Raspunsuri - Pagina 6
maxinne spune:
si yo folosesc JOico samponul pt volum din gama body luxe- si sunt multzumita. am parul moaleeee si fin, la primele spalari eram entuziasmata.l-am cumparat de la coaforul din Plazza, la inceputul anului si a costat cca 500.as incerca si vre o spuma sau ser ceva pt coafat..
ariel_7000 spune:
fetelor stiti cumva cat costa samponul tratament de la joico? mi-ar trebui neaparat ca m-am saturat sa-mi distrug parul cu alte prostii, care nu sunt nici foarte ieftine...
alina si alexandra
clyo spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
fetelor stiti cumva cat costa samponul tratament de la joico? mi-ar trebui neaparat ca m-am saturat sa-mi distrug parul cu alte prostii, care nu sunt nici foarte ieftine...
alina si alexandra
cel din gama K-Pak (pt par degradat) e 50 ron (luat din salon).
Christine987 spune:
Buna seara!Ma numesc Christine si as dori daca se poate sa primesc niste sfaturi in privinta calitatii unor produse.Am parul ondulat insa fin si degradat,fara vitalitate.Am studiat site-urile marcilor Joico si Matrix si ceea ce cred ca mi s-ar potrivi ar fi produsele KPAC-Hair Repair(pt damaged hair)de la Joico dar si cele Body Lux-pt volum(tot de la Joico)iar de la Matrix exista produsele Amplify ce cred ca ar fi f bune.Acum dilema mea consta in faptul ca nu stiu ce produse sa aleg,care ar fi cele mai bune dintre acestea doua,caci produsele de volum,dupa descriere,ma atrag ambele marci,insa nu stiu care este mai eficienta si mai putin nociva parului(aici ma refer si la spumele si fixativele pt volum).care produse credeti ca sunt mai bune pt volum,cele de la Joico sau cele de la Matrix(chiar daca sunt scumpe)?sau imi puteti recomanda altceva mai bun?ce spuneti despre produsele Kerastase?(despre ele din pacate nu am putut gasi informatii)Va rog mult pt un rasp la intrebarile mele si va multumesc anticipat!
carm3n spune:
Christine987, nu stiu daca mai intri, eu cu Joico nu m-am impacat extraordinar dar depinde de la caz la caz. Sunt foarte multumita de produsele L`oreal Professional din gama Kerastase, masca de par "Masqueintense" si samponul complementar "Bain Satin". Pentru styling imi place serul pentru liss control "Tecni Art" si uleiul de dupa coafat "Oleo Relax" tot din gama Kerastase. Fac toti banii, cel putin pentru mine.
mirunam spune:
Eu folosesc masca K-PACK ( a fost in jur de 70 lei) si uleiul pentru ingrijire si stralucire (90 lei).
Masca este foarte buna pentru parul uscat si degradat. Uleiul este mult prea scump si se poate da doar pe varfuri. Dupa aplicarea uleiului nu se mai vede atat de uscat si este lucios. Totusi se poate si fara!
Foloseste cineva crema fara clatire din gama K-Pack? Cum este?
Carrye spune:
Mirunam, eu mi-am luat o crema tratament fara clatire, si vreau sa iti spun ca nu am vazut rezultate deloc, si daca imi dau in par cu ea, a doua zi parul meu este murdar.
Pentru ca " ma trag de sireturi" cu Cristi Pascu, l-am intrebat de ce, mi-a spus ca se poate sa fie prea dura pentru parul meu, desi mi se pare ciudat avand in vedere ca am cumparat-o pe cea potrivita tipului meu de par.
Am dat o gramada de bani pe ea si sta in baie ascunsa sa nu o mai vad :(
Tot din disperare pentru varfurile mele, am incercat si o crema leave-in de la Tony&Guy. Nici aia nu face cine stie ce, si la fel imi murdareste parul iemdiat. In schimb, samponul lor pentru volum este foarte bun.
Masca pe care o folosesti tu iti face varfurile sa nu mai arate a matura fara sa usuci parul la perie? Ca nu am timp mereu sa il usuc la perie si arata ingrozitor!
In schimb, tin minte ca la un moment dat, la salon mi-au pus o masca Tigi. Mirosea parul meu incredibil a menta. Am innebunit. Costa foarte mult si nu am apucat sa o cumpar pana acum.
Inainte sa inchei, vreau sa va intreb de masca Kerastase cum este, pentru ca inainte sa cumpar Joico pe aia o vroiam...
carm3n spune:
Carrye, am scris mai sus despre Kerastase. In urma uneri nefericite decizii de a-mi schimba culoarea parului din roscat in saten deschis, am iesit blonda...dupa decolorat!!! Nu ma decolorasem niciodata, nu stiam ce inseamna asta, tipa nu mi-a spus foarte clar ce o sa-mi faca, eu nu m-am ridicat de pe scaun sa plec si tot asa...Mi-a iesit un blond superb si fericirea a durat pana la primul spalat, mi-a cazut jumatate din par, a trebuit sa ma tund ( era lung pana la jumatatea spatelui ), am incercat toate mastile posibile si imposibile. Cea mai buna ( pentru mine ) este gama Kerastase de la L`Oreal ( ambalaj galbui cu capac portocaliu ), Masquintense + samponul complementar. Costa in jur de 75 RON samponul de 250ml, 75 RON masca de 200ml. ( Ambele sunt pentru par degradat, vopsit, fragilizat etc.) Pentru stoparea caderii parului si fortificare am inteles ca este buna si gama "verde" de la Kerastase.
Carrye spune:
Mda, cam scumpicel samponul...eu folosesc Sephora sau Tony&Guy si sunt foarte multumita. Si ma gandesc ca e inutil sa imi iau masca daca nu iau si samponul. Ca am mai luat la un moment dat L'oreal din salon, o masca de par si cand am intrebat de ce nu am rezultate dupa 6 luni de folosire mi s-a raspuns ca e inutil fara sampon. Asa ca am sa ma las pagubasa.
Multumesc pentru raspuns.