40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 23

oana cretu spune:
Boss= D-zeu. E bine?
Soni, tinem pumnii sa nu fie grav.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

Porumbel30 spune:
Oana , nu , nu e bine...Adica nu Dumnezeu la modul general...
Soni , te asteptam cu vesti...bune !
My Boss is a Jewish carpenter .

oana cretu spune:
Nu, asta am inteles, dar cuvantul in sine asta vrea sa zica. La tine evreu, am inteles.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

KUKI spune:
Porumbela, as incerca si eu o traducere a semnaturii da' mi-e ca ma fac de ras. Ce-ar fi sa ne zici tu ce si cum?
Si nu mai plange ca ti-am adus www.primariatm.ro/forum/files/biscuiti_eugenia_mare_356.jpg" target="_blank">o eugeniemaaaareeee.
Soni, te asteptam cu vesti mai bune de la spital.

Porumbel30 spune:
Kuki , da` ce ti-am facut ????? Stiu ca suna ciudat , stiu ca sunt multe alte chestii in genul ala mult mai bune , dar mie mi-e dor de o Eugenia...Ce zici ? Facem schimb ? Tu imi trimiti Eugenia si eu altceva de genul asta...Vorbesc serios ! V-am spus ca am pus monopol pe butoiul cu melancolie ! Si eu zic sa continuam pe privat , ca le-am ametit destul pe restul fetelor azi...
In legatura cu semnatura mea , traducerea ei e urmatoarea :
" Seful meu e un tamplar evreu" si se refera la Domnul Isus .
Si cu asta am spus totul .
My Boss is a Jewish carpenter .

oana cretu spune:
E voila, am inteles semnatura. Yupiii!
Vai, Kuki, te mananc, ce ne faci tu cu Eugeniile? Mi-a trimis si mie mama o data ca nu mai puteam de pofta si m-am "batut" cu George pe ele. Cred ca apelez iar la ea.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

Porumbel30 spune:
Pai , da , Oana , dar vezi , tu te "bati" cu unul , da` eu am 3 (trei) ! Ce mai zici ?
Kuki , ai retinut numarul , da ? Ma refer la numarul cu care trebuie sa inmultesti Eugeniile pe care le trimiti ! Sa se poata imparti in parti egale , ca altfel...e jale !

KUKI spune:
Porumbela, zau ca iti trimit un colet plin cu eugenii, numai invata-ma cum sa fac. Il pun la posta, asa "buna ziua, buna ziua, vreau sa trimit niste eugenii lu' Porumbel30"? La Posta Romana sau mai e si alta varianta? Am voie sa trimit alimente?
Si nu-ti fie teama ca le-ai ametit pe fete ca de-aia ne adunam aici, sa ne ametim una pe alta atat de tare incat sa nu nimerim butoiul in caz ca ne vine vreo idee
Deci astept detalii si adresa