Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)
Raspunsuri - Pagina 28
miria_cristina spune:
Hai, Clau!
Hai, Clau!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
clauclau spune:
Hai Miria
, hai Miria

. Trebuie sa slabim sa nu mai fim asa
, ci asa
.
CLAU
astept surioara de Razvanel
Marilena12 spune:
Bafta multa si curaj, fetelor! Am tinut si eu Scarsdale, si mi s-a parut echilibrat si usor de tinutAm si slabit cateva kg. Acum sunt dupa superdieta cu care am slabit inca 8 kg, dar acum de Paste am sarbatorit si gagalicea de 1 anisor, am avut si 2 botezuri, si urmeaza si o nunta sambata, asa ca deja a inceput sa se puna inapoi. M-as apuca si eu din nou cu voi, ma mai gandesc putin. Mai am vreo 6 kg de dat jos ca sa fiu multumita de mine. Hai ca mai intru si va anunt daca incep si eu de maine.
Kiss
MARILENA SI ANNA
sanse spune:
Buna fetele !
Ma mut si eu la voi putzin.Sint la a doua tura de Monti,dar vreau sa dau ceva jos un pic mai repede.Sper ca functioneaza.
Cand avem carne,o putem manca cu mustar?Painica poate fi de secara(wasa)?
Dureaza mult senzatia asta de foame,sau trece in cateva zile?Deja i-mi urla stomacul!
Va pup! 
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
clauclau spune:
Sanse, si mie mi-e foame , sunt doar prima zi , dar din cate imi aduc aminte senzatia de foame dispare dupa vreo 4 zile nu asa imediat.
Poti sa folosesti putin mustar la carnita si cred ca painea poate sa fie si de secara!
Mult spor la slabit si tine-te pe pozitii ( eu vorbesc ca deja mi-e foame si e abia ora 16). Dar nu cedez sub nici-o forma!
Marilena, gandeste-te bine si te asteptam aici!
CLAU
sanse spune:
Multumesc,Clauclau.
Sper sa trec cu bine ziua de azi.Sa nu ma reped in mancarea familiei.
Daca am inceput cu gref. dimineata o tinem asa,sau putem schimba cu pepene?Ma cam racaie pe stomac.Ma tot gandesc...cum naiba sa mananc peste cu salata de legume ?
POZICI
clauclau spune:
Sanse, eu in seara asta imi iau o conserva de peste in suc propriu, o scurg bine si amestec pestele cu salata verde, rosii si castraveti. Mie imi place, nu are gust rau si o sa mananc o salata mare pe saturate!
Daca nu iti place grapefruit maine poti sa incerci cu o felie de pepene, mananci in fiecare dimineata ce varianta iti place din cele indicate in regim.
Hai ca o sa reusim, ne sustinem unele pe altele si o sa fie mai usor!
CLAU
sanse spune:
Aaaa,daaa..eu mancam tonul cu ceapa,ciuperci din conserva si putina lamaie .Cred ca merg ciupercile,nu?In loc de lamaie pot stoarce putin suc de grapefruit.
Spor la slabit!
POZICI
Marilena12 spune:
Mai copii, imi amintesc de cand tineam eu scarsdale, ca papam portii mai generoase asa, nu ca sa ma indop, ci ca sa nu sufar de foame. Si tinand cont de combinatiile alimentare, cam tot gen Monti, cu restrictii chiar, am slabit destul de bine.
Problema mae este ca nu prea mananc mare lucru, doar cand vine sotul meu de la job, pap ceva, fara paine, grasimi, dulciuri, etc.
Nu ma simt in stare sa pap ceva de 3 ori pe zi, insa stiu ca nu e obligatoriu sa se ia 3 mese, deci nu prea as avea scuze sa nu incerc maine ceva scarsdale. O sa vad cu ce dispozitie ma trezesc, dar intr-o directie tre s-o iau. Nu prea am ce imi trebuie, ca nu am avut cand sa fac aprovizionarea, si sunt super racita, ma simt groaznic. Dar vedem maine...pana atunci, va doresc somn usor!
MARILENA SI ANNA
clauclau spune:
Am trecut cu bine de prima zi, chiar nu mi s-a parut grea...Dar azi la pranz mi se pare dificil, masa de fructe , iar eu nu prea ma omor cu fructele! Dar o sa stau cu gandul la gratarul mare de diseara cu salata.
Marilena, multa sanatate in primul rand si daca te hotarasti suntem aici!
Spor la slabit fetelor! 

CLAU