Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Simona, draga de tine! am reusit si eu sa citesc in urma si am vazut ce s-a intamplat cu Lucas; sunt socata rau; imi imaginez ce cosmar ati trait! Bietul Luca; cred ca e f frustat de ceea ce i se intampla; sa stii ca toate gandurile mele de bine le indrept catre voi si o sa va pomenesc in rugaciunile mele. Sunt convinsa ca totul se va termina cu bine; sper sa fie asta cat mai curand!
Cum a reactionat Mia vazandu-l pe Lucas asa?

Codruta, ce emotionant! se apropie botezul! abia astept sa o vad pe printzesa in rochita cea noua.

Lavinia, chiar ca ati avut un weekend incarcat; banui ca si pe Hanna ati luat-o cu voi, nu?

Va mai zic una de-a lui Stefan si plec la culcare:
- ieri exersam cu Stefan cuvinte mai grele; ajunsesem la cuvantul aeroplan;
eu: a-e-ro-plan
el: aeofan
eu: a-e-ro-plan
el: avion

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata, chiar daca pt mine nu e buna. Am fost in noaptea asta de 2 ori la urgenta cu Alexandru. Are laringita cu insuficienta respiratorie. Prima data cand am mers am crezut ca are infectie urinara pt ca nu avea decat febra destul de mare (38.6), dar nu are infectie urinara, dar i-au iesit la analize niste chestii care nu mai retin cum se numesc, marite ceea ce inseamna o infectie undeva. La plamani, cica nimic. diacnosticul a fost de faringita in faza initiala si cistita, pt ca eu am zis ca face pp des si il ustura uneori. Ne-a dat Zinat dar nu l-am luat. Toata noaptea am incercat sa-i reduc febra, dar nu am reusit. Ce m-a inspaimantat e faptul ca respira f f greu si des. imi era frica de chestia asta, asa ca am chemat salvarea care ne-a dus din nou la urgenta. De data asta alt medic care nu l-a consultat absolut de loc a zis ca are laringita dupa voce. Eu l-am crezut si ii dau acum Ospamox la 8 ore, Peritol si acolo i-au faut o injectie cu Demextazona (parca asa ii zice), algocalmin si fenobarbital. M-am cam certat cu dr, dar pana la urma a zis sa-l mai duc la control la el maine dupa amiaza. Cam asta e cu noi. M-am gandit la ce e mai rau, toata nopatea m-am gandit la situatia lui Lucas. Mi-era frica si de meningita ca nu avea alte simptome in afara de febra si proasta respiratie.
Altceva nu mai pot sa spun.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua si de la mine. V-am citit de dimineata, dar atata au tras de mine sefii astia ca n-am avut timp nici sa respir....Bleahhhh!

Ma bucur ca v-am gasit vesele si vorbarete, mi-au placut si pocelile copilasilor nostri (are si Daria una de sezon: ne plimbam prin Sinaia; deodata Daria: mama, mama uite ! Ce mami ? Uite aia cu care am fost noi ieri! Da si cum se numeste ? Tele..., spun eu incercand s-o ajut; Tele-tele-cascarabeta ! spune ea dintr-o suflare mandra ca a reusit. Era vorba despre telecabina de care a fost super incantata ca a trebuit sa urcam inca o data ca ne innebunise de cap)

Andreea imi pare tare rau ca Alexandru trece prin asa ceva. Bine ca si-au data seama doctorii pana la urma ce are.Acum e acasa nu-i asa ?

In concediu a fost bine, cu o singura exceptie: am carat-o fetelor pe Daria in brate sau carca de ne-au iesit ochii din cap. Doar am vazut in pozele voastre ca ati avut si carut in concediu, dar nu m-a dus mintea sa imprumut si eu unul. N-am realizat ca un copil de doi ani si jumatate nu rezista la atatea plimbari.

Deocamdata atat, va pup dulce si va doresc o saptamana linistita si plina de succese.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Sara fetele!

Am intrat sa va salut si sa vad cum v-a mers la WE.Noi am avut unul super plin si reusit.Chiar de ne-am propus sa venim duminica mai repede acasa , ca deh! tre cocolina imbaiata aranjata pt gradi, am ajuns tot seara tarziu.

Mariana pe Hanna logo ca am avut-o cu noi (singurele rude de aici este fratele sotului si matusa la care tocmai am fost in vizita)Initital peste tot o caram pe Hanna cu noi (si ne prieste la toti), programelul ei cu somnuri, jocuri si alte cele respectandu-le doar in timpul saptamanii, restul....toata lumea e in Week-end

Andreea sanatate multa pustiului tau. Doamne ca parca numa`cand ai fost cu el la doctor. Aveti grije de voi.

Ela unde-s vestile promise ?!

Codrutza asa e si aici cu hainele la copii, daca esti pe faza iei lucruri de super calitate (firma / tot ce vrei) la preturi ffff bune. Avem si noi noroc cu reducerile.
PUsi la copilasi si abia astept sa vad rochitza Petrei (poate ma insspira)

Laura ati avut vreme faina? Cu ti-a parut primul concediu cu printesa dupa tine? E stresant? Vrem povesti

Fetele va las, ma duc la dus si somn ca-s rupta (azi dupa gradi am mai fost si la intrunirea mea de mamici-bebici, plus ca nu stiu daca v-am spus ca Hanna si-a scos singura pampersul de noapte; cand ii vine ma striga noaptea, merem repede la WC si apoi ea doarme mai departe, eu mama avand nevoie de mai mult timp pana adorm)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama (33 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput

Lavi, a fost foarte bine in concediu. Daria a fost o super draguta nu ne-a deranjat cu nimic.
Plecam la 9-10 din vila, coboram in Sinaia, ne delectam cu o cafea la terasa si apoi plecam in plimbari. Am vizitat Pelesul si Pelisorul, in alta zi am fost cu telecabina, am bantuit pe strazile Sinaiei pana in cele mai ascunse cotloane, am descoperit un parc amenajat pentru copii si am stat si acolo cateva ore cu Daria.
Era asa o atmosfera frumoasa; dimineata vedeam copii cu ghiozdanele in spate ducandu-se la scoala, oameni grabindu-se catre serviciu, pensionarii plimbandu-si cateii. Era atat de bine ca stateam pe banci si cate o ora privindu-i. Daria aduna castane (capcane cum le zice ea) sau hranea cateii cu biscuiti.
Cu telecabina a fost o intreaga poveste. Sotul a vrut sa luam bilet pana la cota 2000, dar pentru ca nu stiam cum va reactiona Daria am ales sa mergem pana la 1400. Copila a fost super incantata, a cam facut scandal cand am coborat la cota. Am vrut sa intram in padure putin ne aducem aminte de studentie cand facusem cota pe jos, dar n-a fost chip. Ea voia cu telecabina. Cand ne-am urcat in telecabina copila a observat "e mica Sinaia acum, mami" si "suntem cu capul in nori"
Pelesul si Pelisorul le-am vizitat in zile diferite tot ca sa ne bucuram in tihna de asemenea frumuseti. Pe drumul spre castel am vazut o veverita; s-a apropiat foarte mult de noi, dar din pacate uitasem alunele in camera. Apoi, la vizita urmatoare, ne-am intalnit cu "doi oameni rai" care tineau in lant un urs si un pui de leu. Erau niste turisti care faceau poze cu ei , oare cum pot unii sa castige bani sau sa-i ajute pe altii sa faca bani pe chinul bietelor animale???
Daria a fost foarte nemultumita ca printesa dormea sau se pregatea pentru bal si ca printul era la vanatoare. (alte explicatii n-am gasit cand a intrebat de ei)
Pe la ora 13-14 ajungeam la restaurant si draguta de Daria rezista cuminte fara sa alerge prin sala o ora doua pana mancam. N-am avut probleme nici cu mancatul, probabil aerul de munte era benefic sau plimbarile indelungi in care aproape ca nu rontaia nimic.
La 15-16 eram in camera unde copilasii dormea doua ore, iar eu ieseam pe terasa sa citesc.
Seara stateam in curtea vilei sa ne jucam cu Fetita (catelul ) de la care am cules un purice ce m-a chinuit o noapte intreaga, sau in sufrageria vilei la televizor ( a jucat Steaua doar) sau pur si simplu in camera. Am avut cu noi creioane colorate si hartie, jocuri gen Pacalici, trusa de doctorita cu care eram controlati riguros si i-am cumparat din Sinaia un joc ....nu stiu cum sa-i spun. Pe vremea noastra ii spuneam jocul cu pioneze. Este o "tabla" transparenta cu niste tepi, sub ea se pun diverse imagini si in tepii respectivi se infing niste piese micute diferit colorate, obtinandu-se in final imaginea de sub tablita.
Desi lung drumul de la Galati pana la Sinaia, nu s-a plictisit deloc; am avut o caseta cu muzica pentru copii si doua cu povesti care au incantat-o de minune. Mai rau a fost cu noi ca le stim pe derost; trebuie neaparat sa le improspatez.
Singurul inconvenient a fost drumul de la vila pana in Sinaia, care era destul de abrupt si partial din piatra cubica, pe care Daria nu a vrut sa-l coboare pe picioarele ei nici cum; in bratele mele sau in carca la tati. Ne-ar fi prins tare bine un carucior.

Faptul ca Sinaia e o statiune destul de urbanizata ne-a fost de mare ajutor.

Asa ca ne-am propus ca la vara sa mergem cu Daria la mare, asta daca reusim sa obtinem concediu in iulie sau august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Andreea multa sanatate lui Alexandru. imi pare tare rau ca iar este bolnavior. sa va faceti repede bine.

Lavi merci pt listutza, cam asa mncam si noi. ce face burtica?

Codritzu abia asptpt sa vad pozele de la botez. Cred ca o sa fie tare frumos. De crescut nu cred ca o sa creasca mult in 2 saptamani. Daca poate sa mai imbrace rochita si apoi merge sa fie mai mare.

Laura ai vazut ce frumos este cu cupilu' dupa voi? Cred ca era bun carutzul... eu am vazut in poze la cineva si asa mi-a venit ideea, altfel acasa este de un an scos din uz. Dar este ff bun pe distantze mai mari. ce frumos ai descris Sinaia, este f frumoasa si nu te plictisesti.

Clau scuze c anu am dat nici un telefon, nu am apucat sa facem mare lucru... dar ne-a placut asa de mult ca am vrea sa revenim de sarbatorile de iarna. Asa ca de inatlnit tot ne intlanim.
Hai Steaua

A fost super la tzara la Varadia... mai ales ca noi nu avem tzara de loc . Nici eu nu am avut ( bunicii mei sunt din oras) Danuzt cu ata mai putin nu are. A fost ff frumos, oamenii sunt altfel, mancarea e facuta altfel decat la noi in zona, mai multa si mai buna. Drumul l-am suportat bine, cu chitzaielile de rigoare :-)))

A murit socrul fartelu meu (cancer la plamani). Dumnezeu sa-l odihneasca in pace . eu am o gramada de treaba la servciu... mama e la ei... asa ca astazi tati sta cu Danutz (si pana acum e ff eficient, a mancat cupilu' f bine).

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Dumnezeu sa-l ierte!
Malina, sa inteleg ca Danut merge la gradi ? E asa de bine sa ai bunici undeva la tara ! Nici noi nu am prea mers la tara (bunica a murit inainte sa ne nastem noi, si singure cu tataia mama nu a avut curaj sa ne lase), dar ma uit la Daria ce bine se simte alaturi de ai mei vara.
Clau, chiar asa: Hai STEAUA !!!!! Ce prima le da zuzu de Becali !!!!! Trebuia sa ne facem si noi fotbalisti !

Fina mea a nascut ieri la 17.30. Avem o finuta: DENISA LAURA, de 3.800 kg, nascuta prin cezariana. Abia astept s-o vad! Mi-a facut asa o pofta de bebelus ! De-ar fi viata asta a noastra mai asezata, n-as sta nici o clipa pe ganduri.
Sa fie sanatoasa si norocoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Laura Danutz nu merge la gradi... il inscrisesem la o gradinitza langa noi unde se mai ducea un prieten de al lui, dar nu am apucat sa-l ducem de loc. Vorbisem sa-l ducem din cand in cand si mai ptine ore.
Dar deja au fost nemultumiti de educatoare:
1. il lasau si il luau de la ingrijitoare de la scara
2. nu le spunea nimic din ce face copilul
3 a lipsit 2 zile (in nici 10 zile) fara sa anutze, deci copii au stat cu ingrijitoarea.

