40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

OLIVIA -KIM treci repede la raport! Cine a zis sa nu ne mai dai vesti??? Zii repede . mai pui ,ia zi ce mai faci tu?? de ce citesti numai si nu scrii??? pai? hai la raportSemnat : Sublocotenent in rezerva : Soni1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu eu nu m-am suparat..cum as putea s-o fac? Incercam doar sa-mi motivez absentele!Dar vreo 2 zile nu am avut timp sa scriu...si apoi daca am vazut ca nu mi se simte lipsa...nu am mai scris...in fine..
Doibebei bine ai venit! Ce virsta au cei doi bebei!
Soni sa ne mai dai retete italienesti...eu am intrat intr-o perioada in care...as minca numai ceva nou...nu mai vreau papa romaneasca! M-am plictisit!
Kuki..ceea ce ai descris tu..este normalitate...intilnita foarte frecvent pe aici...
Cius ce s-a mai intimplat cu Roxi..nu am mai citit...
Liliana ..La multi ani fratelui tau!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Buna fetele....eu am mancat ca o porca..cum zice soni ! ghiciti ce....PASTRAMA....si am baut MUST!!!! nu e bine la tzara dom'le ca pui la fiecare vizita cate 3 kg!!!!

Soni, trebuie sa vorbesc urgent cu tine...cand intrii pe mess?

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;95/st/20060922/e/Ziua+mea/dt/6/k/18af/event.png

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

1. Olivia, ia nu mai spune tu prostii, si mai bine treci la povestit, ce-ai mai facut? Familie ne-familie, tu esti una de-a noastra, pai se poate?
2. Doibebei (sa-ti traiasca ), bine ai venit la noi. Nuuuuuu, nu suntem zabauce (ca dac-am fi am veni cu toate la "zabauce"); Aia mica sta prin fustele noastre, mai invata si ea de la noi, nu-i asa, Aia mica? Deh, ca iedul care suge de la multe capre, cum sa nu-i prinda bine?
(Las gluma la o parte : Ana, nu te ingrijora, dar tine-te de tratament si va trece!)

Nu va mai spun, dar ma gandesc la toate, de exemplu acu-mi vine in minte Parpalak, n-a mai trecut de mult pe aici : am intrebat-o odata care-i e prenumele adevarat si s-a facut ca n-a auzit. Si-as mai vrea sa stiu cum o cheama pe Soni, asa pentru sufletul meu. Poate-mi trimiteti un mesaj privat cu prenumele, asa va situez mai bine in mintea mea. De Craciunitza nu mai zic...

Gata.

Eu nu stiu ce-i aia mozzarella "in caruta", dar inteleg ca e buna de mamma mia!

Va pup

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

lu.more....deocamdata am dat-o pe must!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;95/st/20060922/e/Ziua+mea/dt/6/k/18af/event.png

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Aia mica, ma scandalizezi ! Auzi la ea must ! Aici nu se fabrica. Se face o dracie care seamana, dar nu e identic. Soacra-mea care are vie s-a crucit cind i-am spus de must si tulburel.

Kim, alta care ne scandalizeaza ! cica nu o bagam in seama ! Ce-ti mai face copilasul ?

Gabi, tu faci piinea cu mina sau cu masina ? Eu am facut 2 tentative la viata mea, era comestibil, nici ratat, nici reusit.

Doibebei, bine ai venit ! Spune repede la Gabi ziua ta de nastere (anul nu intereseaza ).

Daca tot strigati catalogul : unde e Gabitzam ?

Carmi, poate n-ai sa crezi dar cel mai bun leac la dureri ca ale tale e un pupic adevarat (de la Fabiano sau de la sot), trece pe loc, garantat.

Cu pulpele de broasca situatie e urmatoarea : in casa se pare ca nu sunt decit 3 amatori din 5. Asa ca mincam numai la restaurant, nu gatim acasa. Mare pacat ! Cu uimire, eu nu am nici un fel de greata : broaste, melci, fructe de mare, stridii crude, toate sunt bune. De cind a fost sotul in Hong Kong si mi-a povestit, poftesc broasca testoasa. Oare-s normala ?

Acum sunt cu calculatorul la bucatarie, am grija de prajitura cu visine (reteta e de pe forum). Si iar tre' sa ma apuc de lucru (pentru luni la job).

Soni, ce fel de reteta te intereseaza : simpla/complicata, dulce/sarata ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu am citit printre randuri acum ca-s cu barbat bolnav, copil care azi nu a dormit din cauza de musafiri si am adormit si eu si el la ora 18 si ne-am trezit la 21.

Azi l-am tuns pe Seb la frizer si a plans de credeam ca ramane handicapat dupa asta, Doamne fereste, la cum facea.:( Ramasese blocat pe miscari aiurea de cap si de maini si scotea niste tipete ciudate rau.:( Ne-am speriat si noi rau. In fine...a trecut.

Am pus poze noi in albumul septembrie.

George are febra 39,7. Am scapat cu Seb si a luat-o el.:( I-am dat aspirine azi, in seara asta i-am facut doua ceaiuri calde cu lamaie si frectie cu spirt.

Cam atat si la mine. Plus ca, cred ca o sa facem noapte alba dupa atata somn.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Bonsoar

Kim, eu am intrebat de tine cu vreo 2 pagini in urmasi am mai citit la alt subiect o chestie care ma face sa te intreb: urmeaza sa va intoarceti in tara? Definitiv? Luca mai plange la cresa?

Si zau ca intr-un fel sau altul ma gandesc la fiecare, chiar daca uneori nu apuc sa va pomenesc pe toate. De exemplu pe Gabitzam am si visat-o, iar la Parpalak m-am gandit zilele trecute cand mi-am amintit ca aveam cand eram mai tanara un fel de pardesiu, trenci, nu stiu cum sa-i zic vernil caruia ii spuneam "parpalacul" da' sa nu ma intrebati de ce ca nu stiu.

Doibebei, bine ai venit si "vorba lunga" iti doresc

Oana, chiar vroiam sa te intreb cum ti-a iesit salamul de biscuiti, dar l-am vazut in poze, mmmm....

Aia mica, eu nu vreau sa te sperii, dar mergi la medic, tine-te de tratament ca eu pana la urma am ajuns la operatie de urgenta din cauza unui chist neglijat, asa ca nu e de gluma.

Liliana, faceti gasca de craiovence?? Ce mica-i lumea!
Lasa ca si noi suntem cateva moldovence pe-aici, asa-i Soni si Mik?

Nomi, unde umbli? Acum nu mai e fata la tine, ia sa auzim cum iti motivezi absenta.

Craciunitza...chiar a inceput scoala. Noi avem manuale, avem jumatate de orar...deci a inceput scoala.

Eu am avut musafiri care din vorba-n vorba m-au facut sa ma intorc in timp la amintiri care dor. Offf nu-mi mai trece odata. Porca vacca, vorba lu' Soni. Nu stiu ce inseamna, dar ma racoreste.

Pup, daca nu ma ia somnul, mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hai, ca m-am abtinut in a ´comite´ o omleta, dar cu mustul si prajitura cu visine ma faceti sa visez frumos
Si aici e o ´facatura´ pe post de must prin supermarketuri, prietena mea a zacut la pat vreo 3 zile dupa ce l-a gustat, asa ca stau cumintica si ma gandesc cat e de bun mustul in Romania.
Noapte buna !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Carmi, tu mai numeri punctele?
Nema, xenicalul ala da rezultate?

Mergi la inceput