Raspunsuri - Pagina 7
denisabia spune:
Carrye incearca la saloane sau mai sunt magazine care comercializeaza produse Kerastase , aici e unul in Mall.Ultima oara preturile se situau la 50 Roni samponul si masca cam la acelasi pret.E drept ca nu acelasi produs ,insa eu am avut de-a lungul timpului mai multe game Kerastase si preturile erau asemanatoare.Avand in vedere ca le-am luat dintr-unul din saloanele cu tarifele cele mai mari , mi-e greu sa cred ca nu vei gasi la un pret mai convenabil.
Carrye spune:
Scumpa mea, ultima data cand am intrebat cat costa o amarata de masca pe care i-o puneau sorei mele in par la spalat mi s-a raspuns ca e 100 lei.
Mi-o si adusese tipa sa o achit dar am refuzat subtil...
Multumesc pentru sfat, am sa ma uit, ca tot urmaresc un magazin care cred ca vinde produse L'oreal profesionale. Si o sa ma uit de pret.
anelize spune:
Stiti vreun ser pentru varfuri care se rup???? E drept,de la placa,pt ca de tuns le tund o data la 6 saptamani,dar ma "placuiesc" de cate ori ma spal pt ca sunt fff creatza si nu imi place deloc.
carm3n spune:
anelize,
eu folosesc serul pentru liss control de la L`Oreal ( si parul meu este destul de ondulat ) si imi place. Costa cam 50 RON, depinde de salon, are 5o ml si ma tine aproximativ 1 an ( am parul lung ). Probabil ca mai sunt si altele, ca cel de care nu-mi aduc eu aminte cum se numeste dar adevaru-i ca indiferent de produsul de ingrijire aplicat sau marca de placa folosita ( si eu folosesc dar nu mereu ) tot se degradeaza parul, mai ales varfurile. Mi-a spus-o in fata un tip la un salon unde obisnuiam sa merg " clientele ma intreaba daca n-am ser din acela de folosit inainte si dupa placa, am dar oricum nu foloseste la mai nimic..."...asa ca...
clyo spune:
carm3n, parul tau este ondulat sau cret?
cum ti-l aranjezi?
poti pune o poza?
eu m-am saturat de placa, din pacate parul meu nu mai e asa de ondulat ca alta data, deci nu prea stiu ce sa-i mai fac.
si ca sa fiu on topic, eu tot cu Joico sunt, super multumita, parul meu arata binisor.
anelize spune:
Eu am parul cretzzzzzz,dar cretz din acela care nu se aranjeaza frumos de la sine.Inainte ma dadeam cu spuma ca sa arate cat de cat bine,apoi,de vreo 10 ani,folosesc placa de par.De renuntat la placa nu voi renunta niciodata,decat daca imi voi face un permanent drept,dar inca nu sunt convinsa....
In ceea ce priveste uleiul Liss Extreme de la L'oreal Professionnel,l-am folosit si eu...si uleiul si crema,dar nu sunt foarte incantata pt ca indreapta f tare,iar eu imi fac varfurile ondulate,nu drepte-linde.
gogosel spune:
eu folosesc joico color endurance, pt par vopsit (sampon si conditioner). si le-am luat la 1 l, asa ca imi ajung destul de mult timp.cumparate direct din magazin.
tratamentul pentru repararea parului face parte din gama K -pak. luate din magazin costa mai putin si ajung destul de mult(sunt tot la 1l), de aceea puteti sa le impartiti cu o prietena.
si mai imi place de la magazinul aata, top line, oja opi si o crema pentru calcaie de la alessandro(e bestiala).
este cineva din america? ca ma intereseaza cum sunt catalogate acolo(tara lor de bastina) aceste doua branduri. ca la noi sunt slavite!!!!![]()
sarbatori fericite!
gogosel, mamica
lui rares-mihai (11.08.2007)
carm3n spune:
Dupa multe cautari am reusit sa gasesc un stilist pe care il vazusem lucrand candva, eu mergand la altcineva.El prefera Joico, mi-a tinut o intreaga teorie despre brand, il compara cu Ferari, voind sa spuna ca este o marca exclusivista, blah.Tipul e super, e unul din acei oameni pasionati cu adevarat de ceea ce fac si o fac bine.El spune ca vopselele de la Joico sunt cu adevarat exceptionale, la fel si unele produse de ingrijit parul.I-am explicat ca nu sunt incantata, ca am folosit dar fara rezultat si mi-a spus ca poate nu mi-a fost recomandat produsul potrivit pentru parul meu dar ca sigur ce folosesc ei in salon e acelasi produs cu cel din sticlele mici aflate la vanzare...nu stiu ce sa mai zic pentru ca am mare incredere in el ca si profesionist.
Ziceam mai demult de un ser despre care nu-mi aduc aminte cum se cheama si care este bun pentru parul vopsit/uscat/deteriorat si cu varfuri uscate, l-am vazut ieri la un salon, este de la Alfaparf si este din Semi din Lino se cheama "Cristale lichide diamante - stralucire intensa", poate stiti despre ce vorbesc,poate va place sau poate nu, eu una am fost foarte fericita sa-l regasesc.
carm3n spune:
scuze, am fost plecata si nu am putut sa-ti raspund. serul se gaseste in saloanele care folosesc produse alfaparf, il poti vedea pe site la alfaparf sau la importatorul roman ( link-ul este : http://www.ecovital.ro/ecovital.php?cat=0&linie=7&gama=10&produs=376 ) si probabil ca pretul depinde de salon. eu l-am luat din afara cu 15E. avand in vedere ca se aplica doar 1-2 picaturi tine cam 5-6 luni.
sper sa-ti placa si tie.