Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)
Raspunsuri - Pagina 6
svety spune:
Si eu am inceput sa iau Fezivit C ca ma clatin. Si eu in prima sapt. am scazut 3kile. Sambata si duminica am cam luat-o pe aratura (nu mult) ca am fost la socrii. Dar am fost la cules de mere si am bagat mare.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mitub spune:
Fetelor, cred ca ma apuc si eu de regimul asta.
Imi place ca am toate informatiile (chestia cu lista de cumparaturi e grozava) si momentan nu mi se pare extraordinar de greu de tinut. O sa vedem...
Pb e ca eu n-am cantar (si nici nu m-am mai cantarit de un an ) dar pot sa raportez cum imi vin pantalonii pe mine si cum ma simt.
As incepe de luni (ca doar toate facem asa, nu?).
Pupici si perseverenta!
Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
brianamica spune:
Mitub, esti binevenita. Uite si Olim voia sa inceapa de luni !!
Faceti GASCA de luptatoare....cand va hotarati anuntati aici la fata sa va treaca in listuta.
Svety, Dana Radu...este foarte bine 3 kile intr-o saptamana. Mai dati 3 sau chiar 4 si s-au dus pe apa sambetei 6-7 kile !!!
Insa aveti grija de voi si aveti grija ce mancati DUPA !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
alina_s spune:
Eu deja tin de doua saptamani regimul asta si am dat jos 5 kg, fara nici un efort. De ce spun asta? Fiindca imi pun o lingurita de miere la cafea sau la ceai (cam 2-3 pe zi), beau cam o bere pe zi, suc de fructe cu zahar, cate o prajiturica. Dar ce-am respectat cu sfintenie din regimul asta: n-am mancat paine (decat prajita), paste, orez. in rest legume de orice fel, carne (eu sunt fan), lactate si oua. ma simt energizata si nu am ameteli de foame, am citit si varianta in engleza si nu cred ca portiile trebuie limitate. Fetelor, mancati pe saturate cand scrie "orice cantitate"!! Eu cred ca asta poate fi nu un regim, ci un mod de viata ! Cu salate, fructe, lactate, carne si peste, exact ce e sanatos si cu vitamine, fara prajeli si fast-food si junk-food.
Eu am sa incerc sa mananc tot asa in continuare, fara sa fiu absurda si sa-mi refuz totul, dar cu masura cand sunt pofticioasa - si sunt convinsa ca o sa mearga. Va urez si voua mult succes si sa nu va lasati !
svety spune:
Azi m-am cantarit si merg spre 59...mai greu ca de data asta am mai trisat. Oricum cred ca e cea mai buna dieta, cel putin pt. mine. Pana duminica mai e, asa ca tinta mea e 58; daca ajung sub, norocu' meu.
ps. Se vede la blugi! Intru in cei stramti! Daca as face niste abdomene, ar fi super. Da' mi-e lene.
brianamica spune:
Alina_s....FELICITARI !!
E foarte bine 5 kg fara sa il tii strict !
Svety....rabdare mama si ambitie !!! esti bine oricum .
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Alina_s....FELICITARI !!
E foarte bine 5 kg fara sa il tii strict !
Svety....rabdare mama si ambitie !!! esti bine oricum .
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
dana_radu spune:
Am intrat azi in saptamanile de mentinere cu 5,5 kg mai putin. Sper ca macar 2 kg sa mai dau jos in astea 2 saptamani. Va pup
svety spune:
In final am dat jos numai 4 kile...sambata si duminica am mancat bine si am pus la loc 1 kil. Acu imi pare rau dar si eu sper sa mai scad in astea 2 sapt. Ar trebui sa fac si abdomene...
dumitrulaura spune:
De 3 saptamani ma chinui sa reincep regimul dar ... nu mai am vointa. Nu stiu ce se intampla. Mai am de dat 7 kg jos.Ma apuc de regim si adoua zi gata , incepsa mananc altceva decat ceea ce scrie in dieta.Offf. Nu ma pot mobiliza deloc.