Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 29
Daconst spune:
quote:
Originally posted by megbeng
uite, daconst, ca sa nu mai zici ca-s slaba..adica sunt inca, dar dimineata..iata-ma in saptamana 19, dupa masa de pranz:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/4ac1re2&.view=t..e o schimbare, nu?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Wow,Megbeng ce umflatica esti...
Chiar ca se vede diferenta,dar tot slabutica esti,na.

Dana 24+

simkat spune:
Buna burticutelor!
Am vrut sa intru mai devreme insa imi este foarte rau. Voi v-ati confruntat cu o durere ingrozitoare in "capul pieptului"? Este o durere de insuportat de imi ia si respiratia. Am luat un no-spa si astept cu nerabdare efectul (sper pozitiv) ca nu mai pot sta nici la birou, am fost si am stat pe canapea o jumatate de ora (noroc ca nu sunt sefii la servici).
Toanca, l-am votat pe bebel, este super!
Daca vreti sa imi vedeti si mie baietelul il gasiti la Galeria Eroilor (pe prima pagina, aici la desprecopii) la pagina 7 in data de 09 oct. 2005 si il cheama Radu Andrei Nicolae.
Cristia si eu il simt pe bebel tot in partea de jos a abdomenului, in cea mai mare parte a timpului, dar il mai simt si pe la nivelul buricului.
Roandre, felicitari pentru baietel!
Am si eu o problema, cine ti-a spus prima data ca ai fetita, ce fel de echo era si la cate saptamani? Sunt curioasa cam care este marja de eroare la 18+ saptamani. Eu merg duminica la control si sper sa imi spuna ce am, numai ca este echo 2D nu 3D.
Mami@Raducu
Liuda spune:
Mama MESSA a inebunit lupu????
eu am zis ceva bunisor si usor de facut... si tu ma lovesti cu sarmale. pai pe alea maca se le invarta ca eu mai bine mananc la altii dar nici nu ma chinui sa le fac... Zi si tu o mancare care se face repede usor si e gustoasa ca retete de alea ca tortul stiu si eu, vreau ceva ca pentru lenosi ...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
Messa spune:
Pai vinetele alea la cuptor cu ciuperci, rosii, usturoi carne si cascaval sunt pentru lenesi mari cu gusturi fine si sunt gata in max. 30 de minute ![]()
megbeng spune:
MESSA, cum ai facut vinetele alea la cuptor? mi-am salvat poza, sa stii! arata incredibil! nu mai pooot!!!

vine bebe!
Liuda spune:
da?
MESSA tu vb serios? numai 30 de min?
atunci ia fata draga scrie aici cum se fac ca eu stiu o reteta de acest gen dar vreau ceva nou, poate imi dai o idee. scrie aici la fata repede ce cum unde cat si sper ca vinetele nu trebuiesc coapte la inceput?!!!
astept...
deja ma vad prin piata dupa vinete...
Va pupic pe buric.
miciurin spune:
eu cand sunt in criza de idei la bucatarie, si mai ales cand ma pocneste lenea, apelez la eterna mazare
Liuda spune:
poate navalesc iar sobolanii peste mine dupa atatea mirosuri in casa.... astept reteta
Va pupic pe buric.
megbeng spune:
deci e toata lumea pe pozitii, pregatita cu copy-paste-ul, pentru reteta? sau cu pixul in mana? cuptorul e deschis, da?
asteptam reteta salivand!
vine bebe!
delfinuta spune:
Messa io am gasit muci pe blatul de la pat..
Am desfacut toata mobila sa o dam ca am facut alta pe comanda si ce am gasit pe dedesubt...nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Acum vom inchiria garsoniera...in fiecare luna inspectie tata, ca nu se poate altfel, astia isi bat joc de munca ta! Daca e vorba doar de uzura normala nu zice nimeni nimic, dar cand e vorba de nesimtire..
Si ce ziceati ca gatiti azi??
Dati-ne si noua retetele

..e o schimbare, nu?