40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 14

gabitzam spune:
Offff, cind ma duc acasa si pe mine ma asteapta mormanul de haine de calcat!!
In weekend am fost si am rodat masina noua pana la Constanta.
Si a venit toamna si tare nu-mi placeeee
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Carmi spune:
Gabitza, ti-am admirat ´maimutzica´.
Liliana, pup si eu, da micii aia erau poate giganti, de costau atat?!? Raportez din vestul Germaniei
, nici un cap in nas pana la ora asta
Mi-e cam foame, da ma tin batzoasa sa nu pap. Stau cu sticla cu apa langa mine si ma mai pacalesc asa.
Ce-o mai face Simona?
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

oana cretu spune:
Buna, buna! Eu acum am venit, am papat si acum caut informatii pe net legat de actele noastre aici, ca nu am primit nici un raspuns.:(
Maria, bine ai venit, asa-i ca e bine aici?:)
Soni, si mie mi-a facut pofta nema cu bors.:D
Gabitza si Carmi, cred ca si eu calc azi. Am zis cred ca nu stiu daca nu o sa dorm.:D
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

lu.more spune:
Buna sa va fie inima !
Nu mai poate omu’ sa leneveasca duminica, finca pe voi v-apuca vorbaria !
Pup si eu pe Alessia, copilul nostru cu numarul 3, si pe Maria, alta frantuzoaica, ocazie cu care ma gandesc ca daca cineva vrea s-o puna de vreo vacanta in Frantia, ia uite cum dintr-o data n-veti nevoie de rezervare la hotel !
Dupa care ma intorc la oile mele, ca n-am timp de mai mult.
Ma gandesc la voi toate, va pup cu drag.
Pe mai incolo, sper.
Lulu
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

soni spune:
Baaaaa da unde sinteti????
stau si "ghiombesc" de vreo doua ore da nik ( printre picaturi e adevarat). Am plins azi de zile mari !!!hi hi ca la nunta sau cumatrie!!! Ca mama aia care o ajut cum pot aici si care are transplant peste doua zile ,copilu, daca am facut-oi pe timpa ea cred ca chiar sint!na ! A cui e vina!!! a mea normal!

KUKI spune:
Eu sunt aici, abia am ajuns acasa, moarta de foame. Acum m-am mai pototlit, dar as fi mancat jumatate de elefant, noroc ca am pus frana.
Soni, ce-ai mai patit? Cine te-a suparat?
Maria, esti in echilibru instabil pe marginea palniei. Eu zic sa-ti dai drumul la vale. Si implicit si la scris. Cu alte cuvinte, bine ai venit.
Doua mari of-uri am: Nomi si Craciunitza. Doar sa treaca sa ne spuna ca sunt bine si gata, le las in pace.
Carmi: criminala ai fost cu :"Raportez din vestul Germaniei, nici un cap in nas pana la ora asta".
Care e situatia la ora actuala?
Sunt prin zona

soni spune:
Kuki . la raport! ce sa am dupa ce fac ce fac sint luata de imbecila si de una care fura banii de la copii pe forum! E a treia oara!!! Am scris la moderatori vreau sa vad ce-mi raspund ! Eu nu mai pot. Am iertat odata iert si acu am mai iertat dar totul are o limita!!! Eu pot sa ma cobor si la nivelul unui handicapat , important e ca ma intelege dar asta e mai vipera decit ma asteptam! adica ca la ea la tara nu e nicaieri !! porca miseria!!!

soni spune:
Kuki . la raport! ce sa am dupa ce fac ce fac sint luata de imbecila si de una care fura banii de la copii pe forum! E a treia oara!!! Am scris la moderatori vreau sa vad ce-mi raspund ! Eu nu mai pot. Am iertat odata iert si acu am mai iertat dar totul are o limita!!! Eu pot sa ma cobor si la nivelul unui handicapat , important e ca ma intelege dar asta e mai vipera decit ma asteptam! adica ca la ea la tara nu e nicaieri !! porca miseria!!!

nematics spune:
Soni, te pup, asa e!!!
si era un banc, cu moldoveni
el: Draga, esti divina!
ea: ba' di' vini' esti numai tu!!

nematics spune:
PS: pe mine ma dor urechile, capul si ma tin sa nu cad intr-o raceala!!!
si e luni dimineatza, Craciunitza, nu e vineri!!