Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

Buna, fetelor!
Dati-mi voie sa ma alatur si eu voua. E cineva care incepe de luni 23 octombrie? Imi e destul de greu sa trec singura prin asta. Mi-a placut ce am reusit sa citesc despre "modul asta de viata" si nu gasesc pe nimeni dintre apropiatii mei dornic/a "sa sufere" impreuna cu mine.
Va rog sa imi dati si mie un indiciu despre "lista de cumparaturi". Nu prea am avut timp sa descopar unde este. Ma ajutati?
Eu oscilez intre 57 si 58 kg, la cei 1.64 m in inaltime. Greutatea mea normala si preferata este 52 kg. Asa ma simt eu bine. Deci, va rog sa ma sustineti si pe mine in "lupta cu kg in plus"!
Nu ma uitati cu Lista de cumparaturi. Va rooooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Laura....facem galerie sa reusesti sa lupti !!!!

Dar, trebuie sa recunosc sincer ca stiu cum e.

Mai lasa organismul sa respire 2-3 saptamani si ai sa vezi cum iti revine cheful !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

mamipuiu, listuta o gasesti aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78867&whichpage=6

BAFTA.......!!!! FACEM GALERIE !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Mamipuiu, sper sa am atita vointa incat sa ma apuc si eu de luni din nou de regim. Eu l-am mai tinut o data pe la sfirsitul lui august. Nu l-am tinut chiar ca la carte, dar am dat jos 4 kg si apoi am mai pus unul inapoi, dar se intelege caci am fost acasa in Romania 3 saptamini.

Inca nu sunt f hotarita, dar asa as vrea sa ma apuc luni iarasi de o tura.

Pe duminica te anunt, daca ma alatur tie.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

Buna dimineata!
Deja ma simt mai bine, atat pentru ca acum va am pe voi sa ma sustineti, cat si pentru ca de cateva zile am inceput sa imi impun restrictii la alimentele care imi plac mult. Si deja se cunoaste. Mie imi place mult carnea si o mananc cu tot cu pielea aia crocanta delicioasa sau cu grasimea aia care se topeste in gura. Imi plac mult legumele crude, deci nu imi va fi greu sa mananc dupa schema asta. Cu grasimile era problema. Imi plac si pastele.Si imi place seara sa beau cate putin vin sau un pahar cu bere.
Gata, am spus. Problema cea mai mare o constituie faptul ca nu mananc mai nimic cat sunt la serviciu, iar cand ajung acasa, dupa orele 18, manac tot ce trebuia sa mananc intr-o zi. Din cauza mesei de seara m-am ingrasat din nou. Si nu ma mai simt deloc bine fizic. Nu arat rau si nici nu ma intereseaza daca celorlalti le place cum arat, dar vreau sa simt iar bine in pielea mea si in hainele mele. Alta problema ar fi ca trebuie sa pregatesc si pentru sotul meu si pentru copil mancarea si ei insista sa mancam impreuna. Altfel, as reusi sa ma abtin si sa slabesc si fara eforturi.
Va multumesc pentru sustinere. Macar voi nu radeti de mine ca vreau sa mai slabesc.
Astept cu nerabdare ziua de luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Fetelor, parca ma bate un gand sa incep si eu o treaba aici alaturi de voi... Am mai incercat odata sa tin acest regim, dar n-am reusit decat cateva zile :). In general tin Montignac, dar parca as vrea sa se duca la vale kilele mai repede Ma mai gandesc si daca da, de luni ma inscriu la listuta!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Winnie spune:

Buna fetele!

Ma primiti si pe mine in club?

Vreau si eu sa incep de luni. La mine diferenta este ca sunt vegetariana si o sa tin varianta vegetariana Scarsdale, la care am inteles ca se slabeste putin mai greu, dar sper sa reusesc...

Eu am 1,54 si 58 kg, vreau sa ajung pe la 50.

Si va rog din suflet spuneti-mi si mie 2 lucruri:
- in reteta de paine originala apare "gluten flour" - eu nu am gasit niciodata asa ceva. Voi cum faceti painea?
- in unele retete in care trebuie calite legumele apare "non-stick vegetable spray" - voi ce folositi, ca stiu ca la noi nu se gaseste asa ceva?

Va multumesc si va pup, abia astept ziua de luni!

Mergi la inceput

Winnie, eu am sarit peste paine...iar cand nu am sarit am mancat paine dieta neagra !

La cealalta intrebare..hmmm...nu pot sa iti raspund pentru ca nu stiu ce sa iti spun !

Asadar....a intrat cineva de azi la regim ????

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Iata-ma din nou pe aici. Am mai tinut cura in 2 randuri in vara si am slabit cate 3 kg la fiecare tura. Din nefericire a urmat imediat concediul si apoi incet incet aproape ca am revenit la kg dinainte. Data trecuta am plecat de la 59.
Acum plec de la 58 kg si sper sa ajung departeeee.
Urati-mi succes! Tocmai ce am mancat pranzul si mi-e o foameee!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Si eu m-am apucat de dieta.Am 83 de kile , am pus 2 in wek, ca am baut 2 litrii de cola si am mancat castane.Asa ca azi am mancat la regim , si il tin.Ma acceptati?
O zi buna tuturor

Mergi la inceput