Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 25
Daconst spune:
Salutare la burtici!
Roandre,felicitari pentru baietel...ce mi-ar place sa primesc si eu asa veste,doar ca eu vreau fetita.Se pare ca n-am sanse,oricit as vrea.![]()
Catalina,sanatate multa si rabdare sa fie totul bine.Eu stau tot acasa de ceva vreme,dar nu am probleme cu sarcina...deci e diferita situatia.
Anis,insanatosire grabnica la micuta Ingrid!
Flavia,nu stiu de ce esti asa speriata de nastere naturala...ca eu si sa am 3 tot natural as vrea.Am fost intr-o seara sa vizitam clinica unde voi naste si ne-a explicat dr cite putin despre avantajele nasterii naturale vs cezariana.
In primul rand la cezariana iti fortezi organismul sa nasca si el nu e pregatit,deci toate procesele de recuparare vor fi incetinite.
Eu zic sa ai incredere in medicul tau,ca stie el ce zice...nu are rost sa-ti fie frica pentru ca nici o nastere nu seamana cu alta.
Eu imi doresc din suflet sa nu fie nevoie de cezariana ca atunci nu mai am ce face.
Durerile ca de menstruatie le-am avut la 12,16,20 si 24 de saptamani.Deci exact cind trebuia sa am menstruatia.Dr mi-a spus ca e ceva normal si ca asa reactioneaza organismul.
Cit nu e cu sange,stai calma ca e normal!
Dana 24+ 
Liuda spune:
Bei fetelor ati vazut faza cu Romaniata Iovan ?
sincer am comentat de dimineata pe chestia asta ca aratau astea la tv pozele din CIAO unde doamna cu burta la gura se saruta cu unu cica "var". Carcotasii de dimineata ziceau la radio - "bai ce bine lea facut romaniata barbatilor care au femei gravide acasa. Adica romanita si cu barbat si cu amant si tu ma dezasperezi ca vezi doamne esti gravida... uite doamna in 8 luni si cu doi odata"
misto faza si mai ales daca e si adevarata (dar avand in vedere ca ei nu comenteaza - e posibil sa fie adevarata) Ca data trecuta au iesit sa comenteze ca i-au durut barfele. Acum tac... Data trecuta la scandal a pierdut sarcina, data asta poate naste de la scandal...
Daca e adevarat atunci poate si "hotul" de data trecuta nu degeaba stia drumul spre dormitor... dar pe asta cred ca nu-l mai impusca Iovan!!!
Si eu care o aparam data trecuta, data asta sant mai sceptica!!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
Flavia-Ioana spune:
ANA_ALX, m-ai pus pe ganduri...
, cred ca ai mare dreptate, o sa reflectez asupra sperieturii mele de a naste normal, desi stiu ca asa e cel mai sanatos, dar IMI ESTE FRICA !!! Nu am decat 23 de ani, nu am experienta, daca nu fac fata ?! Multumesc pt sfaturile bune pe care mi le-ai dat !

ALYDUMY, aseara am vb cu medicul, mi-a zis sa stau linistita, sa nu imi fac probleme, nu este nimic ingrijorator, si ca o sa ma plang cand nu or sa ma stea locului.
Dar totusi, poate tu care stii ma poti ajuta...eu simt ceva-ceva prin zona ovarelor, uneori si prin preajma buricului, fiind la prima sarcina habar nu am ce se simte. O sa incerc sa iti explic...simt asa, ca niste gazutze, sau parca mi-ar chioraii matele, simt intr-o parte mai mult decat in cealalta, sa fie fetele ? Tu ce parere ai ?
HELP PLEASE !!!
VA PUP PE TOATE ! 
![]()
Flavia
Alexia si Daria 20
marinar spune:
gata, am pus si eu poze in albumul comun. acum puteti vedea ce burta am la 22 de sapt
Marina
22+
burtika
Flavia-Ioana spune:
DACONST, multumesc mult...

PS: voi ajunge sa ma rog ca in momentul nasterii fetele sa stea cu capul in jos amandoua, numai asa voi putea naste normal; si cand ma gandesc ca aseara iumi mangaiam burtoiul si le rugam sa stea cu picioarele in jos...
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Flavia-Ioana
DACONST, multumesc mult...
PS: voi ajunge sa ma rog ca in momentul nasterii fetele sa stea cu capul in jos amandoua, numai asa voi putea naste normal; si cand ma gandesc ca aseara iumi mangaiam burtoiul si le rugam sa stea cu picioarele in jos...
Eu ma rog sa se intoarca cu capul in jos ca inca il are sus...
Dar mai are timp pina la 30 de sapt.
Marinar,nu se vad pozele tale.
Lore,ai burtica marisoara...pe tine te-am confundat zilele trecute cind ti-am vazut burtica.Cite kg ai luat pina acum?
Ylilimic,ai de la mine un
ca tare frumos mai scrii...asa ma unge pe suflet cind te citesc.
Dana 24+

miciurin spune:
Lori pai si eu ma gandeam la fel, la faza cu milogitul! Ca si asa se complica lucrurile cu vize si alte alea! Da nu prea imi place mie faza cu ia-ma nene si pe mine in spatiu, ca se feresc cate unii de zici ca te si muti la ei daca te ajuta! Nasol momentul
Flavia-Ioana spune:
FIIND NOU VENITA, EU POT SA IMI PUN POZE CA SA LE VEDETI SI VOI ????????? CUM TRE' SA PROCEDEZ, ca imi tot spune ca tre' sa astept pana la sfarsitul lunii, iar la sf lunii imi spune la fel...
HELP HELP HELP ! (sa vedeti un burtoi "adevarat", ca sa nu va mai plangeti atat) !
F.Meleaca
loremunteanu spune:
Miciurin, nici mie nu-mi place. Am mai zis la un moment dat si n-a reactionat nimeni (asta acum 3ani) si abia in august 2005 (si stam acolo din 2003)a fost de acord proprietarul sa ne facem viza de flotant, acum ne-am prelungit-o pana la anu, dar nu stim ce-o sa mai fie... Ieri mi-a zis o colega de serviciu, ca daca nu rezolvam in vreun fel, ne ia ea in spatiu (cu domiciliu stabil) ca sa ne fie mai usor cu banii. Ti-am zis, mai intai trebuie sa vorbesc la primarie aici si apoi sa vedem ce si cum facem...
Pupici!
Loredana
20
Roni-Cristian
anis spune:
Flavia nu e chiar asa...la mine a facut-o mai stramta decat era
, si acum la bb2 daca o mai stramteaza iar...hehe o sa fiu virgina..
AniS
22+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."