40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 7

oana cretu spune:
Si eu vreau must!!!!!!!!!!!!!!!
Kuki, sa traiasca fericiti inca pe atat ai tai impreuna! Frumos au sarbatorit.:)
Scuze pentru pozele cu salamul, Kuki, sa sterg linkul repede pana nu iau o de la fetele cu regim?
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

Carmi spune:
Kuki, numar, da cred ca gresesc calculul, ca nu se mai intampla nimic frumos. Am ramas cu doua kile in plus din concediu, cred ca s-au atasat asa de tare de mine, ca nu se lasa duse...si ma ŽajutaŽ la greu Daniele (sotzuŽ), gateste (e maestru!) tot felul de minunatii, azi, de exemplu, a facut o chestie...un fel de rulouri de vinete. Sunt atat de bune, ca e imposibil sa mananci rational. Daca vrea cineva reteta, o scriu, n-o sa va para rau.
Oana, foarte dragut prichindelul tau, si mi se pare ca iti seamana mult, gresesc?
Iar zic noapte buna
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Carmi spune:
...si eu am vazut poza cu salamul de biscuiti si am salivat timid...
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

oana cretu spune:
Carmi, da, eu vreau reteta.:) Pustiu' seamana cu ta-su, dar merci de compliment, ca, daca el e frumos (si e) sunt si eu.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

KUKI spune:
Oana, lasa pozele ca la atatea retete de spaghetti, omlete, rattatouille...deja ne trebuie si-un desert
Carmi, ia zi si tu reteta aia cu vinete. Italieneasca trebuie sa fie, nu? Sau e nemteasca?
Pe mine nu cred ca o sa ma ia somnul curand, am baut o cafea cu musafirii pe la 7, asa ca ma duc sa citesc. Maine dimineata probabil ca o sa ma trezesc tarziu, opriti-mi si mie o cana de ceai.
Noapte buna

oana cretu spune:
quote:
Originally posted by Carmi
...si eu am vazut poza cu salamul de biscuitisi am salivat timid...
Carmi
Foto Fabiano(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Sunt doua, sa le sterg, spuneti-mi? Ca nu vreau sa par sadica cu fetele care tin regim.
Oana si Seb

(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

oana cretu spune:
Stiam ca am uitat sa mai zic ceva. Nici cu frumusetea ta de prichindel nu mi-e rusine, Carmi. Si el chiar seamana cu tine, asa-i?
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

oana cretu spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Oana, lasa pozele ca la atatea retete de spaghetti, omlete, rattatouille...deja ne trebuie si-un desert
Carmi, ia zi si tu reteta aia cu vinete. Italieneasca trebuie sa fie, nu? Sau e nemteasca?
Pe mine nu cred ca o sa ma ia somnul curand, am baut o cafea cu musafirii pe la 7, asa ca ma duc sa citesc. Maine dimineata probabil ca o sa ma trezesc tarziu, opriti-mi si mie o cana de ceai.
Noapte buna
Iulia
Ok, da' sa nu ma bata fetele rau.

Oana si Seb

(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

ana_maria222 spune:
sunt si eu pe aici......
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica

nematics spune:
Fetelor, am scris un raspuns de zece pagini, pentru fiecare cite ceva si mi s-a blocat calculatorul cind sa il trimit, asa o bestie de calc - se intzepeneste si tre sa-l rebootez cind mi-e lumea mai draga
si scrisesem la Kuki, LLaura, Soni, Monagan, Lu, Kim , Gabi, Polux, doibebei(semeni cu Maria Tanase, stii?), Mik, Porumbelu samd samd
aku o sa fie pe altadata ca eu sunt pina in git cu completat rapoarte si plingeri la astia cu organizatiile guvernamentale de se ocupa cu furtul de identitate
va pup
PS: Soni io-s moarta dupa mozarella zi ce era aia in carutza si merci ca ai avut grija de americance sa spui la gabitzu sa ne deschida pagina si Kuki - sa-ti traiasca dragii si sa se plimbe si peste inca 20 ani in parc la giurgiu
restu de mesaje cind imi revin