40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hai ca scriu reteta si apoi ma retrag.
- 5-6 vinete maricele (cam atata intra intr-o tava) spalate, cu motul ´extras´ si cojite, se taie pe lungime (buc. cam de un cm grosime)si se pun cu sare intr-un vas, iar peste ele o greutate, ceva, sa le apese, sa ´transpire´ mai bine si sa iasa amarala din ele. Se lasa asa cam o ora. Se spala fiecare felie, se usuca si se prajesc in ulei incins, pana capata o culoare aurie-maronie.
- pe fiecare felie prajita se intinde cu o lingura sos simplu pt. spaghetti (ceapa calita, suc de rosii, busuioc), apoi o bucata de cascaval (sau mozzarella, desi e cam apoasa), iar sos, parmezan ras, peste el o felie de sunca, iar sos, iar parmezan. Bucatile de cascaval (noi folosim Gauda) si sunca sa fie un pic mai mici decat felia de vinete pe care sunt puse.
- se ruleaza fiecare felie frumos impodobita cu ce am scris mai sus, si se obtin niste ´sarmalute´ care se pun una langa alta (apropiate, chiar lipite)in tava. Peste ele se pune din nou un strat de sos si deasupra parmezan ras, piper si bucatele de cascaval. Se da la cuptor cam 20 de minute, la foc mititel. Este delicios si bun de facut cand ai musafiri. Pentru ca-i innebunesti, garantat.
Sper ca am fost coerenta.
Ma retrag de-a binelea.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ce bine suna Carmi. Uite cum mi sa facut foame la ora asta.:) O sa o incerc si eu saptamana viitoare, o salvez in calculator. Merci!

Ana, tu esti mereu somnambula ca mine.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

...uite cum nu ma lasa Oana si Kuki sa merg la nani.
Kuki, siciliana e reteta, nu-ti recomand mancare nemteasca...de fapt, pe aici nu exista absolut nimic, care sa-ti starneasca ´orgasme papilo-gustative´
Oana, ma impaunam eu si neamul meu de cat de mult seamana Fabiano cu mine, pana cand mi-a aratat soacra-mea o poza cu Daniele la varsta lui Fabiano....de atunci tac. Leiti ! Da se mai schimba, nu?

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gata, ma duc la culcare. Mai aveam vreo 10 pagini da' nu mai pot.

Bine spui Carmi : 'orgasme papilo-gustative'. Cind iti citeam reteta imi suna in cap refrenul :
Si catrintza
e cu slitz
cind o vezi
In sec inghitzi

Spun prostii ...

Pe miine.
la

Mik.

Mergi la inceput

Mik...:))))))))

Carmi, pune poza aia sa te credem pe cuvant.:D Si eu sper sa se schimbe, desi uneori ma consolez cu ideea ca important ca e frumos, chiar daca e taica-su leit. Asa sa faci si tu.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna buna ...hop si io ...

In primul rand sa va multumesc de invitatie ..ma simt onorata sa gasesc aici multe din fetele pe care le admir sincer de pe acest forum .....

Ce sa spun de spre mine ptr cele care nu ma "cunosc"...Am 29 de ani ( sarut mana Adrienne ca m-ai facut mai tinerica )..Is bucuresteanca cu radacini oltenesti ...momentan locuiesc in Belgia ...mai exact la 5km de granita cu Olanda si sper ca la anu sa ma mut din nou in Olanda ....ma rog fiind mai pe granita suntem cu fundul in doua luntre ...is Berbec ..14.04.1977....Am doi baieti ...Sebi care face 9 ani in ianuarie si Benny care face 2 ani in martie ...cum a zis si KUKI Sebastian locuieste momentan in Romania ptr ca nu am gasit o scoala de muzica prin apropiere ..este pianist si pana acum toata lumea ( ma refer la profesori ca noi suntem paralelei cu muzica ...doar ascultatori )a spus ca are ffff mare talent si potential ...asa ca ne sacrificam...de la anu intentionez sa ma mut in alta parte si poate va fi mai accesibil de acolo sa ii gasesc o scoala de muzica ( deja am vazut una dar numai din masina ..ma voi interesa io curand)...E adevarat ca de prin februarie numai din necaz in necaz o tin si is cam daramata pshic desi momentele de groaza au trecut ...dar cum in viata nimic nu e intamplator am invatat multeee in ultima perioada ...dar am trecut eu si prin altele si mai si ...asa ca capul sus ..pieptul afara .....ce gura mare am ..teoria ca teoria dar practica ma omoara...gata v-am plictisit destul cu lucruri despre mine ...Ma bucur sa ma alatur voua si stiu ca ma voi simtii de milioane aici cu voi ....

Gata ma apuc sa vizionez pozicile voastre si sa citesc mai din urama sa va cunosc mai bine .....va pup si va doresc o duminica placuta alaturi de cei dragi .....

Soni ..mii de pupici poate te vei simti mai bine dupa zia de kk de ieri..by the way ..acu am vazut ca esti nascuta in aceeasi zi cu mama ...tare as vrea sa fie si ea ca tine ..te pupic

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Bine ai venit alessia printre noi! Ai sa te simti bine aici, sunt niste fete extraordinare. Si eu am un Sebi mai mic, nascut pe 10 ianuarie.:)

Bine ai venit, doibebei, acum am citit un pic din urma!

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Alessia papuso bine ai venit printre noi. pt. cine nu stie Alessia e fiica mea virtuala . Eu n-am avut timp sa citesc din urma fetele dar va raportez ca am fost la octoberfest azi am mincat cirnati pe varza si baut bere proaspata si ascultat le tipi in spilhozen care cintau la acordeon.Va pupit pe toate si Carmi o sa fac si eu vinetelecu pricina. Am ajuns la concluia ca vinetele sint cele mai bune legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata, sa fac ceai de tei sau cafea? Grea alegere

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Buna dimineata, eu ma bag la somn, ca i-a scazut febra la barbat. Distractie placuta!:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput