Dupa multe incercari,m-am oprit la produsele de ingrijire a parului Jhon Frieda,dar asa cum nu le gasesc in Romania si nu le pot avea mereu la indemana,am aflat ca nistre produse extraordinare ar fi cele de la Joico.Pentru ca nu sunt familiarizata cu produsele lor ,va rog sa imi spuneti ce ati folosit de la ei pt ca gama este foarte larga si nu stiu ce sa aleg.
Multumesc.
PS: Stiu ca mi-ai putea spune sa aleg produsele care se potrivesc tipului meu de par,cu siguranta asa voi face,dar o parere despre un produs anume ajuta intotdeauna.
Raspunsuri
josefine spune:
eu folosesc sampon si balsam K-Pak si mi se par bune. am parul moale si se incalceste repede si astea mi-au facut bine. am auzit ca a mai aparut acum o alta linie din gama joico, dar am uitat si era si mai scumpa, dar cica mai buna.
josefine spune:
quote:
Originally posted by michelle7
personal prefer l'oreal profesional produselor Joico
Michelle
de ce? fac parul mai misto? pliz,pliz, ce folosesti exact?
anelize spune:
quote:
Originally posted by michelle7
personal prefer l'oreal profesional produselor Joico
Michelle
Crede-ma ca folosesc de vreo 5 ani L'oreal Professionnel (la inceput Intenser Repair,acum Absolute Repair ,Samponul nuantant pt par blond,Shine Blond,etc) si nu mai sunt nici pe departe cum au fost o data.Acum nu mai au efectul pe care il aveau candva.Am incercat apoi Kerastase (oleo relax)............si asta lasa de dorit.
Am auzit lucruri minunate despre Joico si tind sa cred pt ca am vazut cateva fete care folosesc asa ceva si au un par minunat.
Anderra spune:
Anelize, de unde din cta le procuri? de la ce saloane? eu am folosit de l'oreal un sampon foarte bun,luat din salon,pentru volum, insa de cateva luni sunt fidela unui produs romanesc de la favisan care imi face foarte bine.
anelize spune:
quote:
Originally posted by Anderra
Anelize, de unde din cta le procuri? de la ce saloane? eu am folosit de l'oreal un sampon foarte bun,luat din salon,pentru volum, insa de cateva luni sunt fidela unui produs romanesc de la favisan care imi face foarte bine.Anderrusha Nice To Meet You ...Here
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
La ce produse te referi? Joico nu am folosit deloc pana acum,dar daca te referi la L'oreal Professionnel,eu imi iau (sau imi luam) de la Dali Studio.Stiu ca mai au la multe alte saloane,dar mie imi vine peste mana sa stau sa caut.Ma duc direct acolo,desi cred ca sunt un pic mai ieftine la alte saloane.
nadyana spune:
Eu am folosit un balsam de la ei, ar acum din noua linie nu am luat nimic.M-ar interesa si pe mine pareri despre balsam, creme de par, etc
clyo spune:

tocmai mi-am luat sampon si masca Joico pt par degradat, dar nu le-am folosit inca, iti spun maine care-i treaba.
parul meu arata acum muuuult mai bine, de vreo 3 luni stilista mea imi aplica de 2 ori / luna un tratament de la Joico, in 4 pasi, dureaza vreo juma de ora dar se vede diferenta.
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyo
tocmai mi-am luat sampon si masca Joico pt par degradat, dar nu le-am folosit inca, iti spun maine care-i treaba.
parul meu arata acum muuuult mai bine, de vreo 3 luni stilista mea imi aplica de 2 ori / luna un tratament de la Joico, in 4 pasi, dureaza vreo juma de ora dar se vede diferenta.
Soro,te asteptam cu un raspuns.
Astept cu mare interes sa imi zici cum sunt produsele.Am auzit si eu de tratamentul acela de la Joico.Chiar este atat de bun? Daca si raspunsul tau este afirmativ atunci o sa ma duc sa mi-l fac si eu undeva pt ca stilista mea nu foloseste Joico,din pacate.
Cum se numeste tratamenul ,ca sa stiu ce sa cer.
Si inca o intrebare:de curiozotate,produsele Joico sunt mai scumpe decat cele L'oreal Professionnel?

Anderrusha