Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna, fetelor, Clau multumesc, sunt si eu cu voi, azi de fapt nu am papat decat 3 pufuleti, ca nu am avut nici grep si nici paine. Acum ma gandesc ce felii de carnita sa pregatesc, cu cele 2 rosii din frigider, pt deseara am ceva legume si tot in suc propriu, asa ca, merge bine!
Mai intru, tre sa fug la fie-mea!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, am scapat si de masa de care ma cam temeam eu si anume fructele. Am papat 2 banane si o para si inca sunt satula, nu-mi mai trebuie nimic deocamdata. Parca mi-a mai trecut din pofta de mancare, ma simt binisor.

Marilena, foarte bun meniul tau pentru azi!

Sanse, tu cum stai?

Miria, ai inceput si tu?

Haideti fetelor la slabit!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Azi toata ziua am urlat de foameAbia acum ma simt mai bine dupa ce am papat fripturica.Sper ca nu e grav ca m-am cam indopat cu salata.
Uauuu si acum i-mi tremura stomacul...

Tu,Clauclau dupa prima tura de Scarsdale ai reusit sa te menti sau ai pus la loc?
Fetelor haideti si voi!Ne antrenam mai cu spor!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Buna fetele,
Sanse, senzatia de foame dispare dupa 2,3 zile de regim.
Eu azi am ramas cu un cremwurst cu 2 castraveti acri la pranz pt ca nu m-a lasat Anna sa gatesc nimic. Acum ma gandeam la pestele ala, am o conserva de ton in apa, dar renunt, e cam tarziu.
Asa ca nici azi nu am papat cine stie ce.
Revin maine, va pupic

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Buna fetelor, sunt la a treia zi de regim si deja nu mai am pofta de mancare. Nu mi-a fost deloc greu pana acum, sa vedem in continuare...
Aseara am mancat gratarel de pui cu salata , iar pentru azi la pranz mi-am cumparat somon pe care o sa-l mananc tot cu salata. Diseara iar gratar de pui. Acum mi-am facut o cafeluta neagra fara zahar, m-am invatat sa o beau asa amara de la prima tura de regim vara trecuta si de atunci nu mi-am mai pus deloc zahar in ea, imi place asa.

Sanse, recunosc ca eu am gresit dupa prima tura de regim pentru ca dupa nu am mai avut deloc grija ce mananc, am dat pur si simplu iama in dulciuri si mancare nesanatoasa ca sa zic asa! Si normal ca in cateva luni am pus la loc cele 3 kg. Intre timp am mai slabit 1 kg si acum am inceput de la 54 kg fata de anul trecut 55 kg.
Apropo, nu e deloc rau ca ai mancat multa salata, cand nu se specifica cantitatea poti sa mananci cat vrei tu, pana te saturi.

Marilena,

Haideti fetelor la slabit, pana la vara cand o sa mergem la mare trebuie sa aratam super!

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

Fetelor, va rog sa imi clarificati si mie niste aspecte:
- cam cata carne (cantitati) ar trebui sa mancam la o masa, avand in vedere ca are destul de multe calorii?
- cam ce cantitate de salate (legume) consumati voi de obicei? si legumele au calorii destule si nu prea pot sa calculez cate calorii consum int-o zi. Stiu ca scrie ca legume poti consuma cat vrei, dar......
Poate cineva dintre voi sa detalieze mai mult? Cu cantitati masurate in grame, de exemplu, sau cu o alta masura?
Astept un raspuns repede pentru ca sunt tare deprimata din cauza ca e primavara si m-a prins "astenia" si kg sunt multe si hainele sunt foaaaaaaarte putine cele care ma mai incap si vin decent pe mine.

Mergi la inceput

Calorii destule au doar legumele pe care nu ai voie sa le consumi, cartofi, leguminoase uscate, soia, etc
Legume permise si care sunt putin calorice sunt cele verzi, apoi rosii, castraveti, ardei, conopida, brocoli, ciuperci, varza, sfecla rosie, telina, morcovi, etc.
In dieta se specifica sa nu tii cont de cantitate acolo unde nu este specificata, dar se subintelege ca nu trebuie sa te indopi, ci sa fii aproape satula, deci portiile ar trebui sa fie decente. Ma refer la vreo 200 g carne, o felie cam cat palma, o pulpa, etc, si cu garnitura de legume respectiva, sau salata, ce preferi.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor pana azi la pranz am tinut cu chi cu vai iar inainte de masa de seara m-am porcit cu ceva branza si putin mezel(file).
Credeti ca mai pot continua?Sau ma opresc?
Voi va constipati?Cum sa rezolv asta?

Va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, sunt in a patra zi de regim si bucuroasa ca nu mai am deloc pofta de mancare si dulciuri, mi se face foame chiar in apropiere de ora mesei. Este mult mai usor fata de tura trecuta ...probabil ma autosugestionez eu singura, dar nu mi-e greu deloc. Ma mir si eu! Cred ca am slabit putinel, dar abia sambata o sa ma cantaresc si va dau de veste. Oricum nu am trisat deloc, tin regimul intocmai cum e ( dar portiile mi le pun generoase sa ma satur, sa nu simt foame la putin timp dupa masa )

Sanse, eu in general am probleme cu constipatia, dar de vreo 2 saptamani iau Lepicol ( pentru un colon sanatos ) si sunt oarecum reglata cu digestia. Si o sa iau in continuare pentru ca e natural ,nu are ce sa faca rau.

Mamipuiu, te inteleg perfect in privinta hainelor care abia mai vin, exact din cauza asta m-am mobilizat si eu. Pur si simplu nu ma mai simteam bine in hainele mele, ma strangeau si tare urat era sentimentul asta ( ca toate imi vin rau ). In privinta cantitatilor , din cele permise la masa respectiva poti sa mananci pe saturate, nu sa te umfli, dar sa te saturi!

Spor la slabit fetelor!

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Marilena12 felicitari!
Cat de mult ai slabit de la ultima noastra "intalnire"!
Eu ma ingras si slabesc intre aceleasi limite

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi

Mergi la inceput