40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 24

Porumbel30 spune:
Mik , ma reusit ! Iti multumesc pt. rabdare !
Si voua , celorlalte care m-ati suportat !

ana_maria222 spune:
hmmm...oare asa mult munceste si mama mea?
sau sta pe net toata ziua?
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica

adrienne12 spune:
Porumbelu am inteles mama ca doar am vazut multe bumper sticker exact cu textul asta in sua. nu stiu daca soferii erau evrei sau catolici sau alte denominatii dar nu are importanta. fiecare e liber sa creada in ce si cine vrea.Asta mica fii sigura ca mama ta munceste mai mult decit iti inchipui tu.

ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Porumbelu am inteles mama ca doar am vazut multe bumper sticker exact cu textul asta in sua. nu stiu daca soferii erau evrei sau catolici sau alte denominatii dar nu are importanta. fiecare e liber sa creada in ce si cine vrea.
Asta mica fii sigura ca mama ta munceste mai mult decit iti inchipui tu.
stiu adrienne...glumeam si eu.....

acum e in bucatarie...face zacusta!!!

ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica

ana_maria222 spune:
Boul si magarul, buni prieteni, termina facultatea si hotarasc sa se intalneasca peste 10 ani sa vada ce a resusit fiecare sa faca in viata.Trec zece ani, se intalnesc. Boul, mare om de afaceri, familie, case, masini, magarul vai mama lui, bugetar, fara familie etc. Boul il invita pe magar acasa sa mai discute. La un moment dat boul primeste un telefon, se scuza si pleaca, nu inainte de a-i spune magarului ca sotia sa o sa aibe grija de el.Magarul vazandu-se singur cu sotia boului se da la ea, reuseste s-o convingasa se culce cu el dupa care fura ce gaseste prin casa boului si fug amandoi in lume. Morala: nu fii bou. Daca totusi esti bou, ai grija sa nu iei de nevasta o vaca. Dar daca esti si bou si ai si o nevasta vaca, atunci nu-ti fa prieteni magari.
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica

Porumbel30 spune:
Adrienne ,vreau si eu un bumper-sticker din asta ! Ca aici n-am gasit ! Poate pt. ca nu sunt nici catolica nici evreica...

alessia105 spune:
Buna buna ..hop si io ....
Ce fac doamnele mele??? Eu is si in butoi si racita cobzaaaaa ...si asta e si motivul principal ptr care nu am scris aseara ....
Soni tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la spital ...Doamne Ajuta!!!..Cat despre altii ..nu ii lua in seama si raporteaza lui moi ca scot bata
..m-am saturat de oameni care nu stiu decat sa jigneasca si sa judece fara sa se puna macar o secunda in pielea celui in cauza ...in ultima vreme numai de oameni din astia am parte ..de oameni "fara pacat " si "curati ca lacrima" ..imi e scarba de ei
.......
Capul sus iubita ..cine te cunoaste te iubeste si te pretuieste ptr ca ESTI UN OM DEOSEBIT ..UN ADEVARAT OM...si nu iti spun asta sa te falatez, ci ptr ca asta simt si e adevarul adevarat si cred ca multeee fete sunt de acord cu mine
Porumbel...super semnatura ...
nematics....
cu borsul tau ...maine ciorba scrie pe mine daca ma simt mai bine
Ana ...imi pare rau de catelusul tau
...tare fabula dar mai tare e morala
MariaSor ...bine ai venit
gabitzam super si nazdravanul tau cu ochi mari caprui ....sa iti tariasca si sa itia duca numai bucurii cu reusitele si implinirile lui
Lu ....multumim de urarile de bun venit ..si ptr invitatie ...si noi va facem initatie la toate la hotel acasa la moi
in Belgia
Danna ...multa sanatate printesei
Pup si io toata gasca ...ma duc sa imi mai fac un ceai si poate va mai scriu mai tarzior ..O SEARA FRUMOASA DRAGELOR !!!!
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mik spune:
Porumbel, ma bucur ca ai reusit ! (daca nu reuseai spuneam ca nu explic destul de bine).
Va pup pe toate si dispar o vreme, motivata. Miine vad pe Lulu ! Abia astept. la

Porumbel30 spune:
Mik , iar mi-ai adus aminte ! Of ! Drum bun , distractie placuta intre sedinte , si sa nu indraznesti sa te intorci fara poze !
Macar atat ! Auzitu-m-ai ??

oana cretu spune:
Dedicatie pentru voi, dragele mele:http://www.youtube.com/watch?v=qJc_LhmKb3o&mode=related&search=romania
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE