40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 9

craciunitza spune:
Ce poze frumoase, Oana, sa-ti traiasca! Somn usor.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

craciunitza spune:
Da, adrienne, am mare nevoie de cateva nopti dormite cu adevarat.
Poze

KUKI spune:
Buna dimineata, eu vreau ceai.
Alessia, ma bucur ca ai venit. Nu stiu de ce aveam impresia ca Sebi e mai mare. Cat despre necazuri, oricat ar fi de greu acum, trebuie sa stii ca toate trec intr-un fel sau altul indiferent de zbuciumul nostru.
Ramai calma, gandeste-te la tine si la copii, ai sa vezi ca timpul aseaza lucrurile pe fagasul lor si o sa fie bine
Carmi, ma duc sa cumpar vinete, cascaval, sunca...m-ai omorat cu reteta aia.
Am primit aseara un buchet frumos de garofite. Nu ma mai satur uitandu-ma la ele. Mirosul lor imi aminteste de ceva din copilarie, dar nu pot identifica amintirea, am doar asa, o senzatie vaga de ceva placut, dar nu-mi amintesc ce, de unde...straniu... Sau n-o fi din copilarie o fi din alta viata? Na, ca m-au apucat paranormalele

nematics spune:
Kuki, si mie imi plac garofitzele - si mirosul lor imi aminteste de copilarie, erau florile acelea care aveau o inflorescenta de garofite mici una linga alta, cind eram noi copii
xenicalul = nici un efect
dar tratamentul homeopat - da, nu mai gasesc butoiul si mi s-au reglat si reglele

oana cretu spune:
M-am trezit acum 20 minute, a Seb ne-a dat trezirea la nici ora 10. Dar tati si-a revenit cat de cat si i-a facut el laptele. Gata, si-a pus sa manance, il rodea stomacul, nemancat deloc ieri. Si eu am facut salate, salam de biscuiti si el nu putea sa manance.:( Ok, am zis ca mancam la pranz (trebuie sa fac de mancare:D) si dupa masa mergem intr-un orasel frumos, www.athomeinfrance.com/_images/valbonne.jpg" target="_blank">Valbonne, sa ia aer, sa ne plimbam.:) Poate facem poze pe acolo, sa va arat si voua.:)
Pup fetele dragutele!
Aaaa, kuki, si mie imi trezesc amintiri garofitele si mai ales mirosul lor. Lulu sau Mik, pe aici nu se gasesc, nu? Mi-e dor de un buchet mare de garofitze.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

cius22 spune:
Ziua buna-pupici la toata gashca! cu un supliment pentru Soni(prietenii stiu de ce!)
Dragele mele,va multumesc din suflet pentru sprijin...chiar am nevoie de gandurile voastre bune...Acum lucrurile s-au linistit putin...Roxi,pare sa doreasca sa se schimbe...eu sunt doar obosita psihic...in rest,ne vedem de viata...colac peste pupaza,mama s-a mutat la noi si daca pana acum isi vedea nepotul o data pe saptamana,acum daca sta toata ziua cu noi,constata ca "nimic nu fac bine"...ba ca il rasfat,ba ca sunt prea severa,ba ca aia,sau ailalta...Da' asta e mama si n-am ce-i face...tac si zic ca ea...insa fac tot ce ma taie pe mine capul...
Am citit tot din urma...dar nu ma simt in stare sa scriu fiecarei fete in parte.Vreau doar sa urez BUN VENIT celor de pe marginea palniei:Alessia si Doibebei!
Hai sa va povestesc si ceva amuzant,sa mai lasam grijile,ca nu se termina niciodata...Victor zice la tricicleta: "taica"...eu ma amuz si prima data cand a zis asa,i-am zis,hai sa mergem la plimbare...cu taica si cu cu maica!(adica io)...Buuun...a doua zi,insa am uitat cum zice baietul si i-am zis'hai la plimbare cu tataia si mamaia"(neuronii mei nu retinusera decat asociatia)...la care baiatul foarte serios:" Nu-nu tataia...TAICA"..adicatelea m-a corectat!
...
si de la mine...un capucino buuun de amiaza!
Va pup inca o data...fete bune si dragi!

Mik spune:
Bine ai venit, Alessia !
Oana, garofitze, sunt cum nu. O varietate se cheama 'oeillet du poete'.
(mie garofitele imi inspira mirosul de coronitza pe le 15 iunie).
Fug sa pun masa. POfta buna la toate !
Mik.

craciunitza spune:
Buna venit, Alessia, nu ai avut si insomnii in februarie? Si daca da, cum ai scapat de ele?
Hai poftiti la ceai de galbenele + sunatoare, noroc cu KUKI, ca ne tine-n frau :)
Dimineata m-am tot gandit la sefa ta, KUKI, nu stiu de ce.
soni, draguto, si la tine ma gandesc des da' ma lasi muta cu actiunile tale asa ca nu prea am ce comenta
Azi e vineri, da?
Poze