40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna buna ..hop si io ...

Sarut mana tuturor pentru urarile de bun venit .....eu am inceput sa intru ptr scris numai seara ... ca de citit mai imi arunc cate un ochi ...nu ma lasa teroristul mic ..tre sa stau dupa el toata ziua ca e un zvapaiat cl 1 ...Aseara am vazut poze fff frumoase ..

Oana ..ai o mandrete de Sebicel mi-a placut la nebunie cu pozeaza ca un adevarat manechin si cum se da cu trotineta ...sa iti traiasca si sa va bucurati de el ..ma bucur ca v-ati plimbat azi si v-ati simtit bine

adrienne...sarut mana mami ...nici nu stii cat de dor mi-a fost de tine .si te-am urmarit mereu din urmbra ..

nematics...sincer mereu am admirat Bornero .....pupici

nomi ..pai ce facem iubita??? ma incurajezi pe mine si cazi tu in butoi ..hai repede pe baricade ca tare as vrea sa te cunosc in toata splendoarea ta

Craciunitza....insomnii am inca dinainte de al naste pe Benny ..in noiembrie is 2 ani decat dorm fffffffff rau ....eu eram genul de om care cand punea capu jos dormeam beton ....acum ma apuca dimineata de cele mai multe ori ...ce e cel mai tragic e ca m-am obisnuit sa dorm ziua ..o ora de dormit ziua ma face sa ma simt ca dupa 8 ore dormite noaptea

Soni ..promit sa nu mai dispar chiar daca numai stau asa de mult promit sa fiu ceva mai activa ..ai dreptate cu butoiul cu melancolie ....sper sa ies din el cat mai curand ....

Ana ... esti o frumusete de fata

gabibarta..ai doua mandreti de copii ..o printesica fff dulce si un adevarat cavaler ...sa iti tariasaca si sa te bucuri de ei ..si eu sunt ca si tine ..asta e viata ..dar cred cu tarie ca D-zeu ne inchide o usa ca sa ne deschida altele ...noi sa fim sanataose ,fericite si iubite ca restul om mai rezolva noi

KUKI...cred ca ai crezut ca Sebi e mai mare ptr ca am spus ca e la Liceul de Muzica "George Enescu "...dar e numai cl a 3 a...aoleuu ce batrana is cand a ajuns bb-eul meu cu ochi albastii in cl a 3a????

doibebei ..ai niste copii fffff frumosi ..sa iti traisca si sa te bucuri de ei ..si tu esti ffff frumoasa...iar finutul mic e super dulce ..sa fiti toti santosi ,frumosi si iubiti

Carmi
foarte frumusel Fabiano cel zambaret si unde mai pui ca e si viitor pianist sa iti traisca si sa te bucuri de e...sa fie sanatosi , norocos si fericit

cius22...super simpatic barbatelul

mik Super reteta ....o sa o incerc cat de curand

porumbel .....sper ca ai avut o zi placuta ca baby sitter

polux si pe tine te imbratisz cu drag si am vrut sa iti spun ca ai o maimutica pe cinste am vazut pozele din martie imediat cum am avutinternet si m-am gadit de multe ori la tine ,la mami si la Soni

Sper ca nu am sarit pe nimeni ...va pupic si va doresc o seara frumoasa ...

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Alessia, n-am apucat sa spun (din nou, ca mesajul initial l-am pierdut) hello si welcome to the club, dar o fac acum

Polux, tratamentul homeopatic se face individualizat, schema mea e pe 4 luni, nu poate fi aplicat la altcineva plus ca habar nu am ce e aia ce iau. Calcareea de doua feluri, ambra si nu mai stiu ce

aaaaaaa ba da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Craciunitza: uite aici ceva ce luam eu dintotdeauna in perioade de stress sau mai triste: Sedativ PC, se gaseste la orice farmacie acum , inainte de '89 era o farmacista care facea produse homeopate - ia in loc de xanax si o sa ma tii minte! La mine a functionat fara cusur si uit mereu de el, daca dai pe forum o cautare dupa el sigur o sa afli si alte pareri pozitive

ma duc sa pap - am facut un borsh de purcel cu legume din gradina prietenilor si borshul umplut de mine, cu leustean proaspat si ceva zdrentze de oua, yammy

somn usor pe coasta de est, centrala si de vest a europencelor, salutare americancelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

multumesc de compliment alessia () si bine ai venit!!!!!

nema...pleaca cu mancarea de aici...hai repejor ca scot bata!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu tocmai ce mi-am clatit niste lucruri...la 2 dimineata aproape...dar mi s-a pus deodata pata sa ma imbrac maine cu ele....

ma uit acum la filmul artistic Ultimul dans pe acasa tv si apoi ma culc......

va pup pe toate......

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata/noapte buna
sau ceai de tei

Oana, frumoase poze. Sebi e o scumpete.

Alessia, cum adica esti batrana, cu bebel in clasa a III-a ? Pai al meu ca e a VIII-a ce sa mai zic?

Craciunitza, ma gandesc ca te-ai trezit si tu. Trebuie sa pregatesti micul dejun pentru scolari, nu?

Mik, bebelul din poze e fetita unei fete de pe forum. A avut ea un subiect la "in unul sau doi". Necazuri ca la toata lumea, dar uite ce fetita frumoasa are. Acum sunt bine amandoua.

Soni si eu sunt locotenent in rezerva. Infanterie, urata arma.

Gata, mi-am terminat cafeaua, fug la imbracat

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Azi fac borsh de porc, e clar. O zi buna va doresc, ma bucur ca v-au placut pozele! Revin mai tarziu.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Eu plec la nani, ca e 2 dimineata si maine la 7 e scularea. Mama si saptamana asta am teste peste teste...asa ca boierie, nu-mi mai racesc gura.
Am intrat repede sa pup dulce batranelele mele si tineretile cele trei. Ce-mi place cand ne inmultim cu tineretea, inseamna ca suntem tari daca atragem tineretea ca mierea mustele.
Pup.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Buna de dimineata!
Deranjez?
Am intrat sa va spun ca de vreo doua saptamani eu ma delectez de pe marginea palniei, e drept ca una dintre voi (persoana importanta, nu spun cine) m-a cam ispitit. Tare-i fain topicul vostru
Un gand bun tuturor si-o zi de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Neata? La amiaza da asta e.Am facut si cafeaua dar pe fuga ca trebuit sa ies . Da va invit la prinz:Spagetti,(borsul italienilor) fripturica cu salata verde si fructe.....si cafea!Sa va urez o zi buna ca em niste de aia cu cornite prin mineeeee!!! Ca de ce fac de ce iau sururi .daca-s bleaga si miloasa asa i-mi trebuie!Na am spus!
Dna locotenent Kuki ,la ordin . eu sint sub si tot infanterie.
Fatuca de dupa divan, iesi ca te-am vazut!! Vrei numai sa ne citesti??
Oana mi-ai facut pofta cu borsul tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Alessia,
Oana, poze si copil frumos am vazut.
Eu m-am apucat de spalat si ma asteapta calcat la greu. Nu merge pe balcon, ca ploua si e intunecat afara. Brrr....a venit vremea normala in Germania.
Ma duc sa socializez cu infantul, ca ma cere.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput