40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu vreau must!!!!!!!!!!!!!!!

Kuki, sa traiasca fericiti inca pe atat ai tai impreuna! Frumos au sarbatorit.:)

Scuze pentru pozele cu salamul, Kuki, sa sterg linkul repede pana nu iau o de la fetele cu regim?

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Kuki, numar, da cred ca gresesc calculul, ca nu se mai intampla nimic frumos. Am ramas cu doua kile in plus din concediu, cred ca s-au atasat asa de tare de mine, ca nu se lasa duse...si ma ŽajutaŽ la greu Daniele (sotzuŽ), gateste (e maestru!) tot felul de minunatii, azi, de exemplu, a facut o chestie...un fel de rulouri de vinete. Sunt atat de bune, ca e imposibil sa mananci rational. Daca vrea cineva reteta, o scriu, n-o sa va para rau.
Oana, foarte dragut prichindelul tau, si mi se pare ca iti seamana mult, gresesc?
Iar zic noapte buna

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

...si eu am vazut poza cu salamul de biscuiti si am salivat timid...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Carmi, da, eu vreau reteta.:) Pustiu' seamana cu ta-su, dar merci de compliment, ca, daca el e frumos (si e) sunt si eu.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Oana, lasa pozele ca la atatea retete de spaghetti, omlete, rattatouille...deja ne trebuie si-un desert

Carmi, ia zi si tu reteta aia cu vinete. Italieneasca trebuie sa fie, nu? Sau e nemteasca?

Pe mine nu cred ca o sa ma ia somnul curand, am baut o cafea cu musafirii pe la 7, asa ca ma duc sa citesc. Maine dimineata probabil ca o sa ma trezesc tarziu, opriti-mi si mie o cana de ceai.

Noapte buna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmi

...si eu am vazut poza cu salamul de biscuiti si am salivat timid...

Carmi

Sunt doua, sa le sterg, spuneti-mi? Ca nu vreau sa par sadica cu fetele care tin regim.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Stiam ca am uitat sa mai zic ceva. Nici cu frumusetea ta de prichindel nu mi-e rusine, Carmi. Si el chiar seamana cu tine, asa-i?

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KUKI

Oana, lasa pozele ca la atatea retete de spaghetti, omlete, rattatouille...deja ne trebuie si-un desert

Carmi, ia zi si tu reteta aia cu vinete. Italieneasca trebuie sa fie, nu? Sau e nemteasca?

Pe mine nu cred ca o sa ma ia somnul curand, am baut o cafea cu musafirii pe la 7, asa ca ma duc sa citesc. Maine dimineata probabil ca o sa ma trezesc tarziu, opriti-mi si mie o cana de ceai.

Noapte buna

Iulia

Ok, da' sa nu ma bata fetele rau. Iti tin companie, ca eu am dormit.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

sunt si eu pe aici......

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetelor, am scris un raspuns de zece pagini, pentru fiecare cite ceva si mi s-a blocat calculatorul cind sa il trimit, asa o bestie de calc - se intzepeneste si tre sa-l rebootez cind mi-e lumea mai draga

si scrisesem la Kuki, LLaura, Soni, Monagan, Lu, Kim , Gabi, Polux, doibebei(semeni cu Maria Tanase, stii?), Mik, Porumbelu samd samd

aku o sa fie pe altadata ca eu sunt pina in git cu completat rapoarte si plingeri la astia cu organizatiile guvernamentale de se ocupa cu furtul de identitate

va pup

PS: Soni io-s moarta dupa mozarella zi ce era aia in carutza si merci ca ai avut grija de americance sa spui la gabitzu sa ne deschida pagina si Kuki - sa-ti traiasca dragii si sa se plimbe si peste inca 20 ani in parc la giurgiu

restu de mesaje cind imi revin

Mergi la inceput