Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutza, de unde sa mai am putere..sunt daramata...vrea numai la mine in brate.
Ai aflat ce e bb?

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

anis, ma gandesc si eu, ca albinutzza, ca o fi de la dintisori..oricum, tinem pumnii sa treaca repejor!
flavia..teoretic, sarcina gemelara necomplicata nu e indicatie de cezariana, adica medicul nu greseste sfatuindu-te sa nasti normal DAR..nu stiu cate fete ar avea curajul sa faca asa ceva! eu in nici un caz..si eu as schimba medicul daca o tine asa pana la sfarsit!dar poate se razgandeste, poate isi schimba pozitia bebelusele!
pana la urma, cu cat trece timpul, cu atat mai renunt la unele idei fixe, asa ca in ianuarie (eu am DPN spre sfarsitul lui februarie) o sa luam patut, carucior si alte cateva lucrusoare, ca zilele cat o sa fiu in maternitate o sa prefer sa stea tati cat mai mult cu noi, decat sa il stiu alergand prin oras.nu luam mai devreme ca oricum noi stam intr-o garsoniera pana la vara si spatiul nu e punctul forte.

cat despre miscarile bebeului, al meu a inceput sa dea cate un semn si in timpul zilei..daca stau 10-12 ore pe scaun am impresia ca nu-i place si-mi aminteste ca e si el pe acolo..asa ca mai fug, ma mai intind in pat 15 minute...ii explic ce fac..sper ca intelege

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

'Neata, din nou!
In cazul meu angajatorul sau statul e acelasi lucru; suntem bugetari asa ca... Oricum am intrebat si mi s-a zis ca banii ii voi primi pe cardul de salariu... Asta nu reprezinta o problema pt mine. O sa fie mai greu cu depunerea dosarului pt cei 8 mil. Avand viza de flotant in Bucuresti, nu stiu daca pot depune dosarul aici; sper sa nu fiu nevoita sa depun acasa, unde am domiciliul stabil (la Bacau). Trebuie sa ajung la Primarie sa intreb...
Despre nastere... Acum spun ca voi naste normal, chiar daca pozitia aceea pe masa si uitatul in p... mea le detest. Mi-e mai frica de cezariana decat de nasterea normala. Mi-e frica de injectii si la cezariana banuiesc ca am de-a face cu mai multe ace, pe langa bisturiu si furtunul ala de drenaj... Inca nu vreau sa ma gandesc la aspectul asta... Mai e vreme pana la nastere...
Pupici!
Loredana 20 Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

loredana..tub de dren nu-ti pun, de asta ai scapat..doar sonda pentru pipi..o varianta ar fi sa ceri anestezie generala si atunci nu o sa stii ce se intampla..te trezesti doar cu sonda..si cu bebe...ma rog, cu dezavantajul ca la cezariana dureri ai dupa

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, n-am aflat inca ce e bb, ieri am sunat la dr meu si mi-a zis ca pana pe 29 sept e in CO deci abia pe 2-3 oct ajung la control. Dar am decis sa faceme cho morfologica, si cred ca voi afla. Va anunt cand am programare

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Neata fetelor,

Va inteleg cu statul in casa. Eu m-am hotarat azi sa stau in casa sa ma odihnesc putin ca prea am alergat zilele astea si stau ca pe ace. Tot imi vin idei de duca.
Ma gandesc cu groaza la ideea de a sta mai multe zile. Si sa nu ai voie sa faci nimik. Adica am facut-o pe la inceputul sarcinii dra stateam 2-3 zile si dupa aia o zi o tuleam pe afara. Numai asa am rezistat.

Asa ca aveti intelegerea mea cele care sunteti blocate in casa. Incercati sa nu va depresionati prea tare.

Va pup

sraluca22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Helenutza, ti-am trimis PM

Aventura 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

aventura merci mult

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor eu maine sper sa-mi iau patuc !!! Plec si sant cu gandul la patuc!! sper sa gasesc ce vreau dar eu zic ca gasesc si o sa fie prima piesa mare luata pentru bebica, si poate e doat inceputul si sparg gheata si ... ma apuc de amenajat camera cate un pic.
Ca domnul cu mobila o cam da in bara . Apropo v-am zis?
Eu mobila o fac de acum mai ales ca am castigat-o la pariu cu un patron de firma de mobila la comanda. Nu mi-a facut la timp niste chestii pentru hota la bucatarie si tot ii ziceam ca il penalizez.. El a zis ca e de acord. Atunci am zis ca tot am camera libera - o sa-mi faci camera copilului. El Stiindu-ma rebela cum sant a zis ca doar in cazul in care raman gravida pana in octombrie 2006. Ei toata chestia asta am scris-o pe o foaie:daca eu raman insarcinata pana in oct. 2006 emil se angajeaza sa faca camera copilului " si alaturata este si schita mobilei (eu m-am asigurat ca nu cumva imi vine cu un dulapior si gata frate). STITI FATA CEA TARE?! La momentul ala eu deja eram gravida in vreo 2 luni si nu se vedea dar nimeni nu a crezut ca eu (o nebuna, rebela si zgomotoasa) ma risc sa fac un copil!!!Asa ca domnul cu mobila chiar linistit scria pariul pe foaie in timp ce eu incercam sa nu se vada ca nu mai pot de greata ce imi era, si rau... de la sarcina.
Acum dansul zice ca l-am smecherit, ca eu deja eram gravida si o cam intinde ... dar o face el pana la urma ca nu ma las eu acum...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Da, fetelor, si eu m-am gandit sa il schimb daca o tine tot asa, pt ca nu vreau sa ma chinui, la un BB, hai ca mai merge, dar la doi mi-o fac cat o galeata...
DAR, atat de bine ma inteleg cu medicul meu, incat nu imi vine sa renunt la el, este un om deosebit, poate il prostesc pana la urma, desi am auzit si lucruri neplacute despre cezariana...

ALBINUTZZA, medicul mi-a spus sa nu imi fac probleme, ca au timp sa miste si atunci o sa ma rog sa stea locului, dar teama tot imi e...nu cred ca e normal, voi ce spuneti ? Avem 20 saptamani...

PUPICI !!

Flavia Alexia si Daria 20

Mergi la inceput