Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

la noi traiasca tata socru ca ne-a salvat de bani dati, si zugraveala am scos-o la 1 mil, iar cand ne-am mutat curgea huma de pe pereti, ieseai ca omul de zapada din casa! La momentul respectiv(decembrie 2003) am negociat sa suporte cheltuielile de zugravire, ca eu veneam cu mana de lucru ieftina. Numai ca necazul a fost ca ne-au inundat la 2 luni dupa zugraveala si acum ca tot vine bebe am zis sa spoim si noi peretii din nou. Anul asta am reinnoit contractul pe inca 5 ani, semnat la adm. financiara, dar nu stiu de ce am senzatia ca vrea sa mareasca chiria(in iulie am pus termopane la sufragerie si dormitoare, suportate jumate jumate). Si am sa fac un scandal monstru daca va fi asa. Ma umplu de spume cand ma gandesc asa ca mai bine las balta subiectul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

marinar, si eu cu fixurile mele..poza de la 22 de sapt e facuta dimineata, pe nemancate, sau in timpul zilei?..sau la tine nu apar variatii?

uite si burtica mea

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna ziua burticilor!

Eu azi am ramas acasa pt ca aseara am facut si putina temperatura si nu ma simteam deloc bine. Am luat paracetamol pana la urma, vit C cu propolis, ceai cu miere si lamaie si frectie cu otet. Parca ma simt ceva-ceva mai bine, adica nu ma mai dor muschii..dar stranut, am nasu infundat in continuare..

Vad ca ati fost tare harnicutze de ieri pana acum..
Raluca saru mana pt vot, ma bucur ca-ti plac copiii mei..

In leg cu cei 85% din salariu - eu nu am tot salariul pe cartea de munca si ma gandesc cu groaza sa nu-mi faca astia vreo figura si sa-mi dea 85% din ce am pe carte, ca voi face mare scandal..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Am vazut ca sunt fete care nu se descurca sa puna poze in contul comun, sau nu se vad dupa ce le pun. Daca aveti deja albumul public si apoi uploadati foto, mai faceti inca odata click pe public, ca nu se vad decat daca sunteti logate.
Pentru fetele care vor sa-si faca album nou, logati-va cu ID-ul si parola de pe prima pagina pe yahoo, apoi create new album, va puneti numele si apoi upload photos. Va cere sa instalati un programel si apoi puteti sa incarcati pozele. Nu uitati ca dupa fiecare upload sa faceti iar click pe public.
Poate ar fi mai bine sa punem instructiunile pe prima pagina, sa invete toate fetele.
Gabriela_s merci mult pentru adresa, am incercat aseara insa nu am reusit, dar mai incerc, abia m-am prins cum e cu huburile astea, intru si in seara asta. Pe bnetcomputers nu ma lasa deloc sa intru asa ca sper sa intru pe evolva.

Eu am avut toata noaptea dureri de burta, simteam ca se umfla burta, cred ca se ridica uterul ca ma inteapa prin parti; si am observat ca am niste scurgeri ca albusul de ou, mult mai mult decat inainte. Nici eu nu-l simt deloc pe bebe, tati tot asculta in fiecare seara si cica se aude galagie mare, eu zic ca sunt matele, el nu e bebele ; abia astept eco morfo de 20 sapt poate ne arata si ce este!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor e naspa cu chiriile!!! Eu nu stau in chirie am apartamentul meu pe numele meu (de un an si ceva) dar am stat si in camin 4 ani de facultate si la gazda. La gazda - cand am inchiriat apartamentul - era nemobilat, si de ani la randul proprietarul tinea chiriasi - care mai de care - si nimeni nu investea... deci am luat apartamenul intr-un hal fara de hal... Am facut ceva conditii in el dar sincer daca nu incepi din temelii nu ai sansa sa schimbi mare lucru, iar din temelii inseamna multi bani... Si asa am stat vreo 3 ani pana nu m-am ofticat si am scos tot din casa si am bagat o echipa si am zugravit toata casa!!! S-a schimbat mirosul era ceva mai placut... macar nu aveam probleme cu proprietarul.
Mi-am luat apartament - am facut vreo 4 luni curatenie in el chiar din temelii, am modificat tot, pana si instalatia electrica, centrala, jakuzzi, termopane ... iar cand era gata si am carat bagajele... oooppppp... asa ma durea sufletul sa las apartamentul ala vechi.... parca imi tradam locul.. chiar parca aveam pisici pe suflet si ma zgaraiau cu gherele...
Asa ca sa stiti ca daca va ajuta dumnezeu si va gasiti ceva mai bun sau chiar proprietate... tot o sa va doara sufletul cand o sa-l lasati pe asta "jegos"

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor dar cu mancarea cum stam azi?! ca eu ma plang ca creste burta si tot cu gandul la mancare sant...
ardeii s-au cam terminat asa ca azi ar trebui sa ma gandesc sa fac altceva de mancare... dar ce??? Voi ce mai mancati asa bunisor si mai usor de facut?!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

megbend poza e facuta pe la pranz, luasem micul dejun. oricum si mie mi se pare cateodata mai mare. si tu ai burtik mic si mai esti si slabutza.

aventura spor la zugravit. eu abea am terminat, acum astept mobila si am niste nervi... trebuia sa vina de joia trecuta si tot ne-au amanat, ne-au asigurat ca vine marti(azi) sau miercuri, dar mai sigur marti. ieri nu i-am gasit la tel si azi a vb sotul cu montatorii si cica vin joi sigur. asa mi-e o sila de ei, parca nici nu ma mai bucur de cele comandate.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Liuda, ai mare dreptate. Urat cum e... momentan e casa noastra sa zic asa... Aici unde stam nu poti doar sa dai o mana de var si gata; sunt bani multi de bagat in el... Peretii sunt crapati, usile si geamurile trebuie schimbate ca nu se mai poate face nimic cu ele... nu e suficient sa le vopsim... Daca banii nu ar fi o problema atunci cu mare drag as fi facut demult curat si mai ales acum ca vine bebe. Dar cum banii sunt foarte putini si nici nu prea are cine sa ne ajute (ne ajuta si ai nostrii cat pot si ei), orice investitie, oricat de mica ar fi ea, se cunoaste...
Trebuie sa fim optimisti. Vor veni si la noi vremuri mai bune.

Loredana 20 Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Liudo fata draga, nu mai enumera conditiile actuale ca zau ca vin si ma mut cu tot, cu catel si cu purcel la tine acasa! Si-ti promit ca fac eu de mancare ce vrea sufletelul tau!

Eu stau bine si azi la capitolul mancare: diseara bag sarmale, ca tot ziceai tu ca poate se ofera cineva sa trimita mancare gata preparata; ei bine, mama mea s-a gandit sa-mi faca o surpriza(stie ca-i plac lui gineri-sau si se da bine pe langa el) si mi-a trimis prin sotul sorei mele o oala de sarmale, nefierte, dar ce mai conteaza cand sunt gata facute si doar bagi chibritul la aragaz.....
PS: Ardeii nu am mai apucat sa-i gust,s-au terminat aseara ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, e micuta pentru 18 saptamani, daca va zic ca eu abia pun ceva kg pe mine, desi bebe e mereu mai "gras" decat zice graficul...o sa pun si o poza de la 16 saptamani, dar facuta pe seara..sa vezi acolo ce burtoi de 7 luni aveam!

..toate pozele cu burtica eu le fac dimineata, cum ma scol dupa ce merg la baie la golit vezica, sa nu fie influentata dimensiunea deloc

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput