Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Catalina, sanatate si rabdare de fier...pt bebe o faci

Ylilimic, sunt de aocrd cu tine cu hainutele. Vroiam si eu sa le impartasesc fetelor din experienta ema. La fel, m-am luat dupa babe si n-am cumparat nimik. M-am trezit in ziua nasterii ca nu aveam nici macar cu ce sa imbrac copilul. L-am gasit infasat fedeles, ca un carnat. Ideea e ca n-am luat nimik, ca asa se zice, ca daca cump ai probleme cu copilul. Si n0-am luat, si uite am stat o sapt cu el in spital, ca ziceau ca face crize de cianoza, si copilul de fapt nu avea nemek. I-au facut analize peste analize, era vanat saracutzu pe toate partile, antibiotic, radiografii, echo-cardiograma, cred ca a fost cea mai urata sapt din viata mea. Si el era sanatos!!! Si...plus ca am chelt o graoza de bani dintr-o data Ma rog, acum e alta situatie, am totul de la Luca, nu mai imi treb nimik. Stiu ca e greu, si te gandesti ca lasa, mai bine asa, nu iau nimik, dar acum daca as fi la primul n-as mai face asa.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Netaza fetelor !

Sunt disperata, aseara am fost la doctor si mi-a spus ca daca fetitele sunt amandoua cu capul in jos eu VOI NASTE NORMAL, va dati seama ?! A innebunit de tot, eu eram convinsa ca voi naste prin cezariana, mi-a spus ca nici nu incape discutia, daca e ok voi naste normal, ce ma fac ? E NEBUN !!! Nu vreau sa ma chinui, mi-e frica...

Astazi am implinit 20 saptamani si inca nu miscam, sunt tare pe chestia asta, vreau si eu sa ma bucur de minunea asta, dar vad ce nu am norocul vostru...

Si bineinteles...cand merg la medic nu am nimic, dar acum cand am ajuns la serviciu am simtit o durere de burtica, asa ca la menstruatie, si undeva in zona vaginului, simt intepaturti usoare, voua vi s-a intamplat, sa imi fac griji ? Desi i-am spus medicului ieri ca ma cam doare burtica, dar mi-a spus ca la sarcina gemelara este normal ! Am luat un scobutil, dar nici o schimbare, sunt speriata, ce sa fac fetelor, AJUTATI-MA !!!

Pentru spital o sa iau hainute, normal, si pampers, si crema, absolut tot ce le va trebui, ma refeream la restul pe care nu le voi cumpara...si care imi vor trebui acasa...

Va pup fetelor !

Flavia Alexia si Daria 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor!

anis imi pare rau ca ingrid a ta e bolnavioara. sper sa se faca repede, repede bine

aventura, unde faci masaj? te duci la cabinet sau vine acasa?

eu stiu ca cele 126 de zile de concediu de fapt tot statul le plateste cu 85%. luam banii de la firma dar firma si-i deduce pe urma... o sa ma uit, ca nu mai stiu exact unde am citit. din cate stiu eu firmele la care lucram, nu ne ajuta financiar cu nimik

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Flavia...eu cand ma durea burta luam NOSPA si imi trecea..
Incearca si tu...
http://reclamailegalala alt site = avertizare/index.php?bbstar=show&offset=48
Matei Alexandru va roaga sa-i dati un vot

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am sapat pt ca pe mine, sincer, ma enerveaza subiectul asta cu plata concediului, indemnizatiilor. pt ca nu trebuie sa avem impresia ca firmele la care lucram platesc ceva. ca si eu, pana sa ma documentez mai bine, imi faceam griji ca, vezi Doamne, vor plati ei in timp ce voi sta acasa... nu e asa! nu platesc nimik! nu zic nici ca e bine nici ca e rau dar trebuie sa stim excat pe ce pozitie ne aflam!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59598

Flavia-Ioana, nu iti face giji daca a spus medicul ca e ok. nici pt nastere, oricum mai e ceva pana atunic, nici pt fetitze. cand vei incepe sa simti, o sa simti la dublu, si asa vei recupera. oricum, daca medicul a zis ca e ok, atunci asa e. (eu si sora mea geamana am fost nascute natural, usor si rapid)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

BUna dimineata !
m-am speriat cand am vazut cat ati scris aseara!!! Mama cata harnicie!!!Aseara la birou mi-a cazut curentul asa ca nu am mai asteptat sa se refaca pana. Acasa mi-a fost lene.

ROANDRE mama ce ca lumea sa ai asa o surpriza - dar mai bine era daca nu zicea medicul ninic si afla tati marea noutate la maternitate dupa nastere!!! Crezi ca rezista la o asa o noutate ca vine dupa fata si pleaca cu baiat?!!!!?

ANIS tu cea care erai cea mai tare din parcare - te rog frumos ca ma descurajezi de la al 2 copil.... rabdare....

CATALINa esti super daca poti sa rezisti in casa!!! LA mine e problema ca ma gandesc ca tot copilului rau i-asi face daca asi intra in depresie din cauza statului acasa. Dar pentru cele care suporta - bafta!!!

FLAVIA _ IOANA cu gemeni si sa nasti normal??? NICIODATA!! Schimbam medicul si tot cezariana faceam mai ales cu doi in burta... Risti tu si risti si pe cei doi... ca hai sincer sarcina cu doi nu e simpla ...

o zi buna fetelor ... curaj

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Oana cum de esti imobilizata in pat?Sper ca vei fi bine in curind.Aici urocultura e gata intr-o zi.Adica a doua zi stii rezultatul.Sper ca nu ai infectie.

Marybell bine ai venit! Si eu am placenta jos inserata din saptamina a 12 a s-a observat.A mea nu ajunge la colul uterin dar este cu doar 1,2 cm deasupra lui deci tot previa se va numi daca nu se ridica pina in 32 de saptamini.Problema este ca nu am avut simptome de nici un fel si mi s-a spus ca unele gravide nu prezinta simptome.Nu mi-au recomandat repaos,nimic.Au zis ca daca nu singerez sa stau linistita ca nu e grav.Sper sa ti se ridice placenta in curind.

Monicutz deci si canadienii ii calesc pe bebelusi. Finlandezii au ce au cu lasatul copiilor in carucior sa doarma afara,pe orice fel de vreme,fie vint,fie ploaie.Mi se pare ca exagereaza dar noroc ca la ei nu se fura copii din carucioare din fata magazinelor si mediul inconjurator este foarte putin poluat.(60% din Finlanda e acoperita de paduri de conifere)

Mihacarm2000 limba finlandeza este total diferita de celelalte limbi scandinave fiind de origine fino-ugrica.Asa ca in timp ce danezii,suedezii si norvegienii se inteleg bine unii pe altii neavind nevoie sa invete limbile celorlalti,finlandezii au obligatoriu suedeza in scoala care mai e si a doua limba nationala.Mi-a trebuit o memorie de elefant sa asimilez cuvintele foarte ciudate dar cel mai greu a fost cu scrierea.Daca pui o vocala sau consoana dubla in minus sau in plus astia nu inteleg ce vrei sa spui si mie mi se pare ciudat.Uneori schimba tot sensul cuvintului.Au o limba foarte bogata de asta imi place altfel daca era usoara poate ca nu imi trezea atita interes.

Sabina 20+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Roandra ieri nu am mai vazut, am fost la intalnire cu cateva fete, dar mi-a spus Ioana Tugs de bebe e baietel. m-am bucurat ff mult pt tine, dar mai ales pt tati al lui- se pare ca acel 1% nu i-a dat sperante desarte.

Anis un pupic pt Ingrid.

Toanca votat pui de om.

eu indiferent de pozitie il simt pe bb numai jos. sper ca e ok. saptamana viitoare merg si eu la dr si o sa intreb.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anisule, cum am zis si dincolo, sanatate si forta sa treci peste. Da-ne de veste daca afli ceva. Poate totusi de vina sunt

Flavia, si eu am intepaturi in partea de jos, asta poate fi de la efort, frig, sau chiar de la bblici. No-spa luam eu sracina trecuta. Stai calma si nu te mai agita. N-ai intrebat dr de miscarile bbeluselor? El ce a zis?

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata...

Va multumesc fetelor pt gandurile voastre ,cred ca azi ajung la dr cu Ingrid.

Bebelusha mea misca de zor...si e asa bine
Am vazut pe cineva aici, pe Monicutz si vreau s-o salut si ma bucur f tare pt tine.

Flavia -Ioana, bb isi mai schimba pozitia pana la nastere, desi sunt acum cu capul in jos peste 1 luna pot fi cu capul in sus.

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput