40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ce fac fetele? Eu azi m-am plimbat cu masina de la 15.30 pana acum...am avut asa un chef nebun sa conduc prin bucuresti (ciudat nu?)...am fost si la un suc si un pic intr-un magazin sa-si ia prietena mea cea mai buna (Luiza) adidasi!!!!

Va pup si o sa va dau o veste dar cand va fi ceva concret!
Soni, sa nu spui nimic daaaaaaaa?

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

buna gagici. Trec si eu in graba, vad ca e lume noua, bine ati venit o sa va placa la noi. de fapt caut reteta de vinete cu brinza emmetal al cuptor si daca tot am intrat pe net am zis sa va salut nitel... pup you si o saptamina buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Soni, am aparut la raport. seara asta nu mai calc, fac cum spune Nomi "las sa le calce pacatele". Am o multime de masini de calcat, da' eu nu mai poci. Dulce n-am facut azi, am mincat 3/4 din prajitura cu visine facuta aseara. De gatit in week-end gateste sotul.

Reteta rapida cu oua :
Oua (si rosii) Mimoza :
4 oua, o cutie mica-mica de ton in apa, maioneza din borcan sau facut in casa, rosii.
Se fierb oua tari (4). se curata de coaja si se taie intr-un plan pe trece prin nord si sud. (adica ou se taie in 2 orizontal). Galbenusul se recupereaza (intreg daca se poate). Jumatile de ou se umplu cu o lingurita de maioneza si putin ton sfarimat cu furculita. deasupra se rad galbenusurile de ou. Rosiile se taie in planul ecuatorial, se scobesc si se umplu idem : maioneza, ton, galbenus ras.
Tava de orneaza cu ce cade la indemina (foi de salata, masline, cubulete de aspic, rondele de ceapa dulce).

Carmi, am notat si eu reteta. Ce gust avea Cico ? in amintirile mele, semana destul de bine cu Coca-cola in care pui lamiie. Sau aberez ?

Kuki, cine e bebelul din album ? Ce frumosi sunt la virsta asta !

Ana Maria, pe bune, sunt magazine deschise duminica in Ro ?

Craciunitza, sanatate ! (eu nu ma pricep la tratamente din astea).

Miine nu stiu daca apuc sa va scriu (sigur va citesc), iar miine seara nu apuc sa fac nimic de nici o culoare. Asa ca va pup dulbu pe 2 zile.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Craciunitza, NU LUA XANAX.Eu eram dependenta de el, am facut un soc si am intrat intr-o stare de pierdeam toate lichidele din corp. Nu vreau sa te sperii, fiecare reactioneaza divers la astfel de medicament dar e mult mai bine sa ai tu mai multa vointa sa treci peste momentele astea fara sa apelezi la asa ceva. Mai bine iei EXTRAVERAL ca e din plante.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Mik....sunt....centrele comerciale mari...mall-urile...pana pe la 22!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

ne-am plimbat mult (ca intreba soni ce fac), am ras de copilul meu sociabil cu copii, oameni, caini, tot ce misca.:) Dupa ce a alergat cu niste copii, ne-am asezat la o terasa unde erau doi catei, i-a mangaiat, a gasit un servetel, le-a sters botul, le-a dat juma' de pachet de biscuiti (ai lui), cand apuca catelul cu botul biscuitele, el tragea mana repede, ce mai, mai avea putin si se pupa cu ei. A gasit sub masa unde erau stapanii cainilor un castron cu apa (al cateilor), l-a luat si mai sa bea din el, noroc ca l-am vazut la timp, dar l-a varsta tot pe el...a fugit in strada (era exact cand ieseai din terasa), dar a apucat George sa-l prinda, aici am crezut ca fac stop cardiac.:( Am vizitat un muzeu fruuuuumossss tare. Azi si ieri a fost ziua patrimoniului Frantei, si era lume multa. Un muzeu de interioare de case, utilaje de camp, scule (fierastrau etc), camere de depozitat vinul etc de la inceputul secolului XX din oraselul Valbonne. Am facut cateva poze, si la cateva poze de pe pereti cu copii de pe vremea aia. Am facut poze si la interiorul si exteriorul bisericii, superba. Interiorul tot din piatra, ca si exteriorul. Si acum...ma duc sa bag pozele in album. Nema, nu am vazut satre de tigani.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La raport din mijlocul americii.
Hai sa va spun ce misto am "petrecut" ieri timpul. Asa ca de asta nu v-am raspuns la intrebari.
Ieri si azi in Chicago este Taste of Romania...dar din experienta anilor trecuti stiam ca nu se merita. Asa ca sotul hotaraste sa mergem la Taste of Turkish. Hahaha acolo si mai mare deziluzie.Ca sa nu ramanem nemancati hotaram sa mergem la Taste of Romania sa mancam macar cativa mici. Si bineinteles ca am ramas si acolo nemancati, ca pe langa faptul ca erau 11 dolari 3 mici (asta stiam de anul trecut) era intrare 10 dolari. Veti spune ca nu era mult, dar capul meu de matematician imi spunea ca dau 10x2 + 11x2=42 de dolari pe cate trei mici de caciula...no way. Asa ca am intrat la super market-ul de langa, in parcarea caruia avea loc festivalul...si am spart 150 de dolari, nu 40. Dar macar m-am intolit.

Carmi pupam nasul sa treaca si pe Fabiano cel "pupacios".
Multumesc fetele ptr urarile ptr mon fratelo. Adevarul este ca de el sunt cel mai apropiata.

Ana ai grija de tine si respecta tratamentul....si nu mai vorbi de lucruri sfinte pastrama si must, yammi ce as mai bea un must.

Oana sanatate multa sotului. hehehe nu e asa ca e asa bine sa dormi cu Sebi, chiar si dupa amiaza (cam seara).

Iulia pupam sa treaca amintirile dureroase ale trecutului. Ei gata scoala...a inceput deja?

Alessia bine ai venit...si nu-ti face probleme ca nu ne deranjeaza "vorbaraia ta".

Iuliana multumesc ptr site. Ce tratament hemeopat iei tu?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Liliana, noi dormim cu Seb de cand avea 10 luni, l-am luat in pat atunci ca noaptea se facea rece si ii era frig.

Uitati si pozele, am pus si cu bucata sot bolnav de aseara, si cu Seb care nu il lasa sa doarma. Poze

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Simona pupam pe Victorasul cel destept...pai mai mami tu ai uitat ce ai spus ieri, taica nu tataie.Uf mami uitauca esti.

Hehehe Craciunitza si eu vreau ca azi sa fie vineri...asa ca este?

Doibebei sa-ti traiasca copilasi...mai mami draga dar nu mai sunt deloc bebei. Apropo la ce scoala merge Andreea? A si pe unde stai in Craiova. M-ai facut sa rad...sigur ca suntem pe alte meleaguri...adica fetele din Italia sunt acolo, cele din america in america si asa mai departe. De ce intrebi?

Iulia hai ca-ti trimi eu oferta Chicago-Bucuresti si inapoi...pardon, trebuia sa scriu Bucuresti - Chicago...900 dolari in extra sezon.

Porumbelas scump...asa spunem fiecare ca nu am putea sta fara copii o zi, sau fara a suna. Dar uite ca viata are multe surprize ptr noi...asa ca never say never. Eu spun din proprie experienta.

Soni eu sunt locotenent in rezerva, la transmisiuni.
Asa ca astept sa raportezi. Si cum Torino de duminica, pai la voi sunt inchise magazinele duminica...e de asta imi place mie america.lol

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

POLUX Agli ordini! Signor si signore!!!!

Mergi la inceput