Joico

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

surioara, scuze de intarziere, azi noapte m-am intors din spania

tratamentul e super; io am parul uscat, aspru, degradat; dupa tratament e mult mai moale, se aranjeaza mult mai usor, dar trebuie sa te tii de tratament.
nu stiu cum se numeste exact, intreb si-ti zic.
produsele loreal le luam din buc, samponul si masca erau cam 1,1 mil, produsele joico le-am luat din ploiesti si au fost 1 mil.
maine iti zic exact cum se numesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

chiar zilele astea mi a zis o tipa ca a facut in italia un tratament la coafor cu joico si a zis ca s super si sa mi iau,o sa caut si eu.cica si in ro exista.cica face un par superlucios si cu aspect sanatos.

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Eu imi luam L'orealul din Cta 800.000-sampon si 600.000-tratament.
Clyo,cum se numesc produsele pe care le folosesti acasa?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolada

chiar zilele astea mi a zis o tipa ca a facut in italia un tratament la coafor cu joico si a zis ca s super si sa mi iau,o sa caut si eu.cica si in ro exista.cica face un par superlucios si cu aspect sanatos.

carolada

Carolada,vrei sa iti iei tratamentul acela de care zicea clyo acasa,sau vrei sa cauti salon la care sa ti-l faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Bine ai venit clyoTe rugam sa ne spui cum se numeste tratamentul in 4 pasi de care spuneai ca e bun.Ce ti-ai luat frumos in spania?ce noutati mai sunt?

Mergi la inceput

revin cu informatii
produsele de acasa se numesc K-Pak pt par degradat, nu le-am folosit inca, am cam fost pe la coafor la ultimele spalari
tratamentul de la coafor nu are o denumire speciala (chiar m-am uitat atent azi), e un carton in romana cu descrierea celor 4 produse: sampon, balsam, masca.
io le iubesc, miros bestial, parul arata super dupe, dupa cele 20 -30 min de masaj ma simt excelent (daca nu adorm ).
totusi, nu cred ca as putea sa-l fac acasa, nu as avea timp si rabdare.
hai ca am gasit ceva pe siteul lor
http://www.joico.com/html/np_productdetail.php?CatID=17

stilista mi-a zis acu ceva timp ca o firma importa produse Shiseido pt ingrijirea parului si vor sa vina sa faca o prezentare, ati auzit ceva de produsele lor?
stiu ca produsele de machiaj si de ingrijire sunt super, dar de cele pt par nu am auzit nik.

off topic: nadyana, din nefericire nu mi-am luat f multe, ca am fost mai mult in scopuri turistice + business, dar sunt socata de lucrurile frumoase pe care le-am vazut la preturi decente.

Mergi la inceput

Produsele de par Shiseido sunt absolut bestiale.Firma care le importa este Top line,cea care importa si Joico.
Chiar o sa trec azi pe acolo sa imi iau Joico,daca o sa am timp sau daca nu o sa ma spal iar la coafor ca si Clyo.

Clyo,ai devenit si tu oficial fan Barcelona,nu? Nu ai cum sa nu iubesti Spania.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anelize

Produsele de par Shiseido sunt absolut bestiale.Firma care le importa este Top line,cea care importa si Joico.
Chiar o sa trec azi pe acolo sa imi iau Joico,daca o sa am timp sau daca nu o sa ma spal iar la coafor ca si Clyo.

Clyo,ai devenit si tu oficial fan Barcelona,nu? Nu ai cum sa nu iubesti Spania.

dupa ce le folosesti, zi-mi si mie parerea ta.

cat despre Barca, ce pot sa-ti spun?

cand am ajuns pe otopeni, am plans ca un cupil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

anelizepai vreau sa mi caut la coafor sa mi cumpar pt.acasa tratamentu.

Mergi la inceput

Am alergat dintr-o parte in alta si mi-am facut si timp sa ajun la Top Line sa imi iau Joici si.....stupoare.era INVENTAR.
M-am spalat tot cu Jhon Frieda si nu a incetat sa ma uimeasca.Am un par minunat,spalat cu apa calaie.....

Cand o sa ma spal cu Joico te anunt,Clyo,ce parere am.

Mergi la inceput