40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 15

nematics spune:
rezisti tu, nu mi-e teama cu tine!!!
Maria, bine-ai venit! Vrem poze!
Fetelor, acu ca m-am modernizat si am mobil, mi-a dat unul care face poze - cum le mut de pe telefon pe calculator?

ana_maria222 spune:
Buna fetele...ce faceti? Eu acum am venit acasa...am fost cu cainele meu la dr si are epilepsie...
mi-e f frica pentru el.........sper sa nu fie rau!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica

oana cretu spune:
Soni scumpa, te rog eu din suflet nu mai apleca urechea la rautati din astea, pentru ca tu faci un bine, si trebuie sa continui sa faci asta daca sufletul iti dicteaza asta. Asta e numai al cu coarne, Dumnezeu te-a ales sa faci bine, si al cu coarne isi baga coada. Cel putin asa vad eu. Te pup dulce si continua asa, ca nu faci decat bine!
Ana, imi pare rau pentru catelusul tau, imi dau seama ca e dureros. Curaj!
Nema, iti trebuie un cablu adecvat marcii tale de telefon, care te ajuta sa transferi pozele in calculator.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

noemi marian spune:
Kukitza ,nu ofta!Ca-s aci! Nu scapati voi asa usor de mine.
Am plecat vineri dupa-masa la tara si ne-am intors ieri seara.Am apucat doar sa vad ca ati scris foarte mult.Am citit tot pina acu' un ceas,am si scris,dar berbantul si-a instalat nu'sh ce si-a trebuit restartat comp-ul.Si mi s-a dus bunatate de mesaj kilometric. Nu-i bai c-o iau de la cap.Ca poate voi tine minte ce si cum.
Am sa-ncep cu datoriile:
1.Mik,te tzuc si tare bine-mi pare ca te-ai intors!Nici nu stii ce bucurie mare mi-ai facut.
2.Simona.Nu am fost in stare sa scriu nik pt ca am avut nevoie de timp de gindire.Zic doar atit:rabdare multa si dragoste si mai multa.Insotite de fermitate.Si-n plus ca fiica voastra e un copil bun.A facut o greseala si-acum impreuna o veti repara.Despre pitic nu mai am ce.E tare dragalas.
3.Soni.Iaca vine si reteta:la 3kg de prune decojite si fara simburi pui 1kg de mere rase.Ca sa decojesti prunele trebuie sa le oparesti.
La final pui 1.3kg zahar si mai fierbi la foc incet,amestecind sa nu se lipeasca,alte 15-20 min.Daca ai nelamuriri intreaba.
Cit despre necazurile si acuzatiile pe care le primesti,nu cumva sint de la aceeasi doamna care ti-a mai facut probleme? Ca tin minte o discutie pe care ai mai avut-o pe tema asta si atunci te-ai necajit foarte tare.Sfatul meu este,cu tot regretul pt copilasul acela fara vina,sa o lasi in boii ei.Daca este vorba de aceeasi doamna.Capul sus!Nu fii suparata.De multe ori necazurile scot ce-i mai rau din oameni.
Acu'.Fetele va urez bun venit in gasca!Eu va garantez ca va veti simti bine aici.Cu un mic sfat pt Maria:nu te tine fortat pe marginea pilniei,dati drumul inauntru pt ca tot nu scapi. Si te alegi si cu o febra musculara pt ca aluneca tare.
Buuuun! Oficial va anunt ca butoiul s-a dejghinat si-a trebuit sa-l pun pe foc.Sic! Asa ca aveti mare grija in ce butoi va aruncati pt ca ala nu e al nostru.Cine stie de la cine l-am luat? Sau ce contine?(niste vin sau palinca ar fi bun.Sau bere)
N-am apucat sa vad nici o poza.Asa ca,mamicilor,nu va suparati ca nu poci zice inca nik.Promit sa le vizualizez cit de curind si dau de veste.
Iuliana,imi pare rau de nervii tai.Da-le alora in gura si nu te lasa!
Pt a-ti descarca pozele ai nevoie ori de cablu de date ori de bluetooth(exact ce-mi lipseste mie la tel meu,drept pt care nu va pot arata poze).Aia de ti-au vindut tel ar fi trebuit sa-ti spuna si de kitul de instalare si de ce ai nevoie.Fa-le o mica vizita.
Kuki,parintii tai erau cei romantici? Cred ca da.Oricum le doresc sanatate si iubire.Eu asa vad normalul.Imi place sa cred ca peste 20 de ani voi iesi pe strada cu Cali tot tinindu-ne de mina ca acum.
Craciunitza,lasa nebunia aia de medicament in pace!Eu am fost dependenta de calmante si somnifere si am mai adaugat si alcoolul. Am scapat de ele cu o cura de trei luni cu argila si spirulina.Garantat te pune pe picioare.De atunci in fiecare primavara si toamna fac o cura de argila de o luna.Si pot sa spun ca ma simt super.Si nici nu ma ingras.Ai grija de tine.
Cine mergea la chef de redneck-i? Sau a fost deja? Details,please.
Porumbita,cum a fost cu atitia copii pe cap?
Lu,Adrienne,scuze,dar nu mai stiu ce-ati scris.Ma duc sa mai recitesc.Nu mai intru in seara asta,dar miine promit si voi fi pusa la punct.Of!Roza asta,bat-o vina!
Liliana,spor la munca.
Oana,voi sinteti tot in lant cu raceala?Va doresc insanatosire rapida.Parca voi erati,nu?Si tin pumnii pt acte.
Alo,Carmi,cum stati cu meciurile de lupte? Fain ficiorul.Daca te iubeste.El e un dragut si-un scump.
Scumpelor,chiar nu mai stiu ce sa scriu pt ca nu-mi aduc aminte. Intru in ritm si va prind io din urma.
Va tzuc pe toate.Pe cine n-am pomenit ,de vina sint cei trei neuroni betegi ai mei. Vin si miine si-oi recupera.Nomi

