40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Va tzuc!
Nu stiu cu cine sa-ncep ,pe bune,c-aveti ditai logoreea careia eu nu-i fac fata.
Sper sa nu m-apuc acu' sa-ncurc borcanele c-am feshtelit-o!

Oana,iti tin pumnii si fii pozitiva in gindire.Eu am invatat pe propria mea piele sa nu gindesc nik inainte de un eveniment.Dupa...Alta poveste!Atunci ma iau efectiv si ma dau cu secul de toti peretii pina gasesc solutia cea mai buna pt noi la acel moment.Va fi bine.Zi de zi sa te trezesti si sa te culci cu gindul asta.

Olivia,bine faci!Daca voi asa simtiti atunci asta e solutia.Nici in Ro nu e a walk in the park,dar....esti acasa!

Carmi,nu mai stiu ce-am vrut. Cred ca-mi voi aminti si cred ca atunci voi scrie.

Adrienne,ce vis frumos are al tau!He!He! Io vreau in virf de munte cu oile.Unde?Ce-mi pasa mie? Si sa ma rad in cap.Asta nu stiu de ce mi-o doresc.

Iuliana,daca te duci la dealer-ul care ti-a vindut tel si-i spui ce doresti te lamureste una doua.Stai linistita ca si io am tel de fitze si-n afara de chestiile de baza nu stiu nik!Nu ai manual de utilizare?Ca io nici de-ala n-am.A trebuit sa mi-l descarc de pe net si l-am pierdut sapt trecuta cind am ras tot si-am reinstalat.Problema este ca nu mai stiu de unde l-am umflat.Si-am cotat fo 3 seri.

Mik,dulceata aia este o minune.Pe bune.Prunele trebuie sa fie mari si coapte.Asta ca o indicatie adiacenta.

Porumbel,ma alatur Kukitzei. Iti trimit Eugenia de te-ngrop in ea!Si cine mai doreste numa' sa zica.Se rezolva.Iar modalitatea o gasim noi.

Alessia,iesi iute-iute din butoi ca nu-i al nostru.De ala am avut io grija si l-am pus pe foc. Oamenii rai sint peste tot.Pe mine,intr-o perioada ma afecta la modul personal,dar mi-a trecut.La modul ca i-am pus pe ignore.Nu ma mai intereseaza si nici nu ma sfiesc sa le-ntorc spatele.Am io o vorba:n-am am boteza copiii(pe care inca nu-i am)cu ei.Si daca insista le-o trag!Fara drept de apel.

Intrebare:cine e Maria?Aud?

Soni,iubita,eu am scris ce am scris in ideea ca te afecteaza atit de tare incit TU nu mai rezisti.E adevarat ca bietul copil chiar n-are nici o vina ca mama lui e dusa cu pluta si El este important.Si-atunci n-ai decit o solutie:n-o bagi in seama.Las-o sa se isterizeze pt ca are tot dreptul si tu ajut-o in continuare.Desi si nervii tai au o elasticitate redusa,iar ce faci tu este extraordinar.Balamalele tale rezista.Sper din tot sufletul.Pt ca ce faci este f important.
Ce vesti ai?Eu stau cu sufletul la gura pt ca am urmarit povestea lui si-i tin pumnii sa reuseasca.

Simona ce faci?Cum mai sinteti voi?
Intrebare valabila si pt Craciunitza cea laconica.

Laura,nu plinge ca nu te-am uitat.Zau!Iti trimit un cearsaf virtual sa stergi obraji frumosi.

Ana-Maria,imi pare tare rau,dar si rasa e predispusa la asa ceva,din pacate.Tot ce poti face este sa-i faci viata pe cit posibil usoara.Si multe vizite la dr.

Cred ca imi voi face si eu jurnal.Sint multe de spus,iar aici chiar nu-si au locul istoriile lungi.

Hai,va las pt ca iar am scris o-ntreaga poliloghie.

pe toata lumea si va-mbratisez.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu zic cine e Maria, daca ea ma lasa. Ai dreptate, asa am sa fac, am sa fiu pozitiva, ca momentan nu am de ce sa fiu stresata. Usor de zis, sa vad daca reusesc sa pun si in practica.:) Astept sa citesc jurnalul.

Soni, vesti ceva?

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, da' avem un ritm... parc-am fi de 20 de ani...
La mine nimic nou, AMR 2 saptamani si 2 zile pana la prima infatisare. Of, incep sa am emotii, as prefera sa fiu urs, sa ma culc acum in barlog si sa ma trezesc primavara divortata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

V-am citit in diagonala, recunosc. Am vazut pupici multi, inimioare, cantecele si iogenii, semn ca va merge bine

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Gabi, fi curajoasa, ca va trece. Stiu ca iti este greu sa fi acolo, dar trebuie sa te gandesti la ce va fi dupa.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

Fetelor, da' avem un ritm... parc-am fi de 20 de ani...
La mine nimic nou, AMR 2 saptamani si 2 zile pana la prima infatisare. Of, incep sa am emotii, as prefera sa fiu urs, sa ma culc acum in barlog si sa ma trezesc primavara divortata!!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Gabi, daca fizic nu ai cum sa faci asta, psihic poti si iti doresc sa reusesti sa nu te stresezi si sa nu pui la suflet toate rautatile/greutatile ce vor urma, daca vor urma (poate ai noroc de un divort civilizat si fara probleme)...

