Joico

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Un vot pentru vopseaua de par Joico, pe o scara de la 1 la 10, sa zicem acord 9.

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Sunt multumita de produsele Joico. De fapt, despre ce e vorba. Saptamana trecuta am mers la coafura sa ma vopsesc (in Romania evident, nu in Irlanda) iar coafeza mi-a zis de vopseaua Joico, avand in aceea zi si un seminar la salonul ei cu aceste produse. Parul meu era un roscat aramiu si vroiam sa schimb ceva. Ma vopseam pana acum cu Loreal. Am zis ca as vrea ceva blond-roscat. Intr-adevar a iesit frumos, nu s-a deteriorat, desi va dati seama ca a trebuit sa scoata roscatul prima data. Cum spuneau si fetele, dureaza un pic mai mult, cu tratament cu tot, la samponare se folosesc 4 pasi, dar in sfarsit isi merita aprecierea, zic eu.
Si ce am observat pe langa aceste lucruri, mirosul placut al produselor.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Mi-am luat si eu tratamentul de la joico, intens hidrator si l-am folosit de 2 ori pana acum.Vreau sa spun ca sunt ffff incantata.Este ffff bun.Dupa 1 spalae deja se cunostea:parul meu care arata ca o matura de ars ce era, deja arata mai bine si, dupa a doua spalare, deja se vad efectele.Este bun.Inainte sa-l folosesc mi-am luat putin si din varfuri.Tratamentul chiar e bun si miroase si frumos

Mergi la inceput

Fetelor, a folosit cineva fixativ de la joico?Si mai este o firma(tot top line importa)care are produse cu mirosuri de fructe de padure,etc.Nu stiu cum se numeste exact firma.Ati incercat asa ceva?

Mergi la inceput

Mi-am amintit:firma se numeste Tigi.Ati folosit ceva de la ei?Au un fixativ cu fixare puternica.Ma gandeam sa-l incerc dar vroiam sa aud si parerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Nadyana , eu nu folosesc produse de styling, vroiam sa te intreb ce gama folosesti de la Joico si la ce preturi le cumperi de la Top Line.

mersi

stilista mea e incantata de fixativ, doar ca e destul de scump si nu toate duamnele accepta diferenta de pret....

Mergi la inceput

Buna clyo!Chiar acum 2 zile mi-am luat de la ei 3 produse:
- K-PAK reconstruct conitioner - pe care am dat vreo 560 mii
- SILK RESULT - o crema pt. uscarea cu feonul-am dat 400 mii lei
- CURL ACTIVATOR - revitalizing spray - pt. bucle - asta a fost vreo 400 si ceva de mii- ar este f bun si face niste bucle ..
Am mai avut de la ei un tratament de par pe care dadusem 850 mii dar pe care nu-l aveau acum.
Tu nu tot de la top line iei produsele joico?
Sunt curioasa cum este fixativul de la ei.

Mergi la inceput

eu cumpar produsele de la salonul la care merg, dar vad ca nu sunt diferente mari la pret.
K-Pak mi se pare beton (eu am samponul si o masca),acum mi-am luat si crema asta pt uscare cu feonul.

hmm, interesant sprayul asta, cred ca o sa-l cumpar si io

io zic sa incerci fixativul (daca folosesti frecvent asa ceva), nu poate fi f prost si e in jur de 400.000.

edit: asta e?
http://www.joico.com/html/np_productdetail.php?CatID=19

Mergi la inceput

Da, folosesc frecvent fixativ.Folosesc de la Nivea de vreo 5 ani sunt fidela acestui fixativ.Sunt multumita.De aceea intrebam, pt. ca fixativul e la Nivea este bun si costa in jur de 100 mii,iar asta de la Tigi este 600 mii

Mergi la inceput

te-ai uitat la link?

ala e sprayul?

Mergi la inceput