MariaSor spune:
Shhhhhhhhhhhhsh buffffffffff! Gata, am alunecat
Multumesc frumos pt primire, bine v-am gasit
Asa, ce sa va spun despre mine? Ca-s varsatoare, asa ca am scuza pt cafeaua varsata tot timpul pe fata de masa. Ca da, steguletu' arata corect locatia. Ca n-am copii, desi am vrea... Ca ma-ncadrez la 40 cu - Ca par membru cu treizecisiceva de mesaje, da' nu-s
Ca am descoperit DC-ul anul trecut, prin primavara, apoi am inlocuit dependenta de tiutun cu cea de forumeala. Am vrut sa ma las, da' n-a mers. Asta-s!
Iar voi imi sunteti dragi tare, cu toatele

Carmi spune:
Soni,nu te mai supara, ignor-o.
Kuki, la ora actuala situatia e stationara. Copilul cel zvapaiat e cu babysitteroiu´de ta-su´si eu calc (acum sunt in pauza de tigarica). Sa stii ca azi am numarat bine punctele...ma gandesc...poate iau cate una in nas cand sar calu´
Gata pauza ! La aburi cu mine.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

oana cretu spune:
Da, nomi, noi suntem "lantul racelii". Acum lui Seb ii curg mucisorii, o dam de la unul la altul, cum dadeam mingea azi in parc.
Ati petrecut frumos la tara?
Maria, pot sa zic cine esti?
Eu sunt foarte suparata, de fapt stresata, ca sa imi zic si eu off-ul ca sa nu explodez...Au anuntat astia in seara asta ca s-au regularizat 6924 de dosare (le-au dat acte), si noi nu am primit nici un raspuns, nici negativ, nici pozitiv, desi numaratoarea s-a terminat. Maine ne ducem la prefectura sa ii intrebam ce se intampla cu dosarul nostru, dar pana maine...imi fac ganduri negre. Na ca m-am descarcat ca nu mai puteam!
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE