Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 24
miciurin spune:
Buna fetele, harnicute harnicute vad ca sunteti.
Lori, ma intereseaza si pe mine subiectul cu depunerea dosarului, eu tot cu chirie stau in Bucuresti si te rog, daca reusesti sa ai informatia unde trebuie sa depunem dosarul sa ma anunti si pe mine, sa vad ce variante am!
alydumy spune:
catalina eu stau de 1 luna acasa si deja nu mai am nici o problema, este greu dar dupa ce treci prin clipe grele nu mai conteza si in cap daca trebuia si asa stateam, sunt unele fete care stau de la 2 luni in pat
acum trec lunile si ne trezim cu bb in brate sa vezi atunci.....
flavia eu nu am discutat inca de nastere cu medicul meu dar daca zice de nastere normala i-am spus pa dar eu zic ca nu va fi cazul la noi de asa ceva
ce zice medicul de fetite ca nu le simti inca?
dureri pe jos am mai avut si eu, de ovare sau tot felul de intepaturi dar dr zice ca este normal datorita uterului care se modifica ff repede, eu ma indop cu no spa si gynipral cand simt ceva mai ciudat
24sap
aly
Liuda spune:
Flavia Ioana dar medicul ce zice? De ce nu simti copii? Poate e normal pentru doi sa-i simti mai tarziu?! La mine misca de mama focului de la vreo 16-17 saptamani si ziua e agitatie mare in schimb seara este liniste in burta. Dar tot mai impinge odata de 2 ori pe ora. Sincer am avut odata o seara de nu a miscat chiar deloc vro 2 ore - si eu invatata cu miscare m-am alarmat, apoi speriat, apoi panicat, si dupa doua ore ... a hotarat cred ca sa se intinda dupa atata somn... si a miscat ... adica m-a linistit... Si a doua zi o prietena imi povesteste ca ea cand a fost gravida - a fost odata speriata rau pentru ca nu simtise copilul aproape 2 saptamani (cica era in luna 7) si s-a dus la eco si s-a linistit ca se vedea inimioara cum merge....... si eu am inebunit dupa 2 ore. Imi venea sa sar intr-un picior poate il trezesc...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
Ana_Alx spune:
Flaviaeu am 20+ si am simtit bb de pe la 15 saptamani insa asa sporadic,insa acum il simt f rar sau mai bine zis de loc.Sunt si eu ingrijorata ,insa singura chestie cu care ma mai linistesc e ca am placenta anterioara si cica se simt mai greu miscarile.Dar de ce la un mom dat le-am simtit si acum din ce in ce mai rar,cand ele ar trebui sa se indeseasca???Am citit ca cica intre 18-22 saptamani se simt miscarile,si ca de atunci se amplifica.Sa mai astept vreo 2 saptamani imi tot fac curaj,ca altfel simt si eu ca o iau razna daca ma gandesc f mult.Plus ca la tine poate e din cauza ca fiind gemeni sunt mai micuti si deaia inca nu au puterea necesara sa se faca simtiti.
cat despre nastere normala : de ce nu vrei normal????Uite mama mea m-a avut pe mine si pe sora mea (gemene).Pe vremea aia habar nu avea ca are 2 in burta(ea suspecta ceva de fapt ca simtea la miscari ,insa doctorul a zis ca viseaza
,si cum eco nu se facea ,a lasat-o balta. ),plus ca la noi in familie nu existasera cel putin cu 2,3 generatii in urma,nu existasera gemeni,asa ca .....Si a nascut fff repede.Pe mine era sa ma nasca in salvare si pe sora mea imediat dupa mine.Eu cred ca in situatiile pe care noi le percepem ca fiind grele ne ajuta Doamne Doamne ,nu ar trebui sa iti fie frica: daca copilele sunt bine,sarcina decurge normal,tu ai bazinul destul de lat ,nu vad ce impediment ar fi? Eu sunt la a doua sarcina si am facut cezariana la prima,pentru ca berbecutza mea a venit cu fundul.Crede-ma! nu as recomanda nici la dusmani cezariana,m-a durut o saptamana rau de tot,si acum se pare ca medicii in romania tot cezariana fac daca ai deja una la activ,insa tu nu ar trebui sa te temi daca copilitzele sunt ok si tu esti apta pt asa ceva.O operatie e o operatie ,plus ca asta nu e orice fel de taietura.Mai gandeste-te si reflecteaza asupra optiunilor pe care le ai 
miciurin spune:
nici eu nu l-am simtit pe bebe inca.... vineri am fost la control si totul era OK, nenea doctoru' a zis ca o sa-l simt in max 2 sapt. Abia astept momentul!
