alessia, sa fie sanatos Minunea Albert si voi la fel. Esti neschimbata, arati f bine. Eu ma uit la pozele dinaintea sarcinii si nu-mi vine sa cred ca sunt eu in ele.
putzuruca
37+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
microbu spune:
Koooorect cu asortarea numelui cu prenumele...
Si noi tot la fel am facut, le scriam si le citeam de 10ori si inafara de Anais nici unul nu mi-a "sunat" in vreun fel.
Nume de baieti imi mai plac asa: Luca, Radu, David, Sasha...
Sandra
37+
inca un pic
ralnied1 spune:
Eloise, draga mea, nu e nici o problema. Daca iti amintesti, sa ii spui maine. Eu am cam terminat SMS-urile :( si sunt cu mult trecuta la cost suplimentar De asta e mai greu sa iau legatura cu ea si intru des pe aici sa vad daca mai apare ceva nou. Stiu ca va intelege, nu asta e problema... :)
Parca herra (cristina) zicea ca ar fi auzit de un microb sau ceva de genul asta, iar, in Cuza-Voda. Dar totusi, 7 din 10?:(( Si in presa, eu una, nu imi amintesc sa fi vazut sau auzit ceva de genul asta in ultima perioada...:(( Pai chiar ca te apuca depresia numai cat auzi; ce sa mai zic daca esti si acolo?;((
PS -- Am inteles ca mama ta lucreaza in domeniu? Unde anume? Si de ce ai ales alt medic? (Daca vrei sa imi zici, de curiozitate)...
Noapte buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
microbu spune:
Dragutzelor care mai bufnitati, spuneti-mi ce alte miscari ritmate mai face BB in burtik, in afara de sughit? A mea a sughitat mai devreme (se simtea sub buric, unde este capsorul) si acum face niste miscari la fel de ritmate dar sus in dreapta (nu sughita sigur!), parca imi respira burtik fff repede...nush cum sa explic mai bine.
Ce o fi?
Sandra
37+
inca un pic
inni spune:
Pufy ..probabil ca pana acum ai si nascut...sa fie sanatos bebe si tu sa te refaci repede. Abia astept poze cu gogosica.
Eli, Cata...felicitari pt. bebei. Sanatate multa amandurora.
Cecilia, Serenita nasteri usoare si bebei sanatosi.
Putzuruca...cred ca se apropie si la tine. ![]()
Noi am inceput plimbarile pe afara. Ieri am iesit pt 15 min dar am stat juma de ora. Azi am iesit pt. juma de ora, dar am zabovit 1 ora. ![]()
![]()
Doarme dusa cand se vede in aer liber. Colici mai are dar ii dau preventiv (si nu mereu) Sab-Simplex. La noi are efect.
Alessia...v-am vazut.
Am ramas cu gura cascata.
Asa mamica .... asa copil. Frumosi amandoi de picati.
Sandra sper sa se rezolve in bine problemele intre tine si sotul tau.
Ionica...da-i inainte cu lapticul. Si mie mi-a venit si in sfarsit a inceput sa-mi curga si mie (doar din sanul drept)...astfel incat sa-mi pateze bluza
, dar doar de 2 ori am patit-o. In schimb fara mameloane de silicon ...nu pot. Am incercat fara...insa doare rau si mi-e teama sa nu fac iar ragade. Lasa ca e bine si asa.
Abia astept sa treaca si octombrie si sa ne mutam toate la "bebici".
Stateam si ma gandeam la cele care nu au nascut inca. O vina pt. nerabdarea de a naste cat mai repede o are si forumul asta. Pt. ca tot auzi de X si Y care nasc...au nascut...si ti se pare o vesnicie pana ti se va intampla si tie. Nu va mai stresati ca ajungeti/ati ajuns la termen si nu ati nascut inca. Lasati timpul sa-si faca treaba. Savurati ultimele zile/saptamani cu burtica maaare...cu neputinta de a sta picior peste picior, cu arsurile (dar nu ca saraca eloise...asa "abundente")..cu kilele multe dupa voi. Savurati-le. Multe dintre voi/noi nu ne vom mai intalni cu astea. Cand vor veni bebeii o sa vreti sa stati picior peste picior si nu veti mai apuca. Veti fi ca un hopa-mitica..cand in pat pt. soamne cand cu bb in brate. O sa bufnitati toate....vrand-nevrand....noapte de noapte.
Eu va pup pe toate si relaxati-va si asteptati in liniste sa vina momentul. Chiar daca va fi pana la urma cu inducere sau nu. Nu va mai stresati de dureri mai mari daca e vorba de inducere. E in functie de organism. Un lucru il stiu eu cert. Si anume ca nasterea indusa dureaza mai putin ca cea declansata natural. Deci daca ar fi sa suportati dureri mai mari..nu-i mai bine ca vor fi un timp mai scurt ???
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
tasia spune:
Am intrat si eu putin sa va citesc, de dimineata ma doare capul ingrozitor
nu ma durut toata sarcina in halul asta capul, parca nici nu mai gandesc k-lumea 
microbuUna din variantele noastre pt nume de bebe in caz k era fetita era Anais. Barbat-miu zicea k vrea sa-i punem dak e fetita Anastasia, adik cum ma cheama si pe mine, dar eu m-am plictisit de numele asta...
Asa k alegerea ta mie una imi place foarte mult, sa-l poarte sanatos bebita ta 
eloise 7 din 10 copii???!!! cum asa?! nu-mi vine sa cred?! da ce sa intamplat? ma apucat o paranoia acuma si pe mine, nici nu vreaus a ma gandesc ce simt mamicile care si-au pierdut copii 
eli26, cata14Felicitari pt bebelushi
va asteptam acasica cat mai repede cu mult laptic si cu poze 
pufymic cred k deja te bucuri de minunea mica, sa va bucurati de El iar tu sa te refaci rapid si sa ia laptic pt bebic 
38 + 
pozele noastre
bebe
inni spune:
quote:
Originally posted by microbu
Dragutzelor care mai bufnitati, spuneti-mi ce alte miscari ritmate mai face BB in burtik, in afara de sughit? A mea a sughitat mai devreme (se simtea sub buric, unde este capsorul) si acum face niste miscari la fel de ritmate dar sus in dreapta (nu sughita sigur!), parca imi respira burtik fff repede...nush cum sa explic mai bine.
Ce o fi?
E o artera...dar nu stiu care si cum se numeste.
Am patit-o si eu de credeam ca e bb si incepusem sa monitorizez numarul batailor...erau cam 60/min...de m-am speriat ca am crezut ca ii bate inima asa rar.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
tasia spune:
inni dureaza mai putin travaliul dak nasterea este indusa? Asta chiar nu stiam
Si eu am gandeam de sapt viitpare sa ma apuc de urcat scari, dat cu mopul... poate popate iese mai inainte de data stabilita (sambata viitoare) pt inductie.
38 + 
pozele noastre
bebe
microbu spune:
Inni, chiar am vazut ca esti online si ma gandeam de ce nu postezi nimic
.
Artera, artera dar de ce face asa? E artera mea presupun...o fi cea care duce sangele la plancenta? Si de ce se simte asa evident? E ffff ciudat sentimentul
...
Tasia, si mie imi place Anastasia mult dar vroiam ceva mai altfel, si mai scurt (deja numele de fam este lungut).
Sandra
37+
inca un pic