Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 28
Daconst spune:
Megbeng,esti si tu tare sexoasa cu burtica mica si mai esti si slaba...Of,ca eu credeam ca doar in filme se mai gaseste asa ceva.
Lasa sa fim noi sanatoase si bb bine ca ne punem noi pe cura.![]()
Am vazut-o pe Nadia zilele trecute ce silueta avea de parca nu nascuse in iunie...eu sper ca macar dupa sa ma refac repede,daca acum n-am reusit sa stau mai bine cu kg.
Dana 24+ 
Liuda spune:
Loredana imi zici mie ce insemna curatenie?! sant mama curateniei, anul trecut pe timpul asta ma mutam dupa 4 luni de reparatii zi de zi cu echipa de 4 persoane. Scandal cu vecinii, politie, toata ziua bipuri, ca le trebuia ba una , ba alta. Noroc ca de la firma de aici mai luam masina sa car materialele, mai luam oameni necalificati sa scoata moluzul... deci am avut ajutor si tot la urma m-am inecat ca tiganul la mal si ultimele saptamani mai mult in stres si nervi am trait ca credeam ca nu se mai termina.... La o luna dupa ce m-am mutat ma inundat vecinul in baie si dormitor.....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
Daconst spune:
Ce cunoscut imi suna faza cu renovatul si apoi inundat de vecini,Liuda.![]()
Doar ca anul asta cind am terminat lucrarile am si facut asigurarea la apartament...macar sa stau linistita.
Dana 24+ 
loremunteanu spune:
Liuda, brrr...Fara comentarii...
Lasa, noi noi sa fim sanatosi ca le rezolvam pe toate incet, incet...
Loredana
20
Roni-Cristian
Liuda spune:
miciurin nu ai decat sa te muti
o camera inca o am neocupata cica pana in ianuarie
livingul e cu canapea extensibila, daca nu... apartamentul in care stateam cu chirie si acum il am numai ca intre timp l-am cumparat noi de la proprietar , nu am investit in el, nu sta nimeni acolo dar daca vrei sa fii independenta si sa nu te incurce nimeni... poftim!!!
Dar cu mancarea - e mai mult gura din mine... ca la cata mancare fac eu acasa - somajul pentru tine e garantat!!!
Va pupic pe buric.
delfinuta spune:
Fetelor si noi suntem in zugraveli, in apart in care am avut un chirias timp de 2 ani si in care vrem sa ne mutam acum ca vine bebe. M-am umplut de nervi cand am vazut jegul care l-a lasat in urma. Acum doi ani cand am inchiriat era nou renovat, canapea noua, mobila noua, aragaz, masina de spalat totul nou, nici nu stiu cum se umbla la ele. Acum dupa doi ani cand am luat totul la mana...e JALE. Canapeaua e mai jegoasa decat cea pe care o avem in garsoniera(si sunt luate amandoua o data)unde stam si cu doi caini..Nu mi-am inchipuit niciodata ca cineva poate trai in halul asta si ca-si poate bate joc in felul asta de lucruri(chiar daca nu sunt ale lui). Imi vine sa plnag de nervi numai cand ma ganndesc!!!
Liuda spune:
Delfinuto
eu am un apartament cu 2 camere in chirie la unu care ajunge acolo odata la 3-4 luni. Oricum am lasat atat:
--in bucatarie friginer de pe timpurile lui bunica-mea, masa, aragaz (nou), masina de spalat noua.
--in dormitor am luat un dormitor de vreo 8 mil acum 1 an(pat, dulap, noptiere, masa tv)
-- in alta camera am o canapea si fotoliile neextensibile (vechia canapea din birou - aia a vazut multe - e piesa de muzeu, nu are gura sa povesteasca )
restu mai sant televizor, mochete, covoare pe jos, ciasuri, ma rog maruntaie
Apartamentul este vai de mama lui ca proprietarul s-a gandit sa-l vanda dupa ce imi cumparaseram eu altu. Plus ca cu un pret super bun il dadea asa ca l-am luat!!! Daca stiam - ca am stat in el 3 ani in chirie - puneam si eu o usa buna, un geam, ma rog multe altele care sant distruse in el. Dar pe atunci el zicea ferm ca nu o sa-l vanda niciodata. Si eu ... am stat asa.
Deci daca maine intri in el - nu imi pare rau de lucrurile din el ca cel mai bun este acolo aragazul, masina de spalat si cam atat... ca dormitorul de 8 mil, si toalele de pe jos si mai ales canapeaua veche - merita demult odihna vesnica. Mama sa ma auda al meu ce scriu eu aici ma bate - adica cum dormitorul de 8 mil nu e bun..sau covorul de jos ca nu are 2 ani si am dat o groaza de bani pe el ...? Dar eu va zic din punctul meu de vedere, ca femeie...
Va pupic pe buric.
megbeng spune:
uite, daconst, ca sa nu mai zici ca-s slaba..adica sunt inca, dar dimineata..iata-ma in saptamana 19, dupa masa de pranz:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/4ac1re2&.view=t
..e o schimbare, nu?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Liuda spune:
stati sa va zic eu cea mai tare faza cu apartamentul meu cel nou....
dupa 4 luni de chinuri cand nu ma mai vedeam eu de draci, nervi si tot nu se mai termina reparatia aia nenorocita - in sfarsit ma mut eu in casa noua!!!!
Tot nou ma rog - o groaza de bani, dar facut dupa gustul meu ca , na, asa am vrut!!!
La vreo doua saptamani se apuca vecinul meu de sus de curatenie (dupa ce i-am facut eu lui baia ca curgeau toate tevile de intra cu umbrela nenorocitul in baie, dar a zis ca e bugetar si nu are bani si .... solutia... ca sa nu-mi curga in cap .. ii fac eu baia). Bine nu asta era problema... sa-si faca omul treaba ca mi-am facut-o si eu pe a mea. Dar la 3 saptamani de cand eram mutata in casa noua ma trezesc noaptea cu un sobolan pe mine in dormitor. Efectiv era pe mine si ma mirosea la nas si i-am simtit laba la mine pe gura si m-am trezit (noroc ca chiar nu dorm strans)!!!! Va dati seama cum am sarit din pat!!!! Si eram si singura in casa!!! Eu sant mai adracului asa si mai tare de fire dar ma rog dupa un tremurat de ala ca varga vreo 15 minute si vreo 5 tigari ca fumam atunci m-am linistit. Am gasit in bucatarie clatitile facute de cu seara si lasate pe mama mancate!!! Am zis ca cu lumina aprinsa ma culc pe canapea in sufragerie (care este unita cu bucataria deci facut gen living) ca cica pe lumina nu se mai catara pe mine !!! Am stat asa o ora - ce somn domnule ca in casa parca aveam vreo 6-7 sobolani care umblau prin dulapurile de la bucatarie si numai se auzeau cratite farfurii tigai cum cadeau (bucataria fiind facuta la comanda spatele nu il abea inchis de tot si se putea circula pe acolo usor). Asa ca asa in pijamale cum eram am plecat de acasa.... Topa in masina si am venit ... la birou in camera mea cea preferata ascunsa. Ma rog aici sant toate conditiile (cearceafuri, perme... dus) Am mai atipit spre dimineata ... cand la 9 s-a intors si domnul meu acasa si a venit direct la birou(nu a mai trecut pe acasa sa nu ma trezeasca). cand m-a vazut in pijamale pe acolo si imflata de plans... a ramas masca.
Doua saptamani nu am dormit acasa si am prins sobolanii prin casa care veneau de la vecinul meu de sus (pe langa teava centrala de la bucatarie care trece pe la toate apartamentele de sus pana jos el a scos placa care era intre noi si asa coborau la mine, dar la el veneau pe la baie din subsol) Dupa care inca o saptamana am spalat totul in casa si am dezinfectat, (sobolanii au ros pana si instalatia electrica de la aerele conditionate). Iar dupa ce m-am linistit mi-am revenit (mai mult pe calmante) am facut curat incat sa nu-mi fie greata sa pun mana pe vreo lingura.... vin acasa... si gasesc baia si dormitorul inundate..... Atunci am zis ca imi bag p.... in el de apartament si il vand... cat pe ce sa o si fac dar bine ca mi-am dat seama ca nu mai rezist o curatenie.
asa ca fetelor era mai bine la gazda ca acolo cea mai mare nenorocire erau gandacii ca e saracie , la lux vin sobolanii!!!
Va pupic pe buric.
Messa spune:
Flavia-Ioana, daca bebeii sunt ok dar totusi nu-i simti miscand, fii linistita
sa stii ca e tare ciudata senzatia cand se zvapaie bebe in burta - e ca si cum cineva ti-ar fi bagat mana prin burta si ar scormoni pe acolo - nu doare, dar daca nu ai sti ca e bebe ar fi chiar neplacut
(ca un consult ginecologic, dar simti mult mai sus) noroc ca stiu ca e bebelina, ca altfel as fi jurat ca am un stol de alieni in burticica! Ce ziceai tu cu "chioraiala" si "plimbari de gaze" ar putea fi miscari de bebelusi ![]()
Liuda, fa niste sarmale
eu cred ca asta am sa fac, ardei umpluti am tot mancat
uite, facuti de mine, poate te inspira:
http://www.animalutze.com/images/messa/food/ardei-umpluti.jpg
Sau vinete la cuptor cu ciuperci, rosii, usturoi carne si cascaval (sau mozarella): http://www.animalutze.com/images/messa/food/vinete-ciuperci-rosii-ustur.jpg
Si desert, clatite cu inghetataaaaa: http://www.animalutze.com/images/messa/food/clatite-inghetata.jpg sau cu peltea de caise: http://www.animalutze.com/images/messa/food/clatite-peltea-caise.jpg YUMMY!!
(sper ca linkurile la poze sa nu se considere cumva drept reclama mascata, acolo am eu un folder cu imagini, ca pe site aici nu se pot pune imagini
... - in folderul ala am o gramada de poze cu papica si daca dai mai sus, adica parent directory, am si o eco cu bebelina la 15 saptamani
)
Fetelor, eu tocmai am terminat de renovat si mutat, daca ma inunda vreun vecin, il invatz sa-si faca seppuku.
delfinuta, eu la fel, m-am mutat in apartamentul pe care l-am avut la chiriasa doi ani - am gasit MUCI pe pereti!!!! si cohorte intregi de GANDACI!!!! plus jeg... deci...