marinar spune:
mai fetelor vreau si eu sa pun poze in albumul comun dar nu stiu cum. am reusit sa denumesc un album dar nu stiu cum sa aduc pozele in el. am mai facut asa ceva dar acum... nu vad cum.
hellp
Marina
22+
burtika
Catalina spune:
Haideti ca m-am ridicat nitel ca nu am mai putut sa stau intinsa. Si vroiam sa va intreb ceva: fetele care stati acasa ca aveti probleme, stati TOATA ZIUA in pat sau va mai miscati? Si daca va miscati, ce faceti?
Cata24+
gio spune:
[quote]Originally posted by roandre
Fetelor se pare ca tititza mea e de fapt ROBERT!!!!
Am fost astazi la eco morfologica la Iosup si toate cele sunt normale si ok...dar fetita mea e toata ziua si toata noaptea baietel!
M-a bulversat asa de tare vestea de credeam ca visez.
Tati cica se imbata singur in seara asta dc nu vine nimeni la noi...ptiuu, ce bucurie pe capul lui...sper sa nu greseasca drumul si sa mai ajunga in seara asta acasa la cat e de fericit!
[quote]
ce veste Roandre!!!! nu pot sa cred!!!
Catalina, daca te incalzeste cu ceva (adica nu esti singura, iti fac galerie), bebica mea e cu capul in jos, colul are 2,4 cm si orificiul intern e intredeshis. Offf...stai cuminte in pat, mie dr mi-a zis sa stau si cu perna sub fund, plus ca iau Gynipral + Scobutil, ca de la contractii a ajuns asa colul...
oana, tu ce ai patit de esti consemnata la pat?
Mai citesc, cand mai pot
20 +
loremunteanu spune:
Miciurin, eu cred ca pana la urma o sa ajung sa ma milogesc de careva sa-mi fac buletin de Bucuresti. Mai ales ca din primavara nu stiu daca o sa mai stam aici(in apartamentul asta); proprietarul vrea sa vanda si atunci ca sa nu complic lucrurile foarte mult ar fi sa-mi fac buletin de Bucuresti. Ar mai exista varianta sa-mi depun actele la Bacau si sa primesc banii pe card sau s-o imputernicesc pe maica-mea sa mi-i ridice. Dar ti-am trebuie sa ma interesez exact ce si cum si abia apoi mai vedem-trebuie sa ajung la primaria de sector dar saptamana asta sigur nu pot, sa vedem saptamana viitoare, dar cu francofonia nu stiu... Cum aflu ceva te anunt.
Marinar, ca sa-ti pui pozele in album intri cu Id si parola si apoi dai "upload photos". Instalezi programelul daca iti cere (cel de incarcat mai multe poze odata). Daca nu, se deschide direct pagina in care iti apare de Upload photos...
Step 1. Add photos to: si de acolo iti selectezi albumul tau
Step 2. si selectezi pozele
Sper ca nu te-am incurcat mai tare.
Pupici!
Loredana
20
Roni-Cristian
marinar spune:
lore merci, o sa ma descurc acum. asta asteptam, sa vad undeva add photos, nu mi-am dat seamamca trebuie sa instalez programul. merci inca o data
Marina
22+
burtika