Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dacost pai nu inteleg de ce pt ca albumul este public. nu le vede nimeni?????????????

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Daconst, nu m-am prins ca ziceai de mine...
Eu ma cantaresc in fiecare dimineata dupa ce merg la toaleta si-mi fac toate necesitatile, iar la sfarsit de luna fac media. Pana la 1septembrie luasem 3.6kg. Se pare ca luna asta, pana acum am luat un pic mai mult de 1kg. Oricum la mine greutatea variaza de dimineata pana seara si cu 1.5kg... depinde de zile... In mai am avut 56kg, pana la 1septembrie luasem 3.6kg. Nu sunt stresata de greutate... Sunt convinsa ca o sa depasesc 70kg (am 1.57m inaltime).

Mergi la inceput

Marina, eu te-am vazut. Sunt 3 poze.
Loredana 20 Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by marinar

Dacost pai nu inteleg de ce pt ca albumul este public. nu le vede nimeni?????????????

Marina 22+

burtika

Nu stiu,iubita...mie-mi spune ca e gol sau le-a sters cineva.
Mai incerc.

Te vad in schimb la semanatura,unde scrie burtika.
Esti tare micutica...nu stiu cum de ai 22 de saptamani.

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Lori, o sa o rog si pe sora mea sa isi intinda antenele pe la primarie, cand vine din concediu. Daca aflu eu ceva o sa te anunt! Ce ma enervez ca in Romania nu ai nici un drept ca si chirias, oricand te poti trezi ca te poate da afara sau ca i se scoala sa mareasca chiria, mai ales daca mai faci si prostia care am facut eu, sa iau un jeg de apartament si acum sa straluceasca totul, si sa mai si zica acum ca uite ce conditii ai. Asa e, dar muncite de mine, numai eu stiu cat m-a durut spinarea de fiecare data cand am facut curatenie generala, zugravit si alea alea, inclusiv acum 2 saptamani, de am ramas teapana de soldul drept. Prosti tot noi chiriasii suntem ca acceptam tratamentul care ni se aplica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

flavia eu pe la 14,15 sap nu mai sti exact o simteam pe cea din dreapta jos aproape de ovar (era ca o galma )si intr-o dimineata am simtit ca un pestisor prin burta (dar poate era paranoia mai stii?) f bine le-am simtit din sapt a 18 , nu ai cum sa nu-ti dai seama ca sunt ele pt ca se simt destul de tare
poate fetele tale sunt mai mititele , eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji din cauza asta
ai facut eco 3d la 20 sapt?
ale mele aveau atunci 341 de grame fiecare....
stai linistita tu oricum esti f tanara (eu am 32 de ani si de asta sunt riscuri mai mari) organismul reactioneaza altfel
ai grija de voi

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

ALYDUMY, multumesc mult...
Eco 4D am facut la 17 saptamani, pe atunci aveau una 187g, iar cealalta 203g, a zis doctora ca mai bine nici ca se putea, si le vedeam cum se misca intr-una, nu stateau deloc locului, abia reusea sa le faca poze si masuratori, de atunci abia asteptam sa le simt, dar vad ca nu am noroc...

PS: am pus si eu poze de la eco cu fetele, pe yahoo, dar nu stiu cum sa fac ca sa le vedeti si voi...

PUPICI

F.Meleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

da Lore, sunt 3 poze in album.

Dacost chiar ti se pare mica burtika mea pt 22 de sapt???
nu stiu ce sa spun, inca nu am gasit si eu un cantar, vreau sa vad cat am pus. ieri chiar mi-au spus niste vecine ca nu prea se vad multe kg in plus. eu m-as bucura, pt ca aveam avand dinainte de a aparea bb in burtika, dar cred ca de acum incepe distractia. oricum bb sa fie bine ...

eu chiar ma duc pe afara sa-mi iau o smantana.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Miciurin si noi stam intr-un jeg de apartament. E chiar un jeg; de cand a fost construit nu a fost zugravit niciodata si are vreo 30ani,nu se inchid geamurile si usile ca lumea, e curent... etc... Tot ce-am reusit a fost sa schimbam tevile (instalatia sanitara) inundam vecinul de sub noi... Bugetul nu ne permite sa mai bag bani in zugraveala ca apoi sa-mi zica proprietarul sa ma mut. Si asa... numai noi stim cum ne descurcam... suntem bugetari amandoi... Nu-mi convine sa aduc copilul in asa casa dar n-am ce face... Nu ne putem muta in alta parte din considerente financiare. Noi sa fim sanatosi si poate ne ajuta Doamne Doamne si pleaca tati cu vreo bursa sa putem apoi sa gasim sa stam undeva mai bine (nu ne facem sperante ca vom avea vreodata casa noastra).
Intr-adevar, noi chiriasii nu avem prea multe drepturi; oricum noi nici contract de chirie nu avem... Complicat...
Loredana 20 Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Flavia personal nu cred ca au cum sa se aseze cu capul in jos amandoua...ca doar nu se bulucesc sa iasa amandoua de o data .La mine si la geamana mea, mama zicea ca una statea cu capul in jos si una transversal un pic : adica ca un fel de litera T numai ca bara de deasupra era un pic inclinata.Mama zicea ca asa i se facea ei burta cand se aseza pe spate,deci ii apareau 2 "galme" dispuse in litera T, si deaia la un mom dat ii incoltise ideea ca ar fi 2,dar medicul daca a zis ca nu are cum,se gandea ca celalalr o fi stomacul .

Mergi la inceput