Asa ca deja l-au retras si l-au inscris in alta parte. Asa ca... Asteptam pana ce face 3 ani.

Sa-ti traiasaca finutza si sa fie sanatoasa.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

SErus fetele!

Deseara e meci?? Am vazut ceva azi de dimineata la stiri cand m-am uitat rapidulescu sa vad daca va intra romanika noasta in UE sau nu.

A propos! FELICITARI (zic eu) !!!! Sper ca o sa am bafta acu sa-mi recunoasca nemtzalutzii carnetul de soferi din ro. (deh! fiecare cu ce-l doare!)

Laura frumos concediu ati avut. Linistit cu stat pe banci si citit de carti pe terasa. Doamne ca de o vesnicie nu am mai avut parte de asa ceva. (asta poate ca si tot timpul nu suntem doar noi ci tot cu preteni, rude etc)
Mi-ai dat o idee: o sa incerc sa organizez un sejurel din asta doar pt familia noastra, desi la mine va fi mai greu, mie placandu-mi lume in jur (adica coditza cum zice sotzul )
PUpaturi DAriei si pe mai departe astfel de concedii reusite.
Sa-ti traiasca finutza.

Noi cica acu facuram ochi (acu o ora da`panŽne-am dezmeticit a mai durat)
Azi m-am pus si eu la somnic cat a dormit cocolina nu de alta insa oboseala WE-ului cat si ce acumulata de azi dimineata (m-am apucat de curatenia generala si am inceput cu camera Hannei) m-au terminat.
Doamne ce bine a fost! N-am mai dormit la amiaz de o vesnicie, da`taaaaaaaaaareeeeeeeee bine mi-a prins.

Burtica mea creste si creste (ca tot intreba Malina), ba ieri seara parca m-a si durut putin, pe semne ca ar cam trebui sa las bicicleta.In rest e bine. Joi ma duc la medic si o sa vad atunci ce mai e cu cocolina 2.

Maine o sa merg la o inturnire de mamici fara bebici. Ne intalnim din cand in cand mamicile de la grupa numa asa ca intre fete si pt ca mai este una dintre noi ce tre sa nasca zilele astea am zis sa o mai facem o data lata pana vine la ea bebicu si apoi inca una pana la bebicu meu si uite asa.
Chestia nasoala e ca la mine de data asta nu prea pasuie cu "bona" sotul fiind la lucru si pretena la care as fi lasat-o pe Hanna are curs de seara pana la 20.(buniciloooooor unde sunteeeeeeeettttttttttiiiii???) Deci posibil ca o iau cu mine (bucuria ei) dar....nu-mi fac ganduri ca Hanna e super cuminte.

Deci va pupez si pe curand, maine nu stiu zau de mai intru.

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama (35 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt in mare graba, ca am de munca si nu stiu daca termin; + mi-e groaznic de somn!

Laura, bine ai revenit; mi-a fost dor de scrierile tale. Ati avut un concediu tare fain! V-ati odihnit; v-ati incarcat bateriile pt inca un an; excelent; asa ceva ne trebuie si noua (de 4 ani nu am fost in concediu ).
Sa-ti traiasca finutza.

Andreea, imi pare tare rau sa aud ca suneti bolnaviori; e tare greu in momente dintr-astea. Sper sa va treaca cat mai repede si sa nu va mai imbolnaviti anul asta!

Malina, pacat ca nu aveti bunici la tara; e tare bine pt pitici sa mearga vara acolo; Stefan e terminat sa mearga la bunici la Facasha; intr-una din zilele astea imi zice asa din senin: "mami, te iog sa-mi dai voie sa pec la Facasha." am amutit cand l-am auzit.

Lavinia, ma bucur ca ati avut un vichend reusit! felicitari pt bicicleta; cred ca o sa nasti f usor.

Gata, fug la somn!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput