Copilasi martie-aprilie 2004(81)
Raspunsuri - Pagina 4
bebe2004 spune:
Buna. Alexandru e bine. In 2 zile parca nu mai are nimic, dar facem tratam in continuare. Am tras o spaima mare cu el, dar e bine acum.
Lavi, ce multa miscare pe capul tau. Ma bucur ca ti-e bine.
Stelistele noastre nu mai spun nimic. Eu nu sunt fan Steaua, dar imi pare rau de ei.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Ela76 spune:
Buna, fetele!
N-am mai dat vesti in weekend pentru ca maimutzica a fost bolnavioara. Se pare ca e ceva de tip "entero", pana nu am ajuns iar la injectii cu gentamicina nu s-a vazut vreo imbunatatire. Febra marisoara, care ceda greu desi o indopam cu nurofen, calpol sau algocalmin, i-am udat si sosetele cu otet de vreo 2 ori. Sa zicem ca azi deja e bine, a fost vioaie, m-a ajutat sa curat si sa aranjez toti pantofii, cica e "foate halnica", a mai si mancat ceva (de regim, desigur). Plange rau cand o vede pe tanti cu injectiile, ii zice sa plece la ea acasa, sa nu mai vina niciodata. Partea buna e ca se pare ca aceasta tanti are o mana foarte usoara, Cristina nu s-a plans niciodata ca ar durea-o funduletul.
Nu am habar de unde s-a ales cu microbul acesta, sper sa nu mai apara vreodata, e tare uracios.
Andreea - ma bucur ca Alex e mai bine. Te-ai mai gandit daca vii in Bucuresti sau nu?
Laura - ce concediu relaxant! Vreau si eeeuuu
Va pup, ca s-a trezit Cristina
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
SimoV spune:
Andreea si Ela - sanatate multa puiutilor!
Vai cat e de greu cand ii vedem bolnaviori...
Daniela, sunteti bine???
Noi nu avem nu stiu ce noutati... Lucas a inceput sa paseasca singur asa copacel-copacel... dar mai este pana pot sa zic ca "merge". Dar nu conteaza cat dureaza, atata timp cat isi va reveni, nu mai conteaza nimic... Inca tot nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva cu el...
Sunt amandoi f. cuminti in continuare de ma topesc. Canta amandoi toata ziua de ma dau gata. Mia il ajuta la de toate, ii da jucariile la care nu ajunge el, il pupa, o ajuta pe tanti care vine la fizioterapie (ii indreapta si ii maseaza si ea picioarele exact cum o vede pe doamna aia) - e ceva...
codritu spune:
Pupici la copii bolnaviori, Ela si Andreea. Ma ingrozesc ca iar vine sezonul cu otite si raceli si cine mai stie ce. Tudor tuseste de vreo saptamana si nu stiu ce sa fac cu el, plus ca au ceva caz de rubeola la gradi sper sa nu ia si sa nu aduca acasa ca acum mi-e frica si pentru Petra cu ce minuni mai au mai acolo.
Lavi, esti foarte activa, bine ca poti sa te misti usor. daca duci asa de bine sacinile poate mai faci si un baietel ce zici?
Laura, mi-ai facut o pofta sa merg la munte, vai, mergeam in fiecare an cu cortul. Gata s-a dus baba cu colacii.Aici te mananca mustele si tantarii daca iesi cu cortul.
Nu stiu ce sa ma fac cu Tudor de cateva zile plange seara cand il pun la culcare, asa fara motiv, daca il intreb de ce nu zice nimic si cum ies din camera incepe un plans de ti se rupe inima. Azi noapte a plans si in somn, de fapt s-a trezit si a inceput sa planga, oare ce sa fie? Ce il supara si nu stie nici el?
Tudorel
SimoV spune:
Codruta, poate Tudor e prea obosit seara?? Sau iti duce dorul? Am citit ca ei asociaza seara cu despartirea de noi si poate se supara ca nu mai sta cu tine...??
SimoV spune:
Pucku - cum e Stephie? Ati scapat de virusul ala blestemat? Sper sa sunteti bine!
Tu cum esti???
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Ela, mi se face pielea de gaina cand ma gandesc ca saracutza Cristina ia din nou injectii; groaznic! sper sa va treaca repede si ma rog ca cel putin anul asta sa nu mai fie bolnavioara!
Cand aveti asa probleme, tu ce faci cu serviciul?
Simona, ma bucur tare, tare ca Lucas face f repede progrese; iar Mia m-a induiosat pana la lacrimi. Pt domnisoara un buchet de .
Codruta, poate par deplasata, dar eu zic ca Tudor are astfel de reactii din cauza Petrei; el inca sufera ca a aparut domnisoara. Sper sa ramaneti doar cu atat si sa va treaca repede (Stefan a facut mult mai urat in perioada de acomodare).
Andreea, ma bucur ca sunteti mai bine!
Acum fug ca am lapte pe aragaz la fiert!
si o zi minunatat!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Neata si de la noi. Ne inscriem si noi pe listuta celor bolnaviori: avem o bronsita usoara cica, dar febra mi-a facut de doua ori azi noapte: 39. M-am saturat si eu si biata copila. Sper sa nu-i dea injectii iar; acum ea un antibiotic suspensie, dar cred ca nu e destul de bun de a facut febra in timp ce-l lua
Andreea, Simona ma bucur ca bebelusii isi revin. Multa putere si sanatate!
Ela, mi-o si inchipui pe Cristinuca. Mititica de ea! Chiar asa cum te descurci cu serviciul?
Mariana, flacaii tai ce fac ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
codritu spune:
Simona, sanatate si insanatosire cat mai rapida lui Lucas. Ce draguta Mia, vezi ce bine e sa ai un frate? Sunt norocosi ca se au unul pe altul. Pupici la amandoi.
Mariana ce a facut Stefan cand a venit Simon? Cum s-a acomodat?
Nu stiu ce sa zic de Tudor de ce face asa urat la culcare. Nu ma mai lasa nici sa inchid usa la camera, pana acum o apropiam sa nu il deranjeze zgomotele din casa, acum ma pune sa o las deschisa. Oare merge chestia cu inimioarele, ma gandeam sa-i zic ca daca doarme fara sa planga si este baiat cuminte capata inimioara rosie, daca face o prostie ii iau cate o inimioara si la nu stiu cate inimioare primeste o masinuta sau ce vrea el. Credeti ca inteleg asa ceva la varsta asta sau trebuie sa mai creasca?
Tudorel
Ela76 spune:
Pe mare fuga... pana nu se prinde fii-mea ca am fugit de langa ea
Suntem bine, cred ca am scapat de boala, maine plecam la Odobesti (trebuie sa mergem la o nunta), sunt mult mai linistita fatza de zilele trecute.
Dar ce nu vreau sa (mai) uit, chiar daca am intarziat o zi :
LA MULTI ANI, MICKYYY!!!
La fel si pentru fericitul tatic de doua fete frumoase!
Codruta - incearca, poate sa-l motiveze treaba cu inimioarele. As zice, insa, sa nu i le iei prea usor, ca sa nu-l descurajezi. Si ce as mai face eu (vorbesc teoretic, caci practic nu stiu ), ar fi sa il implic in ingrijirea surioarei, cu aplauzele si felicitarile de rigoare, ca sa se simta baiat mare si om important in casa.
Andreea - cum sunteti? Sper ca v-ati refacut complet.
Simo - ce bine imi pare ca ne mai dai cate o veste si ca Lucas e tot mai bine. Mia e minunata!
Mariana - am avut "norocul" de data aceasta sa am liber cu ocazia francofoniei, dar de regula o convocam pe socrela. Insa ii e si ei tot mai greu sa vina, are destula treaba acasa, dar nu a indraznit sa ne refuze. Aseara i-am propus doamnei care i-a facut Cristinei injectiile sa ne ajute ocazional, in caz de boala. E pensionara, dar se tine destul de bine. Nu ar fi dispusa la program permanent, dar nici nu vrem asa ceva. Am rasuflat tare usurati cand ne-a spus ca e de acord, ca o place pe zgamboi. Sper sa nu fie nevoie prea des de ajutorul ei, dar ma gandesc la vacantele de iarna si de Paste, cand sigur vom apela la ea. pentru frumosii tai! ('Alina' e la loc de cinste )
Laura - multa, multa sanatate! Of, a inceput sezonul...
Lavi - mai povesteste-ne de la gradi!
Danielaaaaaaa - mai da-ne un semn, sper ca sunteti bine
Malina - am remarcat si eu, sa stii, ca sunt destul de multe gradinite pe aici care practica sistemul cu lasatul si luatul copilului de la usa gradinitei, din motive de igiena, zice-se. Mie mi s-ar parea putin frustrant, sa nu pot sa schimb doua vorbe despre cum a fost copilul in ziua respectiva. Nu se inghesuie nici la noi la gradi sa ne povesteasca foarte multe, dar daca intreb, mi se spune.
Va pup, deja se pare ca fiica-mea a avut indurare si m-a lasat sa scriu un mesaj kilometric Acum ma striga sa vin si eu sa pictez cu ea, deja mi-a aratat ca a terminat de colorat o plansa cu Winnie, l-a facut galben de sus pana jos si de jur imprejur, normal ca am laudat-o
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre