Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

delfinuto te rog frumos stai la coada !!!
eu sant prima cu reteta ca eu am cerit ajutor!!!
chiar te bagi asa in nesimtire peste reteta mea, doamna!!!!?
hai ca azi dam startul la vinete!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

monicutz: mersi de incurajari, sper ca cei din Canada sa aiba dreptate :)

aiska: multam frumos ptr urarile de bun venit

flavia_ioana: in ceea ce privesc intepaturile alea pe vagin de care spuneai cu cateva pagini in urma, le simt si eu destul de des, dar
i-au cate un nospa si astept sa treaca... desii uneori nu stiu daca neaparat fac mare lucru aceste pastile

Mergi la inceput

hai messo unde esti?!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

megbeng hai ca asa se vede ca esti si tu gravidutza...

am innebunit cand am vazut pozele alea cu papa bun

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Daconst ai de la mine, caci mai tot timpul aveam senzatia ca scriu degeaba, ori nu citeste nimeni ori acasa in fata calculatorului intrebati "si pe tine cine te-a intrebat?". INtr-un fel vad pe forum atatea fete tinere (presupun) la prima sarcina si le invidiez ca au cu cine sta la taclale. Cum s-ar zice eu sunt hoasca batrana, nu mai am asa multe intrebari ca multele fete de aici. INsa chiar ieri m-a incercat un altfel de sentiment cand l-am privit pe fiu'miu zambind (mai nou face boacane cu ochii la mine si apoi cere pupic), acel sentiment de care scriu astia prin carti "de nedescris" in cuvinte. Si daca o mai ascult mult pe Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan (ii place copilului) cu melodia "mama" uit de intrebari, nedumeriri, dureri, taietura-cusatura-stramtatura (faza cu virgina e valabila), stangacie in alaptat, furia laptelui, burtica urata la inceputul verii...
Si daca m-ati fi vazut ce supla eram inainte de aceasta sarcina! Le inteleg pe cele care nu s-au sfiit sa ma intrebe "te-a mancat in cur sa mai faci unul?"Ce-i drept, m-a mancat, nu chiar in cur, dar pe aproape!
Oricat v-as spune ca la inceput am simtit primul copil ca pe o ghiortaitura zdravana de mate, si apoi ca usoare gadilituri (asemeni Flaviei nu o sa credti pana nu veti simti pe pielea voastra. Si apoi bebelucele tale se vor misca pana la nastere de o sa-ti sara odihna ! INsa sunt cazuri fericite cand se nasc pe cale normala (imbulzirea spre iesire nu se face concomitent insa grabeste nasterea), existand sanse sa se propteasca inainte de vreme care-cum-apuca, ceea ce ar necesita o cezariana. Si apoi cine si cum mai ia cei 2 copii in brate pentru diversele nevoi? Asa... pe partea cealalta, oricum te va intelege sotul (cred) cele 40 de zile (min), timp in care organismul se reface natural, fara consecinte.
Cat despre eventualele dureri, sunt ligamentele ce se intind in greaua lor misiune de a sustine sarcina (ieri noapte am vrut sa tusesc si am simtit cum ma taie durerea) dar corpul s-a relaxat si eu mi-am reluat somnul.
Cele consemnate la pat, nu am inteles: exista probleme medicale? Daca necesita doar repaos fizic, atunci, in casa, te poti misca in voie cu conditia sa nu ridici. Nici bine nu va fi doar sa te muti de pe un pat pe altul! Nu am auzit un doctor care sa pledeze pentru gravide imense, toti recomanda ponderabilitatte in toate!
Va urmaresc indeaproape, cel putin pana se trezeste micutul !

ylilimic 21+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

deci eu cred ca messa ne-a tras tzeapaaaa. oare or fi pozele ei ?
hai messa, ca ne ai pe constiintza!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

megbeng ce slabutza esti! ti-e clar ca de acum incolo mi-e ciuda pe tine

18+

Mergi la inceput

deci fetelor nici nu ma pot gandi la altceva pana nu vad reteta aia
Messo unde ai disparut sau a fost o gluma
fetelor daca se face tot atat de repede cum o scrie messa o sa ajung sa fac si eu mazare (ca aia am auzit ca e eterna mancare)

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vorbaretelor..nu tine pasul omu' cu voi.
Ma bag si eu pt reteta!

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Salutare tuturor burticilor!!!!

Sunteti tare harnicute, aveti o viteza la scris de nu-mi vine sa cred!!! Incerc sa va urmaresc dar e greu de tinut pasul cu voi

Acum vad ca iar deveniti 'criminale' cu retetele...de Messa nu mai zic, ne-a bagat si poze sa ne termine de tot (pe cele mai pofticioase). Eu am o mare problema in sensul ca nu prea pot sa mananc ceea ce gatesc, as manca numai facut de altcineva, sau m-as hrani cu poze . Dar acum, cu sarmalele...si-asa ma gandesc ca dac-oi naste inainte de Craciun nu 'pup' eu sarmale, asa ca sigur voi baga niste sarmalute zilele ce urmeaza. Ah, si poate va fac si poze

Revin cand mai am timp. Pup pe toate

ALINA 25+

Mergi la inceput