Soni si eu astept vesti...bune...

Nomi, de la tine astept jurnalul

Lu, sau cine a zis ca cele ce vin in Franta au cazarea asigurata? Rog "frantuzoaicele" sa spuna exact care si unde locuieste, ca eu m-am apucat sa fac traseul. Daca am inteles bine pot sa pun si Belgia pe lista. De Italia nici nu mai spun...

Magda mea e mai bine. Doctorii au recomandat antibiotice, dar nu i-am luat. Eu nu prea sunt fan antibiotice si mi se pare ca medicii prea le recomanda cu usurinta...O tin insa cateva zile la regim...

Cu targul, Baby-Expo de care povesteam, e posibil sa ma fi inselat si sa fie de fapt Kids Expo, o chestie pe plan local. Ar fi bine si acolo, dar parca nu imi mai pare asa rau.

Intreb si eu, cine e Maria, desi daca si-a schimbat numele ma gandesc ca a facut-o tocmai ca sa aiba o noua identitate si poate nu doreste sa afle tot poporul...

Merg la nani cu gandul la traseul prin Franta si Italia. De fapt si Germania. Ma gandesc ca la intoarcere nu are rost sa vin pe aceeasi ruta...

Noapte buna tuturor (si o zi buna, pe unde e cazul)

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

'Na seara si tulmond, cu alte multumiri de primire
Io tre sa-mi fac o lista cu voi toate si sa mai citesc nitel si din urma, ca m-am ambetat si mi-e sa nu raman asa. Recuperez, recuperez:-)
Oana, ma facusi curioasa pana si pe mine Tinem pumnii in continuare. Ia si tu niste magneziu, o sa uiti ca exista pana si cuvantul stres.
Ati observat ca eu tot imbii de-a stanga si de-a dreapta cu panaceul universal numit clorura de magneziu? Parol ca n-am actiuni la fabrica!
Mik, uite , pana pun zoreaua la locu' ei:-)
Adeca maine e-ntalneala la nivel inalt la o aruncatura de bat de mine? Pai si nu veniti la o cafeluta? Leg cainele? Desferec poarta? Pun busuioc in odaia de la drum?
Adrienne, n-avusei de lucru si i-am starnit patriotismu' lu' guestus:-)
Porumbel, vreau si io eugeniiiiiiiiiiii
Alessia, s-a facut, daca ar fi dupa mintea mea si maine as veni. Am ramas amuroasa de-un bijou de oras, Bruges, chit ca l-am vazut pe-o vremeee
Craciunita, mai ai pisici mici? Sau doar pisici mari? Tu le gasesti dimineata pe perna? Mie mi se mai intampla, cand si cand, sa ma trezesc cu o codita pe la nas
Si as mai avea de spus cate ceva pt fiecare, da' Roza tre sa-si puna lecitina alaturi de sticloanta cu magneziu Recapitulesc si vin cu lectia invatata.
Predau stafeta:-)
Re

Mergi la inceput

Mario, marioara...esti cea mai nostima din tara! Eu ma trezesc cu o mana de Seb pe la nas.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

din categoria "fiecare cu ce-l doare" - Soni sa nu rizi - dar mi-au trimis prin posta aia de la telefoane scrisoare ca sunt fata cuminte si ne-fraudulenta, sa o pot arata la cine vreau si-mi cere. Adica Dear Sir or Madam, am investigat si-am aflat ca sunteti nevinovat si putem depune marturie la oricine ne cere asta.

Mi-au trimis-o pe adresa mea SI PE NUMELE HOTULUI

ii sun ghem de nervi si iar incepe dialogul absurd:

- uite-asa si-asa si-asa si acum am si telefon la voi si vreau scrisoarea pe numele meu [imbecililor - in gind]

-aham. Da ce SSN aveti?

-eu: xxx-xx-xxx

-pai nu e nimeni cu telefon la SSN-ul asta, nu aveti telefon la noi

-eu: pai asta din fatza mea ce e - visez cumva?? (Kuki, am aplicat terapia cu injuraturi da din belsug si din pacate in gind, insa cred ca se transmitea telepatic)

- si ce numar de telefon aveti?

- eu: xxx-xxx-xxxx

- aaa, pai v-a bagat alt SSN din greseala la numarul asta, ca sunt doua cifre inversate la al dvs fata de asta de aici

- cum sa bage altul domle ca eram de fata si l-am bagat impreuna cu vinzatorul si l-am verificat amindoi de zece ori ba am mai si capatat credit report de tel cu zece linii pe SSN-ul bun

- n-ati verificat domle - aici mi-a venit sa-i dau cu telefonul in cap desi n-aveam cum si am renuntat sa mai conversez cu el

pina la urma mi-a trimis scrisoare pe numele meu prin fax; evident ca mi-a scris si numele meu gresit desi il avea in calculator la el pe cel corect

mor aici, si m-a mai darimat si Kuki cu eugenia - nu ca mi-ar place dar mi-am amintit de vremurile frumoase cind eugenia costa 65 de bani si cred ca-mi iau butoi portabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

nema...un de la mine...sa parasesti butoiul!!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput